Šta je novo?

Izbori 2025

Па Шаровић је само фаза на КТВ, али је лансирао популарност. Одслушај Скенере, 1000 пута конкрерније, директније и оштрије од Н1 и Нове заједно.

Јунајтед Медија је агендашка организација, не знам зашто се чудите. Циљ им је само да њихови ескпоненти замене тренутне и то је то. Мислим, шта очекивати од листа који је објавио интервју са непостојећом особом?
Da sam siguran u to, ne bi mi predstavljali problem.

Ћаци и даље неуспешни у операцији false flag.
Ko ima i malo mozga skontaće da je sve false flag. Prvo, ko se potpisuje kada preti. A drugo, vidi se da je pisano polako, pa čak i podvlačeno za šta je trebalo vremena. Kad neko piše ovakve grafite gleda da to napiše što brže i pobegde da ne bi bio uhvaćen. Ovde je neko baš imao vremena.

1000047065.jpg

Sećam se da su par dana pred svake crnogorske izbore u Pljevljama redovno bili ispisani grafiti "Selite se Turci". Od kad je smenjena Milova vlast nikada se više takav grafit nije pojavio. Sve je to iz iste DB kuhinje.

@ Šatro EU aktivista sa celih 5 postova

Pa ne napisa nam ko je izvor za ove priložene """fotografije"""?

To neki tajni ekskluzivni materijali iz FSBa? Ili neki kineski satelit snimio iz orbite?

Pa i ne baš. Reddit, Nova i N1 rade posao sasvim dobro.

A rekoh već, Shitstagram, Šit Tok, Facebook i Shitter često ne mogu ni da otvorim, a kamoli da pratim. Masa njih su onesposobili gledanje i praćenje bez naloga i bez njihovih aplikacija, g..na.

Oj, @petice od četvrtka

док се део народа расправља између западних и режимских медија у међувремену Тома Мона и Слободан Георгијев (уредник нова с) се смеју наивном народу
Pogledajte prilog 249738
Pogledajte prilog 249739
смешно је што обично особе које слепо верују западним медијима исмевају оне који гледају дезинформер а да притом нису свесни своје несвести
Daj izvore za "fotografije".

Možemo li se manuti politike i da mi neko ponudi nešto vredno što je došlo iz te kuhinje? Pričam o N1, Novoj, Danasu, Idju... i celoj toj ekipi iz iste medijske kuće.

Neka serija, dokumentarac... bilo kakva emisija, tekst...

Humor, muzika, obrazovni program... bilo šta.

Možemo li se manuti politike i da mi neko ponudi nešto vredno što je došlo iz te kuhinje? Pričam o N1, Novoj, Danasu, Idju... i celoj toj ekipi iz iste medijske kuće.

Neka serija, dokumentarac... bilo kakva emisija, tekst...

Humor, muzika, obrazovni program... bilo šta.
Nikad ništa dobro. Samo zlo i sabotaže srpskogA rodA.

Eto, nadam se da si sad zadovoljan.

извињавам се ако сам неком срушио илузије
20250819_220316.jpg

@Bender Rodriguez извор је твитер, ако те занима политика онда мораш имати твитер, студенти се тамо оглашавају, било је и неких студената који се појаве на н1 али се после студентски покрет огради од њих и тако...

Pa znači nemaš izvor. Tako reci, ne budi ćaci. Ne budi onaj žvalavi pacijent sa svih TV stanica.

Idemo dalje, šta još kaže Shitter nalog Miroljuba Petrovića? Kad će Britišeri i formalno da nam otmu EXPO a Kecmana da odvedu u Britaniju i uvrste u SAS?

Pa dokaži da nisu. Ako su autentične, lako ćeš dokazati, zar ne?

Inače ne znam da li znaš, da li vas uče to u Akademiji mladih lidera i u Miroljubovom institutu za alternativne rezone, ali fotomontaže mogu da se prave i bez veštačke inteligencije.

лакше ћеш ти доказати да је вештачка интелигенција, слике су старије, тада аи није био у тренду нити на данашњем нивоу

Pa reko sam, nikad ništa dobro.
Nabrojiš i pobediš u diskusiji. Ovako si samo sveo temu na prepucavanja na nivou ćacija.

Znaš kako odgovaraš na pitanja?

Kao kad kažeš ćacijima da je Vučić loš, a oni kažu - A ko je tebi bolji, Marinika ustaša?

Tako i ti.

United Media je loša.

Idi gledaj Pink, Hepi....

Vrh