I ja sam za to da na izborima cenzus za pojedinačno partije bude 5% a koalicije 7-8%. Spuštanje cenzusa od strane SNSa je urađeno da bi opozicija pilićarila i samo koristi SNSu i sprečava ukrupnjavanje.
Poslednja izmena:
Nije u sobi, ali nije ni u istraživanjuDjordje Vukadinović NSPM objavljeno u Vremenu.
![]()
NSPM: Protiv vlasti bi glasalo 42 odsto, za vlast 33 odsto birača - Vreme
Aktuelne proteste i blokade studenata i građana podržava 38,9 odsto građana, a ne podržava 36,3 odsto, pokazalo je istraživanje javnog mnjenja.vreme.com
@StariPosmatrač Da li je ZLF sada sa nama u sobi?
Jedino oni i DS čini mi se bez rezervi podržavaju studentsku listu, a od desničara ono što je ostalo od Dveri. ZLF nekako vaga nisu mi jasni, a britka sablja i riđi i ono što oni okupljaju radi perfidno protiv studentske liste.Зар није Крени Промени рекао да ће подржати студенстску листу, требали би њихове проценте придодати студентској листи.
Neće nas EU, niti je članstvo tamo ikada bilo realno.
I CG neće primiti sve dok postoji pravo veta, jer su se opekli o Mađarsku i Slovačku.
Неће зато што су заробљене, недемократске и њихови политичари марионете, као и код нас.Češka puca sebi u kolena, ali opet, ne vidim ni da su Mađari, a ni Slovaci izašli iz te strašne EU koju toliko pljuju, pa ne vidim ni da će ni Česi. Samo će trpeti 4 godine fašiste na vlasti. Daj Bože 4 jer ti kad zasednu...
Priče o zloj EU služe samo za privlačanje glasova. Mogu slobodno da izađu svi kad je toliko loša, ali naravno da neće.
Spoljašni krivac je uvek potreban osobama koje su nesposobne i neostvarene.
Нацизам је жив и здрав у ЕУ, посебно у Немачкој сфери интереса и није никоме у Бриселу проблем док тај "фашизам" не подразумева нешто што је противно вољи БриселаPare kaplju i Slovacima i Mađarima, bolje od toga s obzirom kako i koliko rade ne mogu da dobiju. Kad bi izašli nema više fondova i subvencija, ostaje samo šuplja populistička priča idiota koji ih vode.
Što se tiče Čeha, žao mi ih je, nisam skoro bio i ne znam koji im je k*****. Delovali su gotivno.
Danas se sve trpa u fašizam, nacizam... ali oni stvarno imaju neonaciste sa ozbiljnim brojem glasova. Ne mislim na ovu najjaču stranku nego na ove sa kojima će praviti koaliciju.