Šta je novo?

Izbori 2025

Meni nije smesno vec tuzno. Ko se kod nas bavi politikom, kada misle da je prizivanje sankcija pametna ideja....u stilu daj da skinemo ove sa vlasti pa da konacno raspustimo drzavu

Pukli su svi oni i provaljeni, nema nijednog pozitivnog komentara na bilo koga od njih, samo ih napušavaju.

Mada, možda ako neko bude čitao ovo kasnije naiđe na botove. Tako i na B92 u komentarima, prvo pljušte minusi na primer na neku izjavu Vučića i komentar bota u komentarima, a onda kasnije dođu organizovano botovi koji preokrenu situaciju.

Međutim, uvek se na početku jasno vidi mišljenje naroda.

Điki trazi resenje, da jos nesto za*eru za tih 100 dana?!
On se slozio sa Briselskim sporazumom, pa ako ja nisam znala sta je, on je morao.
I ne samo to, i u BG nesto izhebao pa Sapic dosao na vlast, dal nisu izasli ne znam, jos nesto se isto slozio sa AV ne mogu da se setim sta...i sad kmeci.
NECES BITI DEO VLASTI, IDI U POLITICKU PENZIJU I TI I ONA SZO JOJ OLUJA DUVA, a od svega promaja oduvala ovu dvojicu u kucni pritvor.
Svi su mi se smucili. Zao mi je, imani ovde politicara ali dolazi vreme kada ce se traziti imena i prezimena, da se kaze Petar Petrovic je dobar covek, njega hocu, ali ne i njegovu stranku. E tako

Ne sviđa mi se ovo odsustvo naše reakcije na njihove šetnje.

Počeće da šetaju svaki dan i šta onda?

Dobićemo Ćacilend u pokretu, a ti narode sedi kući. Što neko napisa na internetu, smejali smo se kad su okupirali Pionirski park, pa je bilo ne idite tamo, nećemo da provociramo, odustaće čim vide da ih kuliramo, pa su dovukli traktore, pa sa šatorima blokirali Bulevar, i sad imaju i betonske barijere i pandure 24/7, praktično okupirana teritorija.

Opet se dešava ista stvar, nećemo da izlazimo da ih provociramo, oni to žele, mi smo pametniji i sedećemo kući. I dan za danom, ovaj će ustaliti svakodnevne šetnje i maltene (pri)gušiti pobunu.

Pa, mislim, i ja sam za kuliranje, ali ono, lako je reći, u praksi kad ih vidiš...

Kod mene se ovde neće širiti, sad, na svakom je da svoj grad/kraj brani.

Babe i dede koje ne mogu više od sat vremena da izdrže će doći i proći, to ne može da traje i neće da traje, nemoguće je to organizovati, ti njihovi idu da zapišavaju okolo posle sat vremena protesta, baš će sad da formiraju ćacilende i bleje 00-24 danima.

Na kraju, imaju pravo na protest, da, zlikovci su i sve je fejk i ljude dovlače kao stoku, ali imaju pravo na protest i ono, neki kao zakonski osnov postoji. Da kažemo, kao.

Protest, dođu, zapišaju, odu i ćao.

I to će opasti, pa to su jajare najveće, krenuće da se bune, želeće veće dnevnice, bolji parizer... doći će do raspada sistema brzo. Pa svaki put je i došlo, svaki protest im je sve bedniji i bedniji.

Ali na prvi znak dovlačenja nekih krimosa, treba reagovati.

Mada, i to stvaranje novih ćacilenda sa krimosima i kerovima je realno teško izvodljivo, pa nema ni tih lojalista, ni u ćacilendu nema nikog, ali ga drže jer je tu ipak nekoliko najvernijih i najopasnijih krimosa i kerova. Ne mogu tu akciju da izvedu ni na dva mesta, a kamoli po celoj Srbiji.

Poslednja izmena:
Hteo bih na ovoj temi da skrenem paznju na nesto sto se desava u Majdanpeku.

Kao sto vidite rudnik se siri i krece da unistava jednu od najlepsih planina u Srbiji!

1000076848.jpg

Rec je o planini,,Starica" odmah iznad grada!

1000076847.jpg

Kineski investitor je minirao planinu bez ikakvog upozorenja a pritom se radi o drzavnom zemljistu kojim upravljaja JP Srbijasume!

1000076851.jpg

Vecina ljudi u Majdanpeku radi i zivi od rudnika i iz straha ne smeju puno da se bune. Cak je vlasnik rudnika pokreno tuzbu protiv nekih aktivista i oni su optuzeni za sirenje rasne i nacionalne mrznje protiv Kineza!

Rudnik se nekontrolisano siri i unistava prirodu oko sebe i svi na to cute! A cute zato sto se to krije od javnosti. Mozda je vreme da se makar o ovome prica...

Prelepi deo Srbije ubrzano postaje Mordor!

Vrh