Šta je novo?

Izbori 2025

Više mi ništa nije jasno, jel Banjska delo britanaca ili nemaca, jel nas vodi Dzems Bond ili Kobra

Oboje

Šalu na stranu, vidi se sada sa ove vremenske distance da je Banjska bila organizovana kako bi namenski propala i kako bi Kurti mogao da zaokruži integrisanje severa Kosova u kosovski institucionalni okvir.

Tačka.

Poslednja izmena:
Meni su u celoj toj priči najmanje jasni ljudi oko Radoičića koji su pristali da učestvuju u toj gluposti.

Meni su u celoj toj priči najmanje jasni ljudi oko Radoičića koji su pristali da učestvuju u toj gluposti.
Негде сам пронашао биографије већине учесника. Већи део сарадници службе/окупатора а ови што изгинуше неки локални, млади несрећници који су мислили да је то увод у оружану побуну и ослобођење.

Добро се сећам наратива и прича са терена тих месеци као припреме за ово. Режим је пустио буву да се људи наоружавају, некима је и заиста подељено оружје.

Као што рекох, пажљиво и темељно припремљена операција.
Патриоте обесхрабрене, наши људи доле тотално окупирани, режим немоћан а грађанисти задовољни јер ето, још један пораз великосрпског национализма а тзв међународна заједница приказала жртве као терористе. На све то, ови Хуљини шиптари побегоше у цркву са све позирањем дроновима.

Дакле, тотално имобилисан сваки аспект српског становишта на Косову.

Poslednja izmena:
Негде сам пронашао бипграфије већине учесника. Већи део сарадници службе/окупатора а ови што изгинуше неки локални, млади несрећници који су мислили да је то увод у оружану побуну и ослобођење.

Ovo je apsolutno tačno, ista saznanja imam od mog izvora u to vreme.

Stav ministarstva "jači" od presude: Zakazana nova konstitutivna sednica Skupštine Zaječara

Уколико је ово ван правних оквира онда народ са пуним правом треба да уђе у градску скупштину или блокира цео град, а може обе опције, док се ствари не врате у правне оквире.

Novim izmenama krivičnog zakona i uvođenjem k.d. "Objavljivanje materijala kojima se savetuje izvršenje krivičnog dela" vraćaće tebe u pravne okvire budeš li nastavio ovako, nažalost.

Занимљиво је да се у Србији против Беливука и екипе води паралелни процес где на видело излеза подударни подаци.

Беливук је пропевао о свему а понајвише о убиствима које је Оскар наручивао да овај одради. Живимо у надреално време где на суду више сведока потврђује да нам је председник на врху мафије а тужилаштво и полиција не покрећу никакву истрагу. Сви се праве блесави осим једног адвоката.

Poslednja izmena:
Негде сам пронашао биографије већине учесника. Већи део сарадници службе/окупатора а ови што изгинуше неки локални, млади несрећници који су мислили да је то увод у оружану побуну и ослобођење.

Добро се сећам наратива и прича са терена тих месеци као припреме за ово. Режим је пустио буву да се људи наоружавају, некима је и заиста подељено оружје.

Као што рекох, пажљиво и темељно припремљена операција.
Патриоте обесхрабрене, наши људи доле тотално окупирани, режим немоћан а грађанисти задовољни јер ето, још један пораз великосрпског национализма а тзв међународна заједница приказала жртве као терористе. На све то, ови Хуљини шиптари побегоше у цркву са све позирањем дроновима.

Дакле, тотално имобилисан сваки аспект српског становишта на Косову.

Пораз је и што се одомаћило и што смо прихватили да се ти аутошовинисти и тикве без корена називају грађанисти, веееелики грађанисти...

Onaj decko Bogdan pekinuo štrajk gladju.
Dobro je. Siguran sam nakon tog iskustva da ce biti još bolji i zdraviji čovek. 😃

Ovo je zapravo razlog.

Sudija P. Roosma (Jovičić protiv Serbije, No. 28939/25) je u dopisu danas pozivala Bogdana da prekine štrajk glađu dok je proces odlučivanja u Strazburu u toku

Vrh