Šta je novo?

Izbori 2025

Apsolutno su nebitni postali. Šizofrenim izveštavanjem samo sebi štete. Jednog momenta su to "šatro" žrtve, drugog predsednik pali sveću.

Ukidanjem vozova, razbijanjem autobusa i zavrtanjem vode samo rade na svoju štetu da bi podmirili ego. Nije bitno da li je došlo 10k ili 50k ili 200k ljudi, bitna je žrtva hiljada ljudi koji su dopešačili. Bitno je što su to većinom bili lhudi koji nisu ranije šetali, čiji su roditelji prvi put prolazili kroz te emocije. Bitno je da je iz ogromne većine kuća bio neko da maše, i mlad i star. Da li mašu ovima sa Kosova?

Chiko wrote :
Odakle ideja da je interes stranih drzava uvek u suprotnosti sa interesom Srbije.
To je paranoicno glediste.

Pa ti još razmišljas o njima dal im je na ovu ili onu stranu.
Napisao sam vec
Teško nama sa takvima koj u svojim razmišljanjima imaju na umu i strane službe jer u osnovi im to je unapred postavljanje svih nas u vazalski piložaj.

Za sve njih i njihove podgizne muve (poturice) imam samo jedan prst da im pokažem za takve snove o našoj i mojoj buducnosti
Sramno i bestidno je još i javno tako pisati,
a vamo ko bajagi za bolje sutro.
Tornjajte se sa takvim vašom umisli.

Chiko wrote :
Odakle ideja da je interes stranih drzava uvek u suprotnosti sa interesom Srbije.
To je paranoicno glediste.

Pa ti još razmišljas o njima dal im je na ovu ili onu stranu.
Napisao sam vec
Teško nama sa takvima koj u svojim razmišljanjima imaju na umu i strane službe jer u osnovi im to je unapred postavljanje svih nas u vazalski piložaj.

Za sve njih i njihove podgizne muve (poturice) imam samo jedan prst da im pokažem za takve snove o našoj i mojoj buducnosti
Sramno i bestidno je još i javno tako pisati,
a vamo ko bajagi za bolje sutro.
Tornjajte se sa takvim vašom umisli.
Ne bih imao nista protiv da nam strane sluzbe pomognu da srusimo AV rezim.
Kao sto su pomogle kod 5. oktobra.
A onda se Kostunjavi pravio pametan i nije hteo lustraciju, i eto gde dodjosmo.

Sruši AV ako ti hoceš, to je OK, 😃
al uz njihovu pomoc iz inata ne.

Sve što zamisliš je OK al ako ima i malo šta stranim službama odgovar to je indikator
da nešto tu nije OK. Bilo i bice.
Tu jednostavna logika, poturice nazivaju svakojako konzervatizmom, autizmom i sl.
Mladi, svestrani sprovodite svoju a čuvajte se podmetnutih.
i jesi li video patuljka ? 😆

Ја не знам како људи очекују да ми сами променимо овакав режим. Да се ово све десило пре десетак година, много лакше и брже би се срушила црвено-црна коалиција. Колики проценат младих има Непал, а колико Србија? Колико је Непал сиромашнији у односу на Србију? Да ли тамо има конформизма и конзумеризма као овде? То се све запитајте пре него што мислите да ми сами можемо овакав режим да срушимо без мешања страних служби. Ја бих први волео да можемо сами да срушимо овакав режим, али очигледно је да не можемо. Једноставно, Вучић је спреман на све, а народ баш и није. Тешко да ће се ишта озбиљно десити пре редовних председничких избора 2027. године.

Ја не знам како људи очекују да ми сами променимо овакав режим. Да се ово све десило пре десетак година, много лакше и брже би се срушила црвено-црна коалиција. Колики проценат младих има Непал, а колико Србија? Колико је Непал сиромашнији у односу на Србију? Да ли тамо има конформизма и конзумеризма као овде? То се све запитајте пре него што мислите да ми сами можемо овакав режим да срушимо без мешања страних служби. Ја бих први волео да можемо сами да срушимо овакав режим, али очигледно је да не можемо. Једноставно, Вучић је спреман на све, а народ баш и није. Тешко да ће се ишта озбиљно десити пре редовних председничких избора 2027. године.
Искрено, до пре више од годину дана нико није могао ни да замисли оволико каналисање људи против Вучића и његове партије.

I šta ćemo sad? Ustaše, teroristi, državni udari... i šta sad, nikom ništa?

Nadam se da se tužbe bar spremne, koliko god to nema smisla u ovakvoj državi, bar nek se podnesu sa svim dokazima, pa jednog dana...

Данас у Берну, Срби из разних крајева Швајцарске, око 500 људи, и млади и стари, и безуби и свезуби, и они који само натуцају српски, и они који само српски не натуцају, и пуно поноса, наде и сузних очију.
IMG_7616.jpeg
IMG_7618.jpeg
IMG_7625.jpeg
IMG_7626.jpeg

Vrh