Da sam siguran u to, ne bi mi predstavljali problem.Јунајтед Медија је агендашка организација, не знам зашто се чудите. Циљ им је само да њихови ескпоненти замене тренутне и то је то. Мислим, шта очекивати од листа који је објавио интервју са непостојећом особом?
Ko ima i malo mozga skontaće da je sve false flag. Prvo, ko se potpisuje kada preti. A drugo, vidi se da je pisano polako, pa čak i podvlačeno za šta je trebalo vremena. Kad neko piše ovakve grafite gleda da to napiše što brže i pobegde da ne bi bio uhvaćen. Ovde je neko baš imao vremena.Ћаци и даље неуспешни у операцији false flag.
Па шта ће ти и Н1?Al šta će mi to?
Da pratim dešavanja, okupljanja i uputstva studenata i protestanata.Па шта ће ти и Н1?
Daj izvore za "fotografije".док се део народа расправља између западних и режимских медија у међувремену Тома Мона и Слободан Георгијев (уредник нова с) се смеју наивном народу
Pogledajte prilog 249738
Pogledajte prilog 249739
смешно је што обично особе које слепо верују западним медијима исмевају оне који гледају дезинформер а да притом нису свесни своје несвести
Nikad ništa dobro. Samo zlo i sabotaže srpskogA rodA.Možemo li se manuti politike i da mi neko ponudi nešto vredno što je došlo iz te kuhinje? Pričam o N1, Novoj, Danasu, Idju... i celoj toj ekipi iz iste medijske kuće.
Neka serija, dokumentarac... bilo kakva emisija, tekst...
Humor, muzika, obrazovni program... bilo šta.
Pa ima na RTS-u dosta dobrih stvari. Ne znam ništa dobro da je proisteklo iz United Media grupe. Pričamo van politike.Pa imaš Pink, RTS, Deformer, Drvu, V92, Krepi... malo li je?
Nabrojiš i pobediš u diskusiji. Ovako si samo sveo temu na prepucavanja na nivou ćacija.Pa reko sam, nikad ništa dobro.