Sad sam proguglao. Pazi ladno...Pre par dana sam saznao da je Ivan Ninić bio član Radikalne stranke a nedavno sam ga pomenuo kao heroja ovih dešavanja što i dalje smatram ali sam začuđen da neko mlad i obrazovan može da se povede za takvim idejama.
![]()
Ivan Ninić: Najbitnije odluke donose se van institucija
„Ja sam pisao o čelnim ljudima Demokratske stranke verujući da takva sprega javnog i privatnog interesa ne može da bude gora. Vrlo brzo pokazalo se da može bahatije i bezobzirnije da se upravlja državom. Ako se svako u granicama svojih mogućnosti tome ne suprotstavi, mislim da nam nema spasa.“...www.krik.rs
Многи су ту приступили из чисте контре према ДОСу или анти-НАТО политике.Pre par dana sam saznao da je Ivan Ninić bio član Radikalne stranke a nedavno sam ga pomenuo kao heroja ovih dešavanja što i dalje smatram ali sam začuđen da neko mlad i obrazovan može da se povede za takvim idejama.
![]()
Ivan Ninić: Najbitnije odluke donose se van institucija
„Ja sam pisao o čelnim ljudima Demokratske stranke verujući da takva sprega javnog i privatnog interesa ne može da bude gora. Vrlo brzo pokazalo se da može bahatije i bezobzirnije da se upravlja državom. Ako se svako u granicama svojih mogućnosti tome ne suprotstavi, mislim da nam nema spasa.“...www.krik.rs