Bulbulderac17
Expert
Koja paradoks zemlja...gde je kraj...? Jel gasi neko ovo pa da se razilazimo?
Вероватно добро познајеш дански систем, а ја холандски. И вероватно дански и холандски системи имају још веће подударање. Но оно где је разлика доста велика су, рецимо, председнички и парламентарни избори, као и неформална, али у пракси суштинска власт економских олигарха Холандијом.Ti da misliš, ne bi pisao gluposti.ja nekog delim
Nego Karlo ovaj dosta poenti koje si napravio bi se mogle pripisati i nekim drugim uređenim europskim državama koje pored toga poštuju i građanska i politička prava.
Recimo Danska u 90% toga je preslikana Belorusija (ako je verovati tvojim recima) problem je u onih 10 posto. Što kažu đavo leži u detaljima.
Мила Пајић изјављује да Србија постаје Ентитет Бела Рус ("Белорусија"). Ниђе везе с везом. А ти под тим подразумеваш све најгоре, Када Холандија из својих средства отвори дневни центар за занимацију одраслих са менталним проблемима, за тебе је то демократија и уређење. Када Бела Рус из својих средстава отвори такав центар, у месту у стилу Бабушница, из својих средстава са бесплатним школским аутобусом, то је пепресија, диктатура, беда ужас за тебе. А када у Србији тако нешто настане само за децу, само из средстава ЕУ/САД преко пројеката НВО, само у највећим градовима, то је за тебе несавршена демократија, најгора реч за то "хибридни режим".Može li pojašnjenje šta piše ovde, kakav Bender Mila Pajić, moje nezadovoljstvo... ništa mi nije jasno i čega je ovo dole opis, Belorusije?
А осим словенског народа, словенског језика, словенске дружељубивости, фиктивног православља, и још по нечега нигде везе. Поготову везано за друштвени систем далеко сличнији (на пример) данском, и политички систем, који уопште не личи на Србију, и само на нижим нивоима власти личи више на Дански него на Српски (што важи и за већину нових чланица примљених после 2004. па и пар периферних старих чланица).Ja o Mili Pajić znam jako malo, maltene ništa. Moram da pogledam o čemu je govorila i koji su joj predlozi. Možda nam se u nečemu poklapaju stavovi ali ja je nikad nisam pominjao na forumu. Prosto ne znam ništa o njoj i ne pratim je.
A što se tiče opisa u ostatku Karlovog posta, verujem da je pisao o Belorusiji. Iako je na početku, verovatno greškom, napisao "šta se promenilo u Srbiji". Posle ću ponovo da pročitam sve natenane.
Хвала на понуди, али нећу гласати за СНС. Само одбијам да ми идеолошки испере мозак пропаганда која је комбинација ЦННа и ББСија.Jbt ovde ko u Cacilendu.nije jasno za sta se ljudi bore godinu dana, zasto stradaju, N1 je ista propaganda kao rezimski trovaci, Tadic je 90% isti kao Vucic, levicari moraju da budu komunisti, EU propala, 80% Brisela i Londona migranti, ne treba nam porez na CO2 jer smo poznati kao borci za zdravlje i prirodu, a najveci problema na RTS su partizanski filmovi. Horor.
Ko god ima takvo misljenje ili nedoumice treba da glasa za SNS.
Марко Николић беше онај момак што копа бунаре по Африци?
Волео ти или не, геополитички заокрети су за малу државу катастрофа. Рецимо, сутра свргнемо напредне велеиздајнике. Прекосутра, морају да нас признају највеће светске силе, волели то или не. Зато је јако важно да се цело друштво суздржи од својих подела по том питању, и медморандом/народним концензусом замрзне/настави свој континуитет политике према САД, Кини и Русији, са отварареношћу мењања само неких најпроблематичнијих момената који се не тичу директно ове три државе: Космет, Литијум, отерати Безубог Арапина, То подразумева замрзавање приступања свим међународним организацијама укључујући ЕУ и БРИКС на минимум 2 године, пожељно 4. Такође, замрзавање промене Устава, по којем је Космет део Србије.Хвала на понуди, али нећу гласати за СНС. Само одбијам да ми идеолошки испере мозак пропаганда која је комбинација ЦННа и ББСија.
Jok, nikad i nigde ništa slično nisam pisao. Molim te da ne pišeš ko šta drugi misli i podrazumeva.Мила Пајић изјављује да Србија постаје Ентитет Бела Рус ("Белорусија"). Ниђе везе с везом. А ти под тим подразумеваш све најгоре,
O kakvom ti kompromisu pričaš, uđeš na temu i iz čista mira i potpuno nepovezano napadaš sve žive, ljude svih mogućih opredeljenja, taguješ ih iako nisu ništa ni pisali na tu temu skoro, sad si setio valjda, učitavaš im stvari koje nisu rekli...Видим да ни @vucko @Igor @Beki и још неки еврооријентисани, ни ви који сте у неком условно десничарском табору, не желите да пристанете на компромис око у овом историјском тренутку не само небитних тема за српско друштво до грла у унутрашњим проблемима, него и потенцијално опасних. А то је јако лоше.
Mi zbog geografskog položaja ne možemo nikako biti Belorusija i što se tiče spoljne politike, jedino možemo biti bliži bugarskoj, a ne Belorusiji.Чињеница је ипак да би нам било боље да постанемо Белорусија него да постанемо Бугарска.
Немогуће да је то тачно, кад је Бугарска члан ЕУ скоро 20 година.Опет је чињеница да је Белорусија бољи систем и стил живота од Бугарске.
Moraću da odem i proverim. Zašto je Belorusija uopšte tema, bar ja se ne sećam da sam ih spominjao ni pozitivno, ni negativno. Niti bilo ko drugi ovde.Опет је чињеница да је Белорусија бољи систем и стил живота од Бугарске.
Hrabra izjava, a da bi imala težinu, morao bi imaš ozbiljno iskustvo sa obe države.Чињеница је ипак да би нам било боље да постанемо Белорусија него да постанемо Бугарска.