Šta je novo?

Izbori 2025

. Што би подругљиво рекао дејнбг88 - нормалци. Оно чега се ћациимперија највише плаши и највише гнуша. Нормалци, даме и господо.
Baš pričam sa prijateljima iz zbora u zavičaju, kažu da lokalni režim pizdi zato što su svi učesnici u akcijama bez političkih ambicija, niko on njih neće biti nikakav kandidat u budućim listama. To su samo "obični" građani željni reda i zakona, radnici, doktori, nastavnici, čak i pojedinci iz državnih firmi i to ih jako boli jer ne mogu da pokrenu politički napad na njih. Pokrenuli su napad na ličnoj osnovi, targetirali su ih na ličnoj osnovi, na osnovu izgleda, porodicu ali su to prestali kada su dobili batine. Pa sad svakodnevno sa lažnih profila podje*******avaju samo jednog odbornika opozicije i stranku od Parandilovića.

Po meni najbolji momenti od sinoć.
урнисане-су-просторије-снс-а-у-ваљеву-пиротехником-v0-h6aqcmyzvfjf1.png

Kad psihopata završi ovo obraćanje, neka mi neko samo ispriča šta je rekao, pošto mi je mučno da ga gledam.
Jel spustio kulen na 2000 to mene zanima..u prodavnicama je već 1500 al on spusta na 2000.

Nego, kako su od jednom svi inspektori postali istetovirane vođe navijača? Gde su bili sve ove godine?

U naredna tri dana će delovati kao da država ne postoji i da je poražena, a nakon toga će se svi iznenaditi, jer će biti strahovit odgovor te države.

Reče Hulja.
Znači pravi pauzu da bi se kerovi i ćaciji odmorili i da bi konsolidovao snage i smislio novu strategiju.

Verovatno sa Mosadovcima kuva nešto gadno ali okej, to smo i očekivali od njih.

Најавио је озбиљне акције државе за 3-4 дана 😵‍💫
Обзиром да је државу уништио озбиљна реакција исте ни у терији није могућа. Ми сада видимо и на терену потпуну некомпетентност полиције и најелитнијих делова војске.

бу****. Мислио је да може да попуни службу са неписменим, необразваним кримосима и полтронима и да ће то некако да функционише. А ови који то нису а и даље су у служби, значи да су конформисти и изроди без трунке етике који ништа друго ни не знају у животу да раде, тако да ни од тих нема вајде.

Оно што може "држава" да испоручи јесте озбиљно срање са озбиљним последицама по народ а последично и у много већој мери, по њих.

Vrh