Šta je novo?

Izbori 2025

Dileri droge, batinaši, kriminalci iz Radojičićeve paravojne grupe, sinoć su tukli običan narod zato što se drznuo da udari na čast vrhovnog despota.

Policija ništa, savez ništa, igrači ništa. Lopta nastaivla da se šutira na terenu dok ljudi bivaju premlaćeni na očigled celog stadiona i zemlje preko tva.

ПС: Сад и званично, комплетни навијачки покрет у Србији је издао.

Sramota ogromna Delija, koje su jedina organizovana nedržavna grupa sposobna da se suprostavi divljaštvu lojalista, ali zbog svojih ličnih sitnih interesa se prave ludi već 10 meseci.

Jedva čekam da čujem još jednom od njih kako ovo "nije njihova borba".

Праве се они луди 13 година.

А због тих 13 година биће да се праве луди од 98е а можда и раније.

Занимљиво да на северу није било ћација.

Идем на посао, прелећу изнад мене мигови због предстојеће шиптарске параде. Обожавам авијацију а у мени осећај гађења и беса пред призором.

Ово су удбашки окупатори и континуитет је више него очигледан и сваким даном је све јаснији.

Ocekivati od Delija Tender da se umesaju na strani naroda je naivno. Kupljeni su odavno, placeni da pevaju po rodjendanima, cute na izdaju Kosova i prebijanje naroda. “Nije njihova borba” kada mlate narod, a ironija je da je Zvezda nekad bila narodski klub, sada samo steciste kriminalaca i mazohista.

Edit: Uspesno i mute vodu, recimo kada su poceli poslednji protesti protiv litijuma, imali su transparent: “svima puna usta jadarita, za Kosovo niko ni da pita” Nekoliko dana potom, poslednji cin izdaje Kosova od strane rezima se desava, Delije zaboravile megafon, cute.

Зна ли неко шта се дешавало јуче на истоку?
Било је ту пар група, Батлери/Таурунуми, Подгоричани, Лесковац, Чачак...

Скандирања су ишла и одатле, и оно скакање од кога је све кренуло после. Скупили заставе и напустили трибину после тога.

Баш зато написах да је комплет навијачки покрет издао. Уместо да реше пар десетина ћација покупили се и отишли да ови слободно малтретирају децу и родитеље.

То + нишка трговина гласовима + Нинићев/Беливуков исказ = Ваљда је сада свима јасно где смо и шта мора да се уради.

Ово одавно није политичко питање.

Užasavaju slike sa tribina sinoć, ali mislim da smo zaista na izuzetno tankoj žici, promene se baš osete u vazduhu, narodu više nije ni do utakmica, ni do festivala, ni parada...

Prvi put da se izuzetno oseti sve to. I apsolutno mi je drago zbog toga. Samo treba biti pametan u narednim mesecima, jer čini mi se da jedan pogrešan korak ruši i jednu, a rekao bih i drugu stranu. Samo je pitanje ko će napraviti pogrešan korak, svi se nadamo vlast.

Опет све активности кулминирају и конвергирају ка једном датуму, а то је 1.11. И ништа ми се то не свиђа, све мање је прилике да се ствари реше колико-толико мирно.

Људи да се дозову памети.

Не само он, него било који политичар након Савамале или хеликоптера а посебно након "Оскара", бриселског, вашингтонског споразума и надстрешнице не би ни имао опцију мирног одласка са власти јер је следећа адреса Забела - доживотно.

Исто тако, након свих тих издајничких споразума, литијума, Бора, кредитних задужења, рафала...Није могуће да било која од империја којој смо клијенти подржи овде промену режима народном вољом.

Заправо, самим чином збацивања Шиптара те судским процесом који би уследио моментално и врло лако би сви ти издајнички споразуми били оборени. То је један од разлога зашто "опозиција" није толико жељна власти јер би морала да настави Хуљиним стопама. И ова чињеница коју превиђају студенти су њихов највећи "грех" до сада. Да су је свесни, не би им падало на памет да кукају и педалају Бриселу нити било коме другом.

Средњошколци током часа, окренули леђа човеку који је прихватио да буде замена њиховој разредној, отпуштеној због подршке студентима.
1757497274648.png

Извор: неверовали ИЛИ ДА (Facebook). Свака им част за ово. Капа доле. Има и ово.
1757497538013.png

QEcsisxcGSqVDdy91EDGD9BIGRILgDCN8mQbrlSsbXs.gif

Inače, paranoja oko ubačenih elemenata se može smanjiti jednostavno poznavanjem materije. Ne živimo u Kini, nema nas milijardu, mit o 17 000 lojalista je srušen.

Vrti uvek jedne te iste ljude i za mitinge i za prebijanja i za gaženja i za sve živo.

Ovde kad je bio protest, bili su navijači, ali smo znali da su naši. Jednostavno se poznaju ljudi i neko je iz zborova rekao - naši su.

Ne postoje načini raspoznavanju među njima tipa crni kačket, majica, ljubičaste patike ili šta ti ja znam. Prepoznaju se tako što se poznaju.

Mogli bi i mi da ih upoznamo

Neverovatno da se nikad ti što na netu pišu da bi ih ugazili da su tamo, nikad ne nađu tamo.

Pa stvarno, koja nesreća, baš nam ne ide.

ХМ.

Govorila je i o slobodi medija.

„U nekim zajednicama širom Evrope, tradicionalni mediji se bore. U mnogim ruralnim oblastima, dani kada ste izlazili po lokalne novine su nostalgično sećanje.

To je stvorilo mnoge „pustinje vesti“ gde dezinformacije bujaju. A to je veoma opasno za našu demokratiju. Jer informisani građani koji mogu da veruju onome što čitaju i čuju – ključni su da bi oni na vlasti bili odgovorni. A kada se nezavisni mediji demontiraju ili neutralizuju, naša sposobnost da nadgledamo korupciju i očuvamo demokratiju ozbiljno je oslabljena. Zato je prvi korak u priručniku svakog autokrate uvek – zarobljavanje nezavisnih medija. Jer to omogućava nazadovanje i korupciju u mraku“, istakla je ona u svom govoru.

Omražena EU je jasno zauzela stav, ali svakako neće uraditi ništa umesto nas samih. Da smo od Rusa dobili ovakvu podršku već bi ih kovali u zvezde.

Ali dobro, Rusima se opašta i jasno zalaganje i odbrana režima i izveštaЉ FSB-a da nisu pucali na nas iz zvučnog topa.

Studentski protesti od početka favorizuju proruski orijentisane na uštrb prozapadno orijentisanih. Loknasti Isus je dobrodašao ali zastava EU nije? A verujem da je makar polovina studenata prozapadno orijentisana. I sada na jasnu antipatiju prema EU mi očekujemo njihovu simpatiju? Što mi ne napravimo iskorak i obojimo protest njihovim zastavama ako ih već želimo za saveznike i očekujemo njihovu pomoć? Ako ne očekujemo onda zašto se ljutimo na njih?

Ja ne očekujem njihovu simpatiju, mislim da njihove aspiracije u Srbiji nisu dobrodošle. Imamo nekog benefita u saradnji sa njima, ali treba ih držati na dugom štapu.

Omražena EU je jasno zauzela stav, ali svakako neće uraditi ništa umesto nas samih. Da smo od Rusa dobili ovakvu podršku već bi ih kovali u zvezde.

Ali dobro, Rusima se opašta i jasno zalaganje i odbrana režima i izveštaЉ FSB-a da nisu pucali na nas iz zvučnog topa.

Studentski protesti od početka favorizuju proruski orijentisane na uštrb prozapadno orijentisanih. Loknasti Isus je dobrodašao ali zastava EU nije? A verujem da je makar polovina studenata prozapadno orijentisana. I sada na jasnu antipatiju prema EU mi očekujemo njihovu simpatiju? Što mi ne napravimo iskorak i obojimo protest njihovim zastavama ako ih već želimo za saveznike i očekujemo njihovu pomoć? Ako ne očekujemo onda zašto se ljutimo na njih?
Mislim da nisi razumeo.

EU podržava SNS kancer.
Stav većine naroda, svih koji nisu za SNS, je da ne moraju EU licemeri da podrže studente, ali ne moraju ni da podržavaju SNS.

E tu nastaje problem i konflikt.

Vrh