Šta je novo?

Izbori 2025

Mada mislim da je neko pisao da je ona iz baš baš bogate porodice, tako da mnoge takve izjave treba uzeti sa rezervom.
Jest iz baš baš bogate porodice, očekivao bih i mnogo veću cifru (ali niti znam detalje, niti je jasno da li je tih 20m samo na njeno ime).
Ali konobarica, jedino ako su roditelji hteli da oseti kako je kad se dinar zaradi (ako je to, eto, može da bude i kontraproduktivno)

Одиграна је последња карта тужног ђавољег шегрта. Ставио се потпуно на располагање Путину.

Пре тога је покушао са Трампом, али га је овај одувао, јер је схватио да би се само избламирао разним аферама. Није као да ће црћи без генералштаба, а ђаво није имао шта више да му понуди.

Европа га је одавно презрела јер је лажовчина без преседана, и ништа није успео да деливерује до краја.

Видели сте у Москви како се понижавао пред Кинезом, и схватио је да га овај не зарезује 3%.

А Путин је већ успео да спасе Лукашенка, али мислим да ће шутнути овог жалостивог лудака првом приликом, јер нема будућност, а за човека без будућности се не везује. Нарочито што и Орбан и Фицо одлазе у историју, и тај тренд је незаустављив.

Једини реалан проблем је што наша будућа власт није предвидива у том смислу, а то странци не воле, и зато је све много теже.

Све је у нашим рукама. Немој неко да је утишао ватру на тигању.

Poslednja izmena:
Čudo kako neki lideri koj su na ,,čoše,, u krugu dobro ,,zaobljene,, svetske politike (realnije ili drugacije je vide ) lako dobijaju negativne etikete.(Neki lideri dr. država su spomenuti u predhodnim pisanijama)
Oduvek od manjeg kolektiva do svetskog kruga teži se ka jednoumljem. Što olakšava funkcionisanje bez obzira da li je ono loše, dobro iii bi moglo biti bolje, svako ,,štrčanje,, trpi pritisak peglanja i šišanja.
Sama ideja sprovodjenja jednoumlja je loša
Ne pecaj te se na pljuvačine koje idu u korist peglanja i šišanja za radi jednoumlja,
sudite sami po svom sudu.

ЈСХМ:

Почетак школске године уз репресију новог министра Дејана Шлиц Станковића.

Одговор на страшну репресију полиције.

Разобличавање и немоћ ћација широм Србије.

Дочек златних кошаркаша.

Вероватна објава студентске листе.

Најава новог масовног протеста.

Почетак лепог времена, повратак с одмора, и нове могућности за свакодневне акције.

ПУМПАЈ!!!

Може и тако, како коме прија. Само да се држи ватра и тензија, без кукумавчења.

Ne znam da li je ovo već bilo:

Samo ne znam zašto ovo rade, šta kao nekom nije jasno da će biti blokada?
Po meni je velika bruka što su nastavnici ostavljeni na cedilu.

Tako da nisam siguran da će biti većeg dugotrajnog protesta. Bez podrške roditelja nema ništa od štrajka.

Videli smo da nije problem za vlast da im smanji plate, a moram da ponovim pošto neki (ne ovde) očigledno ne kapiraju da nastavnici ne mogu da žive bez plate.

I što se tiče priče o N1. Niko, ali niko se nije oglasio što su skinuli N1 i Novu sa svih operatera osim bivšeg SBB-a.

Nisam nešto prepametan, ali bilo je sasvim jasno da niko neće ispuniti obećanje o vraćanju N1 na listu kanala.

Trenutno mislim da se niko neće buniti ni ako pokuša da promeni sve urednike (mada mislim da to ne može) ili da skine kanale i sa SBB-a.

А ја већ годину дана дрвим да је ЕУ=Четврти рајх, а ове еу фанатичне хорде само бљују септички одлив из уста.

EU se ponaša konzistentno prema Srbiji kao i uvek, a to je gledanje svog interesa na Balkanu.

Sa SNSom se desila jedna dobra stvar za nas kao narod, a to je da, zato što su toliko uložili u ovaj režim, sad su prinuđeni da se ponašaju realpolitički i ignorišu sva njihova zlodela. Time se EU narativ o demokratiji i vladavini prava potpuno ogoljava kao ideološka neokolonijalna matrica.

Bitno je razumeti i da unutar EU postoji mnoštvo konfliktnih glasova i da se dominantni pravac unije može lako promeniti za deceniju-dve. Srbija geopolitički ima smisla da pripada EU, ali taj proces pristupanja ne sme biti vođen na štetu države, kao što je dosad rađeno.

На страну све то, ЕУ у 22. век улази као већински муслимански савез а од свих ми најбоље знамо што значи исламска демографска већина на неком подручју.

Озбиљне државе планирају дугорочно. Један може нагађати и претпоставити да ће се до тад муслимани пацификовати интегрисати али само бу**** може своју будућност засновати на лепим жељама и нагађањима, поготово када историјско искуство указује на супротно.

Биће "занимљиво" посматрати такву ЕУ и нпр све клерикалнију и радикалнију Пољску унутар ње.

Po meni je velika bruka što su nastavnici ostavljeni na cedilu.

Tako da nisam siguran da će biti većeg dugotrajnog protesta. Bez podrške roditelja nema ništa od štrajka.

Videli smo da nije problem za vlast da im smanji plate, a moram da ponovim pošto neki (ne ovde) očigledno ne kapiraju da nastavnici ne mogu da žive bez plate.
Slažem se, ali mislim da treba dati šansu roditeljima, pre svega pete beogradske, da počne školska godina pa onda da vidimo da li će biti reakcija.

Poslednja izmena:
Hehehehe, deo ljudi uopšte ne uviđa da je Evropa u ogromnom problemu i opasnosti. Jedan manji deo uviđa da će tu Evropu pojesti migranti, i to usled islamske okupacije. Ali najmanje je ljudi koji uviđaju da je islamska okupacija samo oružje, a da tim oružjem upravlja jedna treća strana.

@paradox polje Slažem se. I sam sam išao tamo i imam dosta drugara čija deca idu tamo i aktivni su u širenju ovih vesti i svi su protiv ove SNSulje direktorke.

Na žalost, moram da povučem paralelu sa Ribnikarom gde mi se čini da je većina roditelja bila za normalan nastavak rada u toj zgradi i da su potpuno ignorisali sve početne zahteve (memorijalni centar, odgovornost one budaletine što je javno pokazao spisak za odstrel...)

На страну све то, ЕУ у 22. век улази као већински муслимански савез а од свих ми најбоље знамо што значи исламска демографска већина на неком подручју.

Озбиљне државе планирају дугорочно. Један може нагађати и претпоставити да ће се до тад муслимани пацификовати интегрисати али само бу**** може своју будућност засновати на лепим жељама и нагађањима, поготово када историјско искуство указује на супротно.

Биће "занимљиво" посматрати такву ЕУ и нпр све клерикалнију и радикалнију Пољску унутар ње.
Ni jedna zemlja EU, osim Kipra, trenutno nema preko 10% islamskog stanovništva, tako da je verovatnoća da u 22. vek uđu kao većinski muslimanska zajednica minimalna, sve i da prime Tursku u EU.

Vrh