Realno, isti ovi ljudi sa teme sad, ne tako davno pozivali na juriše i radikalizaciju, i pisali kako nema milosti prema kancerima i izdajnicima, ACAB, AĆAB... Sad kad najobičniji maturanti i brucoši lemaju i javno ponižavaju ćacije i kerine (javno poniženje nije isto što i tortura, da se ne zayebavamo) sad odjednom nemojmo tako, nije lepo, i oni su ljudi, nasilje rađa još nasilja, nećemo nasilje, možda ipak da grlimo kerove opet...
Ne znam, ne kapiram neke ljude.
Ja sam mislio da kad smo prerasli blokade i suptilne kolektivne žmurke i nadmudrivanja po gradu i raskrsnicama, da će se svi na ovoj temi složiti i radovati ovom sledećem koraku i sledećoj fazi, te da će se još više ujediniti i podržavati. Međutim, opet se dešava isto. Pera bi kao Gandi, Žika bi kao Konan, Mika je za Konan varijantu ali samo prema ovima, Laza neće ni da čuje ni da dođe ako nije tako i prema drugima... Opet svi imaju neke svoje prohteve i zamisao kako treba da izgleda savršena promena režima i društva.
Treba dolaziti na temu samo da se isprate najvažnija dešavanja, objave i najave. A za sve ostalo koristiti druge izvore i platforme (da ne nabrajam sad da ne bude da reklamiram). Ako ništa drugo, manje je šuma a mnogo više optimizma i međusobne podrške.