Šta je novo?

Izbori 2025

Pre par dana sam saznao da je Ivan Ninić bio član Radikalne stranke a nedavno sam ga pomenuo kao heroja ovih dešavanja što i dalje smatram ali sam začuđen da neko mlad i obrazovan može da se povede za takvim idejama.

Sad sam proguglao. Pazi ladno...

Falim te bože, što čak ni u svojim najekstremnijim i najzaludnijim danima, nisam bio član nijedne stranke niti pokreta. 🙏

Takođe me začudilo da sad kao stariji deluje mršavo i kao da je uvek bio mršav, a na slikama iz doba kad je bio SRS se vidi kako je bio punački kao mlađi.

No dobro, ostavljam mogućnost da se neki ljudi menjaju i na bolje. Iako je danas popularno lupetati kako mogu da se menjaju isključivo na gore.

Verovatno je Ninić kao odrasliji i stariji uvideo, i još bitnije - prihvatio, neke činjenice i istine koje nije mogao ili nije hteo kao mlađi, dok je bio tvrdoglaviji i zaneseniji.

Pre par dana sam saznao da je Ivan Ninić bio član Radikalne stranke a nedavno sam ga pomenuo kao heroja ovih dešavanja što i dalje smatram ali sam začuđen da neko mlad i obrazovan može da se povede za takvim idejama.

Многи су ту приступили из чисте контре према ДОСу или анти-НАТО политике.

1000053105.jpg

Каква дивна и паметна деца. Само њихово постојање и деловање је победа.
PXL_20250901_181141752.jpg

Организација беспрекорна, достојанствено и без иједног звиждука или повика.

БРАВО!

Jel razmišlja neko da ova deca redari stoje sve vreme okrenuti leđima ispred hiljadu kriminalaca.

I kada prođe kolona, oni će ostati sami sa njima.

Onda ih neki psuju...

Bravo klinci.

Junaci, pa nađite se, organizujte, ćacilend je tu 00-24h pa u napad.

Veličanstven skup kojim smo se pre svega podsetili svih ubijenih, a onda i vratili Beograd u naše ruke, odnosno većine građana ovog grada i države, koji ne žele i neće dozvoliti da se 1.11.2024. ponovi.

Organizovali se studenti, organizovali se i zborovi, organizovanije deluju i aktivisti pojedinih opozicionih stranaka, evo, organizovali se i srednjoškolci još bolje.

Ostali samo ovi što bi sve polomili i rešili sve za pola sata. Pa organizujte se i vi, šta čekate?

Protesti su ponovo na pravom putu, pumpaj, dinstaj, ljulja se, jesen stiže!

Antiradikalizam od malih nogu, nove generacije koje će rasti uz drugačije vrednosti i graditi ovu zemlju kako treba!

Какви сад неутрални спопали ову твитер бригаду? Каке су то емотивне уцене? Приметно је да се та ментална пражњења дешавају само у случају стандардних шетњица кучића и деце. Некако агресија избије и тада. Ваљда људи подсвесно осете бесмисао и асиметричност целог подухвата па се јави тај неки бес што и сви остали нису са њима у том колективном мазохистичком чину.

Молим за мало самоконтроле и преиспитивања да се не оде дубље у ове психозе.

Vrh