Šta je novo?

Izbori 2025

Mi smo odlicni u pevanju samo. Oni su svoj posao odlicno odradili 20-tak dana kasnije.
Baš očajno pevamo, baš smo o tome pričali pred tekmu pred Letonijom. Oni ljudi savršeno otpevali himnu. Ne znam da li nismo talentovani za muziku ili je nedostatak neke opšte i muzičke kulture u pitanju. Uvek ovaj brza, onaj kasni...

Sad ćemo da slušamo SNS nosioce liste i njihove ministre? Dajte lepo i Zorku Koridorku. More marš! Samo lustracija za preletače. DB radi prekovremeno
To kad ti je najveći talenat za politiku montiranje štanda ispred pijace, onda (nadam se nenamerno) propuštaš svaku priliku za smenu vlasti... Malo takvih, malo ovih kupljenih i ucenjenih i eto nam višedecenijskog vođe na vlasti.

27 miliona dinara bačeno niz vodu u Zaječaru (verovatno). Danas saznajemo.
Slična situacija bila je i u Zaječaru gde je SNS za izbornu kampanju dao više od 27 miliona dinara. Za kampanju u ovom gradu SNS ranije nije izdvajao više od 2 miliona dinara.

Mi nismo ni svesni koliko je posla ispred nas. Stomak mi se stegao dok sam ovo gledao. Nije više ni smešno.
Muka mi je koliko su radikali naneli zla ovom narodu. Koga god je intervjuisao uopšte nema sposobnost da priča svojom glavom. Da sastavi prostoproširenu rečenicu(psovke se ne računaju) Da obrazloži zbog čega misli to što misli. Ponavlja samo rečenice koje je čuo na nekoj od trovačnica.
Na stranu izdaja KiM, kršenje ustava za ovo što je uradio narodu moraće da se uvede neko novo krivično delo - Anticivilizacijsko ponašanje sa kaznom od 20 godina - pa da ide redom: od Oskara pa naniže, do posljednjeg novinara koji samo radi svoj posao kao i bot-a na portalima i forumima koji objasnjava kako su eto i ranije bili loši i da ovo nije najgore.

Mi nismo ni svesni koliko je posla ispred nas. Stomak mi se stegao dok sam ovo gledao. Nije više ni smešno.
Muka mi je koliko su radikali naneli zla ovom narodu. Koga god je intervjuisao uopšte nema sposobnost da priča svojom glavom. Da sastavi prostoproširenu rečenicu(psovke se ne računaju) Da obrazloži zbog čega misli to što misli. Ponavlja samo rečenice koje je čuo na nekoj od trovačnica.
Na stranu izdaja KiM, kršenje ustava za ovo što je uradio narodu moraće da se uvede neko novo krivično delo - Anticivilizacijsko ponašanje sa kaznom od 20 godina - pa da ide redom: od Oskara pa naniže, do posljednjeg novinara koji samo radi svoj posao kao i bot-a na portalima i forumima koji objasnjava kako su eto i ranije bili loši i da ovo nije najgore.

Na AI forumima se često vode rasprave na temu koja je razlika između ljudskog i AI mišljenja - evo kad pogledam ovaj klip, iskreno vidim jednu veliku razliku. ChatGPT je Albert Ajnštajn za sve ove glave iz snimka. Ovi nisu sposobni da artikulišu jednu koherentnu misao i idu kroz život kao neka marva.

Jedna od mojih teorija zašto SNS tako dugo vlada je što su oni prvi koji su totalno digli ruke od iole inteligentnog dela biračkog tela. Znači uopšte ih mi ne zanimamo. A i zašto bi, kada nismo većina.

Sloba nam barem nije vređao inteligenciju, ali ova vlast namerno provocira i tera ljude na iseljavanje. Naravno da je lakše vladati neukim narodom i da mu intelignecija ne treba uopšte (osim par ljudi oko njega, ali bukvalno par)

Uopšte se više ne ustručavam da budem oprezan i da ne vređam ovakve jer eto, jadni, siromašni, neobrazovani, prevareni, obmanuti...

Ne, svesno su sami ovo odabrali i to nije jedna odluka nego milion i jedna govnarska odluka kroz život koja te pretvori u ovo.

Ne suzdržavam se ni u pričama da su odrpani, da smrde... jer kao to ne treba da se priča jer jadni nemaju...

Uz te njihove orkove idu i ovi što priznaju da su ucenjeni i ovi što su došli da uzmu kintu.

Vidim da se neki i dive takvima, kao, haha car, za***ao ih.

Ne, lik je bukvalno lopov i vrši krivično delo. Dobio je 50 evra naših para. 50 evra njemu, 50 ovome, 50 miliona evra onome, odoše pare iz budžeta u džepove, a cela Srbija se gradi, jelte, i onda bum, padne nadstrešnica i još milion nadstrešnica širom Srbije.

Reči Zorana Đinđića pre skoro 30 godina:

Što se Srpske radikalne stranke tiče, tu neću zaista mnogo da govorim. Pokušaću da se ograničim na tri ili četiri rečenice, koristeći autoritet iz istorije i iz literature jer to nije politički fenomen. Srpska radikalna stranka je mentalitetski fenomen. Ona je jedan ozbiljan problem našeg društva. Ona nije politički problem. Najmanje je politički fenomen.

Gospodin Jovan Dučić, veliki naš pisac, govoreći jednom o hrvatskim političarima između dva rata, koji su se na sličan destruktivan način ponašali kao što se sada Srpska radikalna stranka ponaša, rekao je: Ti hrvatski političari su vrlo opasni za državu, ne zato što se ničega ne plaše, jer su oni kukavice, nego zato što se ničega ne stide. Oni nivo javnog i političkog života spuštaju na takvu dubinu da pristojni ljudi iz te politike beže. I onda ćete imati politiku na najnižem mogućem civilizacijskom nivou, gde se razlika, granica između časti i beščašća, između istine i laži, između činjenica i klevete, između onoga što je sramotno i onoga što je pristojno u potpunosti briše, onda ste do grla u blatu i onda kažu: Dođite da raspravljamo. Dođite da diskutujemo na našem terenu – u blatu do grla.

To je Srpska radikalna stranka na našoj političkoj sceni, u našoj istoriji, u našoj sudbini, ona nije politički protivnik ni meni, ni bilo kom od ljudi koji se pristojno bave politikom. Ona je virus. Kao što za jedan organizam virus nije protivnik, tako i Srpska radikalna stranka nije politički protivnik, ali je problem, ali je bolest. Kada kažu, a to im je jedan od glavnih argumenata, da ja radim za strane službe, da sam lopov, kriminalac, da su mi roditelji druge nacionalne pripadnosti i ne znam šta sve oni kažu, uglavnom, to je glavno – strane zastave, strane obaveštajne službe, izdaja, ja onda kažem: zemlja u kojoj postoji Srpska radikalna stranka, čist luksuz je da bilo koji neprijatelj uloži bilo koji dinar za razbijanje te zemlje. Dok je Srpske radikalne stranke sa ovom snagom u Srbiji, svi neprijatelji Srbije mogu mirno da spavaju. I oni to i čine. Dovoljno im je da imaju Vojislava Šešelja, da imaju ove ovde momke. Oni umesto njih obavljaju sve poslove destrukcije tradicije, pristojnosti, poštovanja, nivoa kulture, svega onoga što jednu zajednicu drži na okupu. To je sve što o njima mogu da kažem. Ni sada, ni ranije, ni kasnije ništa više, na žalost, i ništa konkretnije.

I evo posle gotovo 30 godina, ovo je tačnije nego ikad pre.

To kad ti je najveći talenat za politiku montiranje štanda ispred pijace, onda (nadam se nenamerno) propuštaš svaku priliku za smenu vlasti... Malo takvih, malo ovih kupljenih i ucenjenih i eto nam višedecenijskog vođe na vlasti.
Ala si me uvredio svaka čast. Nastaviš da radiš za službu sa sve otpatcima iz dveri i ostalim igračima. Ko nas je kleo nije dangubio. Samo lustracija.
Nikakvi Šarovići, Zorke, Danice i ostali otpatci.

Dobro su uradili ovo ograničavanje marži.

Maksi i Lidl podigli ručnu i više ne izbacuju do daljnjeg nove kataloge i nedeljne akcije.

1000006663.gif

Vlast da bude zahvalna što hoće neko osim Rio Tinta da uloži pare u ovu deponiju, a ne da pokušava da im još izbije i zaradu iz džepa.

Da nije tih trgovinskih lanca kupovali bismo pastu za zube i sapune na pijaci.

Шизофренији пост дуго нисам видео на овом форуму.

Vrh