Razumem šta želiš da kažeš i pretpostavio sam da se neće svi slagati sa mojim komentarom. On je posledica gledanja snimka i čitanja opisa šta je bilo pošto su ga zaustavili. Nema spora da je murija puna životinja i sadista ali to je jedna polovina ove priče. Druga polovina je sve ovo što je ova mentolčina za volanom uradila. I za šta bi ga 95% Srbije izmlatilo. E meni je samo drago što se našao neko da to ostvari, pa makar bili i panduri.Boze sacuvaj sa tobom...
Sto neko rekao Kosti Kecmanovicu nije falila dlaka sa glave ( da mi znamo), onom iz Dubone i M Orasja isto a jos mu cale Vojno lice, ali zato u slicaju male Danke onaj umro na ispitivanju.....
I sta je na kraju bilo, bilo je da je sve ponisteno od istraga, vraceno na pocetak i pitanje je sta je bilo.
Odakle policajcu pravo da bilo kog batinja, koliko god postojalo opravdanje?! Cak i da je bes veliki, oni su ta zakonska brana inace bi svi mi sprovodili zakon.
Kao sto ti kazes " neka su ga tukli", moze da se ispostavi da on nije u toj meri kriv a npr ubiju ga od batina,
Takodje , ovi moji ćaciji to isto kazu za prebijanje u Valjevu. Ako se borimo za bolju zemlju treba da to radimo u svim sitiacjama.
Ovo su neke zveri koje odavno zaboravljaju sta je policija, toliko silni da ih briga sto sci imamo barem po jedan mobilni i prebijaju na ocigled svih...
Juce brat od onog u slucaju danke, oni u Valjevu, sutta svako od nas jer smo npr " pogledali ga cudno, opsovali, nasmejali se"...
Nema granice jer se zakon ne postuje. Nije njihovo, a ni nase da ikog kaznjavamo
Ti smatraš da si kompetentan da sudis ko je mentolčina, ako sam dobro razumeo.Razumem šta želiš da kažeš i pretpostavio sam da se neće svi slagati sa mojim komentarom. On je posledica gledanja snimka i čitanja opisa šta je bilo pošto su ga zaustavili. Nema spora da je murija puna životinja i sadista ali to je jedna polovina ove priče. Druga polovina je sve ovo što je ova mentolčina za volanom uradila. I za šta bi ga 95% Srbije izmlatilo. E meni je samo drago što se našao neko da to ostvari, pa makar bili i panduri.
Pogotovu što znamo da će mu izopačeno sudstvo ionako dati neku smešnu kaznu.
A da li su panduri prekoračili ovlašćenja? Da, svakako da jesu. Mada za ovakve mentolčine nekad to i mora.
Ne pitam za njega, nego za tebe.Pa to se lepo stavi na papir pa se izračuna. Mislim tako i sudovi rade (u normalnim društvima).
Ovaj koji vozi raspali kombi a švercuje migrante, beži muriji, jurca pored drugih u saobraćaju pri velikim brzinama, probija rampe, šutira kad ga zaustave i privode, vozi nadrogiran i bez dozvole i proživljava akcione Holivudske filmove nije ništa drugo do mentolčina koja, pored zatvorske, treba da oseti i fizičku kaznu.
Ja jos nisam ni sudio. Ti jesi. Odgovori. Nemoj kontra napad. Normalno te pitamA ko ste pa vi da odlučujete unapred, još pre objave MUPa, da li su panduri prekoračili ovlašćenja? ' ste bili tamo?
Ako se meni obracas, sve si pogresno napisao. Niti ronim suze niti te uvlacim bilo gde.Ronite suze nad dijabolom koja igra GTA duž cele Srbije pa dobije zaslužene batine. Mislim slobodno ronite i dalje, samo ne uvlačite mene u svoje rasprave. Vi mislite kako vi želite, ja ću kako ja želim i to je to.
Ni ja ne ronim suze da se zna. Ali ako cemo po takvoj pravdi, onaj sa gliserom je takođe vozi brzo i ugrozi plivace, onda bih volela da su izmlatili i njega? I zasto nisu.Ronite suze nad dijabolom koja igra GTA duž cele Srbije pa dobije zaslužene batine. Mislim slobodno ronite i dalje, samo ne uvlačite mene u svoje rasprave. Vi mislite kako vi želite, ja ću kako ja želim i to je to.
Можда у твом или нашем балону.Промена менталитета је почела, страшно касно и успорено, али је почела. Унормалићемо се за тридесетак година. Живи били.