Šta je novo?

Izbori 2025

Svacija je on k...ali sve i zezne.
Rusija je bila bas striktna da je u pitanju unutrasnje pitanje Srb, i od jednom krk...nesto je dato, obecano, urađeno i to ne samonza podrsku u medijima, nego verov i nesto konkretnije...
Ima li negde neko telo da se glasa, da se dobije nesto, a da se pita RU?
Samo nek se oni cmaču.
U međuvremenu mastovit nacin da se pronađe osoba, sta ce ljudi, traze ih. 👇

Vrv Irina Vujovic.

Mada mislim da je neko pisao da je ona iz baš baš bogate porodice, tako da mnoge takve izjave treba uzeti sa rezervom.

Ono što je vrv istina je da mnogi nemaju ni dan realnog radnog iskustva i da imaju kupljene diplome.

Mada mislim da je neko pisao da je ona iz baš baš bogate porodice, tako da mnoge takve izjave treba uzeti sa rezervom.
Jest iz baš baš bogate porodice, očekivao bih i mnogo veću cifru (ali niti znam detalje, niti je jasno da li je tih 20m samo na njeno ime).
Ali konobarica, jedino ako su roditelji hteli da oseti kako je kad se dinar zaradi (ako je to, eto, može da bude i kontraproduktivno)

Одиграна је последња карта тужног ђавољег шегрта. Ставио се потпуно на располагање Путину.

Пре тога је покушао са Трампом, али га је овај одувао, јер је схватио да би се само избламирао разним аферама. Није као да ће црћи без генералштаба, а ђаво није имао шта више да му понуди.

Европа га је одавно презрела јер је лажовчина без преседана, и ништа није успео да деливерује до краја.

Видели сте у Москви како се понижавао пред Кинезом, и схватио је да га овај не зарезује 3%.

А Путин је већ успео да спасе Лукашенка, али мислим да ће шутнути овог жалостивог лудака првом приликом, јер нема будућност, а за човека без будућности се не везује. Нарочито што и Орбан и Фицо одлазе у историју, и тај тренд је незаустављив.

Једини реалан проблем је што наша будућа власт није предвидива у том смислу, а то странци не воле, и зато је све много теже.

Све је у нашим рукама. Немој неко да је утишао ватру на тигању.

Poslednja izmena:
Vrh