N1 je potvrdio Valjevo ali bez saznanja o zdravstvenom stanju.
Kazu da je brigada Priboj, Prijepolje? Dele se neke slike na mrezama....
A odustvp objektivnog narativa na N1 od jutros me zapanjila.....
Sarajevo film festival, KG trznica, Putin i Tramp, a mi bukvalno svi gorimo zbog scena od sinoc. Preneli su, ali minimalno i kao da nije ni znacajno
Uprkos tome sto moj muz kaze da N1 huska na građanski rat, deluje mi da namerno spustaju tenzije, ne smeju da dele i to ne zbog policije, nego ljudi, da se spuste tenzije, ali moze biti i nesto drugo.
Takodje, posle Vrbasa su ubacili ove zene kao reportere, nisu one za ovo sa sukobima ili barem nije vecina ovih dama.
Uz to, sto sinoc neko rece, "ubaceni elementi,", nema naroda ( zato su mene sinoc i napali), ne znaju gde se otislo, nista da objasne...
Opet, mozda i ne smeju, i ne mogu i nece. Ali nisu objektivni.
U glavnom, posle Valjeva, ovo jenza vantednu emisiju 24h i jak pritisak da se sve podeli i analizira, da sto vise ljudi vidi...a evo upravo Sport Klub, na jedinoj tv koja ista i prenosi....
Ima neki razlog, mozda je da jednostavno ne pale masu, ali to nije njihov posao, vec obavestavanje.
Nema veze imamo mreze.
U Valjevu su ulice prali od krvi, mislim da sam videla da u 19h je skup, ne znam kako ce se postaviti građani, ali da sam neka vlast ja bih dala otkaz odmah, narocito taj nacelnik.
Osim toga, u Beogradu su hemijskim sred.zasipali ljude, rasterivali mirne demostrante i prosto ne mogu da verujem da niko od međunarodnih institucija nece reagovati.
Znam da ih zanima Putin Tramp, ali ovo se ne ignorise