Šta je novo?

Izbori 2025

Kako retardiran narod. Ali dobro, ima osnova da se krene polako

1000058897.jpg
1000058898.jpg
1000058899.jpg
1000058900.jpg
1000058901.jpg
1000058902.jpg

Koje je ovo istraživanje?
NSPM

Mozda ali znam sve vise matorih koji imaju tablete i surfuju po ceo dan. Jeste to Balkaninfo cesto i slicni kanali ali opet .. :rolleyes: :LOL:

Ono u nedelju nisu bili borci protiv blokada, nego ljudi koji su ucenjeni i plaćeni i nisu tu iz ubeđenja. Došli zato što moraju kao članovi stranke da izvrše zadatak za nju, a za uzvrat što su neke druge stvari od nje dobili. Kada im je nesto trebalo, lično za njih, učlanili su se u stranku - za sve postoji kontra-usluga. Njima je svejedno zasto su tu, dobili su nalog da dodju i to je to. A to je kolo u koje se ulazi, a izlazi se jedino kada ta stranka vise ne bude na vlasti, jer je sve zasnovano na ličnoj koristi, a kada je nema, niko nikome ne treba i sve se raspada. Svaka vlast do sada je imala svoje takve.

Koliko je to pozoriste lutaka na otvorenom kostalo? Ne mislim samo finansijski.

NSPM je radila istraživanje u maju, junu i septembru. Da ne ulazimo u uzorak, pretpostavimo da je isti uzorak tad i sad.

Maj: SNS 33.5 STUD 43.6 N 22.9
Jun: SNS 32.7 STUD 42.1 N 25.2
Sept: SNS 33.2 STUD 41.6 N 25.2

Ključni zaključci:
1) SNS je zakucan i posle teške propagande u avgustu sa dešavanjima na ulici
2) Glavna pomeranja su Studenti-Neutralni gde imamo blagi pad studenta. Ovo se može objasniti strahnom i očajem. Vide ljudi da se gubi posao za gluposti, mnogi koji su se izjašnjavali kao studenti sad su neutralni zbog toga. Drugo objašnjenje (koje ja lično mislim da je u manjini) je propaganda.
3) Dešavanja u julu i avgustu nisu značajno uticala na rezultat
4) Neutralni sigurno neće glasati za SNS (sem dela koji će biti plaćen), studenti kroz kampanju mogu da ih ubede da glasaju za studente (i to će biti vrlo intenzivna kampanja)
5) Strah je veliki, verovatno mnogi ne žele da se izjasne

U svakom slučaju, država je na putu raspada, zaustavljeni su svi projekti koji nisu započeti ranije. Na lokalu je katastrofalna situacija jer su to mahom lokalni šerifi sa 2g mozga. Jedino što SNS drži je kult ličnosti oko AV, za sve ostalo su jako nezadoviljni posebno na lokalu.

Odmah prijave, nego šta, ništa gnusnije nisam video na televizijama sa naci frekvencijom. Kako može brzo da se reaguje...

Za 1 mesec izaci na 6 ispita ???
Koliko je to ukupno
stranica knjiga i druge literature
za samo jedno čitanje ?
Šta reci
Čime se bu**** ponosi , pametan se stidi.

Beki wrote : ,,... Bravo ... ,,

Malo je rano za njih.
Samo smo nabvili orudje i oružije i nešto pruge. Nek sacekju još malo da se još nabavi čelika,
pa dq opet železara ima šta da topi. Bice tu i opet i fabrickih mašina i dr.
Razumem ja da su im se istanjili budjelari al strpljen spašen. Rano je za njih.🤪

Poslednja izmena:
Odmah prijave, nego šta, ništa gnusnije nisam video na televizijama sa naci frekvencijom. Kako može brzo da se reaguje...

Koji REM?

Posle ove izjave siguran sam da su sto posto ispravni.

Vrh