Без обзира што сам и сам званично пилот од 2003. (додуше лаке, немоторне летелице, параглајдера) и што имам солидног искуства у оцењивању висине и даљине, исти утисак сам имао! Опет нисам експерт, доста је ту до визуелног ефекта и вероватно је све то било много безбедније него што се учинило, али дефинитивно је било импровизације! То се нарочито видело у прелету теретњака. Озбиљне углове су правила крила у односу на тло у крајњим прилазним маневрима и то сам посматрао и снимао са 40 м висине, да не кажем у нивоу. Ловци су летели још ниже, Супер Галебови су пролетели најниже. 29-ке све диме озбиљно, правиле су и озбиљније маневре у самом центру. Видео сам
звоно на вежбама пре неки дан са свог прозора, претпостављам да је било и јуче. Ок они су бржи и лакши, па имају простора да ту кинетичку енергију претворе у потенцијалну, али да радиш тако нешто у тако густо насељеној средини, непотребно! Исто за те озбиљније маневре треба и већа брзина, можда и
форсаж, тако да ми је то посебна замерка што се буке тиче.
Исто сам од оних који би могли сатима да гледају полетања и слетања и маневре, па мало волим и да снимам и анализирам. У односу на претходне године је промењен прилазни пут, курс. Пре се више летело ближе
Војислава Илића, ниже, али без препрека већих и са блажим
скидањем висине. Ове године се летело више ближе Булевару, али ту има већих препрека (Рудо, 5 солитера на Лиону) и незгодно је скидање висине, да би било ефектније за гледаоце.
А то мајмунисање са Рафалима, да долазе Французи, а после се као хвалиш
снагом нашег неба...
Није до војске, сигуран сам да су пилоти уживали у изазову и максимално професионално радили у складу са захтевима и додатним притиском због урбане средине, до колонијалног управника је!
Watch "20250918_124658_1" on Streamable.
streamable.com
Watch "20250920_124659" on Streamable.
streamable.com