Šta je novo?

Izbori 2025

Znam da je hteo da bije Vucica kad je bila korona, onako sav nabildovan u majici zakrvavljenih ociju :)

Neverovatno mi je da citam ove vesti, iskreno veoma se potresem svaki put i ne znam vise ni da li je nezgoda ili nesto mnogo mracnije...

Ima li indicija da je mračnije. Ili samo znamo da je pala jedna studentkinja? Vrlo je moguće da je neopreznost i nešto nepovezano sa celim studentskim pokretom.

Pa moguce, poenta je da smo toliko sludjeni da ne znamo vise ni sta je istina u ovoj drzavi.
Pre 5 godina da se desilo svi bi rekli slucajna nezgoda 99% a danas prosto ne znas vise u ovoj atmosferi sta se dogadja

I ja mislim. A ovaj sto naglim pokretima glave komunicira. Više ne znam ni ko je ko tu. Ko je ćaci, ko je student. Smešno je al i tužno.

I ja se nadam da nije, više sam bio ironičan, ali ona četiri slučaja studenata mi deluju ako ne sumnjivo, onda makar nedovoljno istraženo.

Александар Шулц наркоман, новосадски фолксдојчер и напредњак, шатро тиктокер, сад добио задатак да глуми ћаци Шаровића.
Тежак пролив у људском облику, провокатор партије. Узнемиравао Дијану Хрку више пута.
Пољопривредници који су га саплитали и лупали му зуце су нажалост процесуирани.

Ако сте слободни, сви му пријавите друштвене мреже да га оборимо и да пацовчина смрдљива остане без сврхе у партији.

Vrh