Označio sam vremena gde se spominje. Ovaj lik je sve vreme bio sa njima.Запад и исток нису. На тај део стадиона сам више мислио него на север, од њих очекујем преузимање нове грађевинске дозволе.
Осим због спортских неуспеха.
Али ме занима због чега би се требало суздржати?
Можда занима и остале.
Meni je stanje na ovom Forumu dobar pokazatelj kako ljudi misle, zakljucuju i sta je prioritet.Некако имам утисак да смо потпуно фокусирани на споредне, или чак потпуно бизарне теме. Уместо на притисак на расписивање избора, истраге око корупције и притисака кабинета председника у вези са изградњом брзе пруге, и последично пада надстрешнице, бавимо се типом коришћеног сузавца, избором стадиона за пикање лопте, оштећеним асфалтом због војне параде и понашањем ћација на контраблокадама. И на све то, имамо системске промене у школству и полицији, које пролазе помало испод радара, али верујем да ће бити кратког даха, јер ће се распршити саме од себе, када се реши главно питање.
U drugom taboru je fanatika i oportunista malo. Ali je mnogo veći klimavi deo biračkog tela. Za one kojima se i jedan i drugi veći tabor gadi su se pojavljivali sa preko 5% podrške nakon 2000-te:Karlo del Ponte wrote :
,, ..... imate, grubo rečeno, četiri osnovne kategorije: 1) Fanatike (maltene isključivo 60+ godina) 2) Oportuniste 3) izolovane koji nisu mnogo nezadovoljni 4) izolovane koji su dosta nezadovoljni, ali nemaju neki jasan i dostupan izbor. Poslednji su najklimaviji, to je noga bez koje se stolica klima i pada uz malo jači povetarac.... ,,
Karlo, odlčan ceo post
Nekima nece biti drago
ali tvoj post treba malko produžiti
da ove navedene ( istinite) grupe postoje obostrano u oba tabora a ne samo u jednom. (Bitna razlika je u dijametarskom obrnutim godištima )
![]()
Јако су насели на ову провокацију, имају забележене физичке контакте и једну расну увреду.Чувени НС ћаци, смрда Шулц лепо прошао на скупу паора у НС. Сељаци су против СНС и ту је њихов пораз. Остали су им само наркомани као овај Шулц, и уцењени што послом, што затвором.
![]()
142 хиљ. прегледа · 2,6 хиљ. реакција | Seljaci u Novom Sadu napumpali čacija koji je došao da ih provocira. | Predrag Veljkovic
Seljaci u Novom Sadu napumpali čacija koji je došao da ih provocira..www.facebook.com
Ово је добро, гребу по дну лонца чим активирају лешину од шешеља![]()
(VIDEO) Šešelj grmi iz Hrtkovaca: Došao sam star, došao sam sed, al sam spreman da zavedem red
Predsednik Srpske radikalne stranke obratio se okupljenima u Hrtkovcima udarnim porukama.informer.rs
Oca se setis kada ti je tesko.Ово је добро, гребу по дну лонца чим активирају лешину од шешеља
Ово је добро, гребу по дну лонца чим активирају лешину од шешеља
Odmah da ti kažem da neće. Delije su potpuno pod kontrolom i na njegovoj strani, tako da od toga neće biti ništa.