zekagradjevinar
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.06.2017.
- Pohvaljen
- 3.594
Kupiće on i guardian, samo da isplati United Media.
Kupiće on i guardian, samo da isplati United Media.
Sprdaj se ti, ali ja sam ubeđen da tu ima mnogo istine...Vidi se da je ključ za spas Srbije vraćanje vojnog roka, vide se ovi spontano okupljeni, prosek 60 plus, kako su izrasli u prave ljude! Šta ovi mladi...
Sjajan završetak za Dražinim fanom, neverovatno kako su svi isti, budu malo intelignetniji dok su mlađi, ali onda iz godine u godinu propadaju.
Мени је она баба што је рекла да не воли пинк тв хит. Пре***ала је Шаровића.Sjajan završetak za Dražinim fanom, neverovatno kako su svi isti, budu malo intelignetniji dok su mlađi, ali onda iz godine u godinu propadaju.
haha, kao su ga samo zezali u busu (ono beše Sale Đorđević mu je gurao patiku u kadar dok ga je SOS Tegeltija intervjuisao)1995
Uvek je bio predmet sprdnje, pa je ovim pevanjem pokušao nešto ... momak
je rodjen kao ćaci.
Koliko me secanje sluzi, na euro 95 nije se nesto pokazao ni kao igrac, jako los procenat suta.haha, kao su ga samo zezali u busu (ono beše Sale Đorđević mu je gurao patiku u kadar dok ga je SOS Tegeltija intervjuisao)
Mi smo odlicni u pevanju samo. Oni su svoj posao odlicno odradili 20-tak dana kasnije.1995
Uvek je bio predmet sprdnje, pa je ovim pevanjem pokušao nešto ... momak
je rodjen kao ćaci.
Nažalost, tačno tako.Mi smo odlicni u pevanju samo. Oni su svoj posao odlicno odradili 20-tak dana kasnije.