Šta je novo?

Izbori 2025

Mogla bi repriza blokade RTSa, RTS a i narod voli reprize.
Politički gledano mi nije jasno zašto sebi nanose štetu time što ne vrate Jaćimoviću autobuse i otpišu mu izmišljene kazne. Maltretiranje njega im je isključivo politički gubitak koji može da se reši dok zahteve Dijane Hrke znamo da neće ispuniti kao ni zahteve studenata.
Iz inata. Nece da rese nista jer eto, moze im se. I sigurno jedva cekaju da neko od maltretiranih izgubi zivot pa da proslave.

Iz inata. Nece da rese nista jer eto, moze im se. I sigurno jedva cekaju da neko od maltretiranih izgubi zivot pa da proslave.
Upravo ovo, u pitanju je pokazivanje da nema milosti niti slabosti ovima koji su i dalje lojalni partiji.
Jer su tu uglavnom jajare koje se priklanjaju kome god samo dok taj neko ima vlast i moc, ako se oseti da se moc gubi ili da se prave izuzeci onda se dolazi do opasnosti da im se i taj lojalan deo okruni.

I koji je sada plan? Znači bolje nijedan nego četiri.
Pa nije hulja ustala jedno jutro i rekla mogao bi sad po prvi put da ispoštujem bar jedan zakon. Očigledno ga je 'neko' uhvatio za 00 povodom REM-a i izbornih zakona. Šta misliš kako će taj 'neko' imaginarni, reagovati na ovu doskočicu sa manjinama i da nisu izabrani članovi REM-a
Zašto bi normalni ljudi sedeli u REM-u da ih neka ćacad poklapaju? Šabić sigurno na to ne bi pristao.

Ja kad sam napisao da je Šabić kao kandidat na studentskoj listi katastrofa dobio sam epitet bota od strane izvesnog Goje.
Ko je sad upravu?
Šabić je uvek bio deo sistema.

Ali zašto bi uopšte glumili neki rad tamo kad bi u pat poziciji bili onesposobljeni da izvrše bilo kakvu akciju protiv režimskih medija? Suština REM-a bi trebalo da bude da se groteskne pojave kao Informer, Pink, Politika i ostali dovedu u red. Neizglasavanjem devetog člana to ne bi bilo moguće. Vlast ih je opet namestila na penal, dobro je što su dali ostavke.

Pa nije hulja ustala jedno jutro i rekla mogao bi sad po prvi put da ispoštujem bar jedan zakon. Očigledno ga je 'neko' uhvatio za 00 povodom REM-a i izbornih zakona. Šta misliš kako će taj 'neko' imaginarni, reagovati na ovu doskočicu sa manjinama i da nisu izabrani članovi REM-a
Zašto bi normalni ljudi sedeli u REM-u da ih neka ćacad poklapaju? Šabić sigurno na to ne bi pristao.
Da, ali njihovom ostavkom postaviće svoju ćacad na ta četiri mesta, ovako makar ne bi mogli da donose odluke jer je potrebno 6 glasova od 9. Ili možda grešim?

Sutra će recimo Informer dobiti nacionalnu frekvenciju, jer neće biti ta četiri člana da to spreče.

Poslednja izmena:
Не могу да изаберу нове чланове тек тако, зна се процедура и ко их предлаже. А ни ова 4 члана не могу било шта да одлучују.

Управо код Храма Светог Саве, режимски пандури шетају наоружани и камуфлирани. Преузето је са српског Редита.
1763153051579.png

1763153085561.png

Почиње непалски сценарио ускоро.

Ali zašto večeras i zašto tamo?

Jedan od komentara:

Vrte se tu od srede-cetvrtka (barem sam tada primetio) oko Narodne biblioteke i Karadjordjevog parka, i obicni panduri preko dana i ovi malo bolje opremljeni uvece. Nemam pojma koji je razlog. 😑

Izbori Mionica:

1. Koalicija Srpske napredne stranke (SNS), Socijalističke partije Srbije (SPS), Partije ujedinjenih penzionera Srbije ( PUPS) i Srpske radikalne stranke (SRS) - „Aleksandar Vučić – Najbolje za Srbiju“.

2. Socijaldemokratska partija Rasima Ljajića

3. Ruska manjinska stranka – BUNT,

4. Lista koju predvode studenti Ujedinjeni za Mionicu - „ Za lepše lice Mionice“.

5. Lista Stranke slobode i pravde ( SSP) - Obraz i znanje protiv korupcije i kriminala – Milan Gavrilović – Ćićovan

6. Lista Srpske narodne obnove Mirka Jovića.

Može li veći cirkus od ovoga? Dve manjinske stranke, a u Mionici živi 11 muslimana i 0 Rusa 🤣

Povampirena stranka iz 90ih od strane lika iz NADA-e i Đilasova lista i podrška naravno.

Svi oni uz listu koja se protivzakonito zove po Vu**u protiv liste koju predvode studenti.

Све је то лепо, само је и он био међу онима који су поклонили.

Ništa nije ubo kad u poslednjoj rečenici sve z....o. a ne znam ni ko je pri tom i gadim se takvih p(l)aćenika režima koji nam šatro otvaraju oči ko je bio smenjivi Tadić a ko je autokrata Vučić.

Može li veći cirkus od ovoga? Dve manjinske stranke, a u Mionici živi 11 muslimana i 0 Rusa 🤣

SDP nije manjinska nego građanska. Kamo sreće da nije vučičeva puppet stranka, da imamo neku levičarsku partiju kojoj bi pristajao takav naziv. Ali formalno nije manjinska.

Ništa nije ubo kad u poslednjoj rečenici sve z....o. a ne znam ni ko je pri tom i gadim se takvih p(l)aćenika režima koji nam šatro otvaraju oči ko je bio smenjivi Tadić a ko je autokrata Vučić.

Mislim da je ubo, jer Vučić ultimativno i jeste načinio mnogo više ustupaka EU i USA nego Tadić, počev od Briselskog sporazuma nadalje.

Све је то лепо, само је и он био међу онима који су поклонили.

Naravno da je bio, on je smeće i ostaće to i nakon što ova vlast padne, ljubiće noge sledećem gospodaru.

Krlo i služi od početka da izazove ove reakcije.

Vu*ić je i manipulisao narodom i nekada davno imao onoliku podršku jer je rusofilima prodavao priču da on iskusno i mudro čeka na propast zapada koji sledi, a do tada im je lažni saveznik.

Dok je natofilima pustio da je on tu da Srbiju potpuno okrene ka EU NATO-u tako što će krezube, kako ih oni nazivaju, okrenuti ka EU i NATO.

Za jedne je tu Đuka da ih ubeđuje, za druge je tu Krlo.

Tako smo dobili Vesnu Pešić i Še*elja kako zajedno podržavaju Hulju.

Jedina istina je da napravio Kolumbiju u Evropi, spoljna politika nam nije ideološki obojena nego je okrenuta pljački i davanju svega mogućeg, dok unutrašnja je klasična zlikovačka radikalska, koja je isto tako, po svojoj prirodi okrenuta pljački.

Tako da, Vučić jeste radikal. To je radikalština - pljačka, korupcija, odsustvo bilo kakvog morala...

Radi šta treba da otmeš što više koristeći najgnusnije metode, makar sarađivao sa crnim đavolom.

Mislim da je ubo, jer Vučić ultimativno i jeste načinio mnogo više ustupaka EU i USA nego Tadić, počev od Briselskog sporazuma nadalje.

I onda će oni koji zovu sebe intelektualcima (dakle kvaziintelektualci) reći da je Vučić radikal?

Kažem ne znam ko je, al zbog zaključka koji je izvukao vidim za koga radi.

Vrh