Da se naoružamo i po cenu nekog domaćeg Sinaloa kartela? Ili ovim ludacima koji izviru na sve strane da omogućimo lakšu dostupnost oružja, pa da čekamo sledeću turu od desetak mrtvih...Није проблем број ћација већ разоружаност народа. Мексички нарко картели немају ни демократску подршку народа ни претерану бројност али имају оружје и криминалну силу на својој страни што им омогућава да харају и раде шта им се прохте, кољу бебе, силују жене и контролишу целу земљу
Следећи избори ће бити велики тест над народом колико им је заправо стало до сопствене земље и својих живота, и посебно тест полицији и војсци да ли ће бранити вољу народа или прегазити сваки закон и демократски принцип да би подржали картел од неколико хиљада криминалаца
А Срби ако се не наоружају и ако допусте по једно 7. пут да их држава разоружа након овога као после сваке буне и рата онда и заслужују да буду кметови ја не знам шта бих паметније рекао
Како им тачно сада отежавамо доступност оружја?Da se naoružamo i po cenu nekog domaćeg Sinaloa kartela? Ili ovim ludacima koji izviru na sve strane da omogućimo lakšu dostupnost oružja, pa da čekamo sledeću turu od desetak mrtvih...
Upravo tako. Dokaz tome su ovi skupovi. Dakle mi zovemo na ulicu već 10 meseci i okupi se ogroman broj ljudi (naravno ako su ispunjene neke predispozicije, vikend, najava unapred). Dok oni moraju da plaćaju milione samo da bi doveli nekoliko hiljada ljudi.Nezaustavljivo je ovo. Do pre par godina ovo ili nije zanimalo veliku većinu ili nisu ni znali.
Ne znam gde smo sada i da li je situacija dobra trenutno, ali procenat je u konstantnom rastu. Klinci uče i odrastaju sa svim informacijama o ovome, učiće svoju decu...
Budućnost nam je svetla i krenuli smo u dobrom smeru, ostaje samo pitanje koliko će sve trajati, ali proces je nezaustavljiv.
I Mionica i Negotin će biti kao Kosjerić i Zaječar.1. Избори у Мионици и Неготину;
2. Развој ситуације у Зајечару;