Šta je novo?

Izbori 2025

1000046862.jpg

I dalje najbolji profil studenata u blokadi.

Ovo bi mogao da bude idealan kickstart kampanje za studentsku listu, al ne bi me uopšte čudilo da to propuste kao što su propustili gomilu prilika do sad.

Zato ćemo mi da sje*******emo Zapad i budemo lučonoše novog svetskog poretka.

Da citiram Caneta “ono što pokušavam SAD ti nećeš za ceo svoj život”

Запад сам себе сје***а, не треба му нико са стране. За неколико векова ово увожење људи на лопату да раде за цркавицу ће се гледати са истим гађењем као увожење људи да раде на плантажама памука за џабе и једнако ће бити сматрано једним од главних узрока споријег раста продуктивности међу земљама и деловима земаља које су то практиковале

НЕКОЛИЦИНА УСТАШКЕ МЛАДЕЖИ ЗВИЖДАЛА ДОДИКУ НА УТАКМИЦИ: Подржавају Пицулу и укидање Републике Српске, мрзе све што је српско!

СИНОЋ је на утакмици у Београдској арени између Србије и Словеније, неколицина усташке младежи звиждала председнику Милораду Додику.

Иста она усташка младеж, која се додворавала Пицули и Бартулици, најгорим усташама који су убијали и прогонили Србе и још се тиме хвале на друштвеним мрежама.

У тренутку кад сви странци хоће да сруше Републику Српску, усташка младеж звижди председнику Додику на утакмици Србије.

И то не цела сала, већ неколицина њих, група од 3 до 4 хиљаде људи.

Очигледно да усташка младеж подржава укидање Републике Српске. Они би пуцали на браћу преко Дрине, пуцали би на наш народ.

Мрзе све што је српско.

Pa zar sa njima da se pregovara i razgovara.

Неколицина усташке младежи? Новости треба угасити, срушити зграду, затрпати и направити парк у циљу залечења затрованог простора.

Još jedan volej koji treba iskoristiti. Mnogo bolje nego svaku nenormalnu pojavu u društvu banalizovati pojmom ćaci. Treba stvari da se nazovu pravim imenom, lopov, lažov, huškač...

Иначе, хришћани су спали на 29% а расту рапидно атеисти и муслимани.
Hrišćani su spali na 29% mnogo više zbig sveštenstva koje mnogo voli decu, nego zbog dovoza muslimana.
(ali stoji da je život u velikoj meri poremećen zbog imigracije, velikim delom iz muslimanskog sveta)

Не можеш да престанеш да верујеш у Бога зато што међу свештенством има педофила.

Ali ako već ne veruješ, možeš da se izjasniš kao ateista umesto kao hrišćanin.

Неколицина усташке младежи? Новости треба угасити, срушити зграду, затрпати и направити парк у циљу залечења затрованог простора.
Nadam se da su dodati na spisak za dan posle. Mislim na onog urednika koji je ovo odobrio.

Pa i kod nas, jedno 70% ljudi koje znam da su se izjasnili kao pravoslavci u crkvi nisu bili po 10 godina (osim za neko venčanje ili krštenje). Isto je ili još gore na zapadu.
I nije samo kod hrišćana tako.

Ма ајде што нису били у цркви, него што не верују у Бога. Изјашњавају се као православци реда ради.

I takvi onda gledaju u sveštenstvo, a ne u veru.

Razumem ja šta ti hoćeš da kažeš, samo mislim da je te pitanje koje se teško može prebrojati kroz pitanja na popisima.

Ovo bi mogao da bude idealan kickstart kampanje za studentsku listu, al ne bi me uopšte čudilo da to propuste kao što su propustili gomilu prilika do sad.
Реч је о чистој куповини времена, и драго ми је да је одговорено тако муњевито. Не може се упадати у такве замке, док се људима са исте адресе шаљу наредбе за отварање лобања, дељење отказа, паљење цвећара, затварање кафића говорећи само појединачно.

А генерално, читава генерација тих истих студената се позивају на некакву дебату о будућности, док им се истовремено читава генерација сатанизује, и док се тражи још месец-два да се сатре оно мало медија и правосуђа што још вири изнад земље.

На крају крајева, знао је он добро да ће га дувати, само се надао да ће се о томе причати и потрошити неко време и на ту тему. Само баца бомбе где стигне, и бежи, па после кука. Али, долази време одговорности...

Poslednja izmena:
A možda će sad da nađe i neke svoje blokadere da dođu na duel...

Реч је о чистој куповини времена, и драго ми је да је одговорено тако муњевито. Не може се упадати у такве замке, док се људима са исте адресе шаљу наредбе за отварање лобања, дељење отказа, паљење цвећара, затварање кафића говорећи само појединачно.

А генерално, читава генерација тих истих студената се позивају на некакву дебату о будућности, док им се истовремено читава генерација сатанизује, и док се тражи још месец-два да се сатре оно мало медија и правосуђа што још вири изнад земље.

На крају крајева, знао је он добро да ће га дувати, само се надао да ће се о томе причати и потрошити неко време и на ту тему. Само баца бомбе где стигне, и бежи, па после кука. Али, долази време одговорности...
Postoji samo par scenarija koji mu idu u korist, odbijanje duela (koje će se verovatno i desiti) nakon koga će ih prozivati za kukavičluk, slanje kompromitovanog suparnika sa puterom na glavi i davanje penala za duel, i slanje nekog ko će se usrati i ispasti smešan, kao Mića Ćulibrk onomad... U svakom drugom scenariju mnogo bi više izgubio.

Duel oko čega hoće?

Bili su zahtevi. Nisu ni pokušali da ih ispune.

Doneta je odluka da ova vlast ne može/ne želi da ispuni zahteve i da se traže izbori zbog toga.

Može da raspiše izbore pa nek izlazi na duele sa protivničkim kandidatima. A i to samo ako da ostavku na mestu predsednika i bude kandidat ispred crveno-crne liste.

Van toga:

Vrh