Šta je novo?

Izbori 2025

Ахахахахаха

Типичан јенеа кадар. Друкаре удбашке. Кога они штите готов је, синс 91.

Још 16. марта сам рекао да су бушни и да су прави убачени елементи па су овде Бекији и екипа осули паљбу. Осети се то на улици. Тај дротовски поглед, став и енергија.

Притом,

Алооо, бивши војник и дрот, никад није бивши! Оно 2+2. Сваки месец му стигне лепа захвалница из нашег џепа што је служио партији.

Koliko je ljudi u drugim gradovima 00-24h na ulici?

Da i uzmemo tu besmislenu brojku i računamo i Lazarevac kao Beograd iako je bliži Valjevu nego skupštini.

Evo, nek Beograd ima 5 miliona, na ulici je uvek od par stotina do par hiljada.

Jel po manjim gradovima ceo dan neko, nekad 5, nekad 100, 200?

Pošto je popularno ovih dana pljuvati po Beograđanima.

Ne kažem ja da smo se mi proslavili, ali tupave podele, a niko primerom da pokaže da je bolji.

Narod koji
- kad kažem kako je neko umro počne da te sprda i da ti se ljuti što mu skreneš pažnju.
- koji koristi prometno autobuskoj stajalište kao parking za posetu prodavnici, pekari i kladionici.

Takav narod ne zaslužuje bolje od ovoga već i gore.

Koliko je ljudi u drugim gradovima 00-24h na ulici?

Da i uzmemo tu besmislenu brojku i računamo i Lazarevac kao Beograd iako je bliži Valjevu nego skupštini.

Evo, nek Beograd ima 5 miliona, na ulici je uvek od par stotina do par hiljada.

Jel po manjim gradovima ceo dan neko, nekad 5, nekad 100, 200?

Pošto je popularno ovih dana pljuvati po Beograđanima.

Ne kažem ja da smo se mi proslavili, ali tupave podele, a niko primerom da pokaže da je bolji.
Cacilend nije u drugim gradovima, kao ni te razmere kradje i razaranja. Nije za pljuvanje ali slabo je ovo spram kolicine :poop: u Bgd.
cacilend.png

Slabo je, ali je i pola 12.

Ima svako neko svoj ćacilend, a i ovo nije zbog ćacilenda nego zbog Dijane. Kad je neko tamo u nevolji i treba mu podrška, jel ceo grad na nogama 00-24h?

Drugi izađu jednom u mesec dana na sat vremena.

Mislim da ne razumeju baš šta je Beograd. Centar grada je uvek centar grada, Beograd samo malo ima širi i sa uglavnom višim zgradama pa i više ljudi, ali ne toliko više kao što se predstavlja.

Nekoliko puta više, ali ne sad 100 puta više od dosta drugih gradova.

Ovi iz manjih gradova koje znam se spremaju fazon nedelju dana kad idu do neke banje koja im je 10km daleko, a mi ovde kao treba da skoknemo stalno tih nekih 10, 20, 50, 60 km.

Meni je nebo i zemlja razlika svaki protest na koji sam mogao peške lagano u odnosu na one na koje ne mogu.

Nisam nikad vršio neki prekršaj na protestu, ali videli smo da hapse u povratku sve žive.

Radiš, umoran si već pa tamo stojiš pa još prelazi desetine kilometara nazad do kuće gde te kerovi ganjaju ni krivog, ni dužnog.

Na kraju, ovo nije tip protesta da svi dođemo od 6 do 8 nego traje danima. Broj ljudi koji dođe i ode tokom dana je sigurno daleko veći od tog skrinšata što si postavio i meri se u desetinama hiljada.

Jeste broj ljudi tokom 24h veci ali opet slabo, tu je Cacilend, tu Aca Nevolja i ostali akrepi, po drugim gradovima samo zombi Caci koji cekaju i izvrsavaju naredjenja. Bgd je ipak 30% Srbije, moralo bi to bolje, motivisanije. Tu oko Cacilenda samo prve komsije (kojima ta st*** prakticno smrdi pod prozorom) da izadju bilo bi nekoliko hiljada ljudi

Da je dobro, nije, prvi sam pisao o tome, ali sad pričam o tupavoj podeli na Beograd i ostale. Svi smo gomna, pođimo od toga pa onda dalje da napredujemo.

Sede ispred tastature i pljuju. Sad je aktuelno po Beograđanima, sutra će nešto drugo, da li što protest nije dovoljno nasilan ili je previše nasilan.

Pa izađite svi, gde god da ste, nek Srbija gori.

Ja sam sve više ubeđen da izbore neće dati ni naredne godine. Ne bi me čudilo da otegne sve do 2027 za predsedničke i 2028 za parlamentarne. Nikada do sada nije raspisao izbore, a da nije bio 100 posto siguran da će ih dobiti. Ako nije siguran da dobija guraće mandat do kraja.
Zao mi je, ali parlamentarni izbori ce biti odrzani ranije

Događaji mu ne idu u prilog. Saopštenje evropske komisije nikad nepovoljnije po vlast ipak je važna promena EU (šta god mislili o EU), jer ipak mi težimo ka njima, što napominje i onaj. Drugo. verovatno ste videli ono saopštenje kolegijuma tužilaštva za organizovani kriminal koje je izuzetno oštro prema spodobi, da mislim da je i sam iznenađen njihovom reakcijom. Polako se stvari komplikuju i mislim da je pre bilo kakvih izbora dotičnog trebalo pozvati da se pred tužilaštvom izjasni o svom učešću i uticaju vezano za ubistvo ljudi usled pada nadstrešnice.

Promaklo mi je saopštenje tužilaštva pa ako možeš da ga postaviš na forum.

Promaklo mi je saopštenje tužilaštva pa ako možeš da ga postaviš na forum.

Поводом гостовања и интервуја председника Републике Александра Вучића у емисији „Ћирилица Миломира Марића“ емитованој 03.11.2025. године на телевизији Прва, у ком је изнео бесрамне тврдње којима омаловажава и криминализује јавне тужиоце Јавног тужилаштва за организовани криминал, Колегијум Јавног тужилаштва за организовани криминал, указује јавности да је председник Републике прекорачио и злоупотребио своја законом и Уставом дата овлашћења и покушао да изврши непримерен и недозвољен утицај на ово тужилаштво, коментаришући актуелне кривичне истраге.

Увредљивим и неистинитим изјавама Александар Вучић поново таргетира поступајуће тужиоце и покушава да са позиције ауторитета и моћи председника Републике изврши недозвољен утицај на исход покренутих поступака, изношењем тврдњи да се ради о „измишљеним предметима“.

Оваквим недопустивим изјавама председника Републике, којима се носиоци правосудних функција омаловажавају и блате, поред настојања да се у јавности створи слика незаконитог поступања и атмосфера линча, директно се врши опструкција правде којом се урушава уставни и правни поредак и владавина права.

Vrh