Šta je novo?

Izbori 2025

Pa da.

Nisu ovi panduri u Kraljevu reagovali na bacanje jaja po mirnoj koloni, ali isto tako nisu reagovali ni kad su ovi kamenicama odgovorili i polomili par stakala.

Da li to znači da su svi panduri super i na našoj strani? Ne.
Ali isto tako se vidi da ima i nekih koji između redova poručuju "e, nećemo preći na vašu stranu ali zabole nas više da ginemo za SNS i ćacije". I kažem - nekih.
reaguju ovako samo zato što su nadjačani. Da ih dođe još 30 promenili bi ploču

nicolas-cage-happy.gif

Цео његов наступ на КТВ је врло успешна кампања. Мада она емисија са Чедом је непроцењива, као и први интервјуи по СНС скуповима.
Тешко да су га скинули, окумио се са власником КТВ. Сад нешто мајсторише по ЦГ као.
Прича се да су он и Миливојевић у некаквом договору са циљем укрупњавања поларисаног бирачког тела и потискивања бивше СПН, тј. ССП и НАДЕ као првака левог центра и десног центра опозиције.

Ja sam slusala da je rekao da decu dobije leti na mesec dana i to vreme provodi sa njima.
On mi je kao i Srđan Milivojevic i tako ti sto sad iskacu...odlican su doprinos, ali ne treba da se zanosimo da su sada ok, sa SNS smo naucili lekciju.

A šta kao KTV ne može da skupi da mu da normalnu platu pa mora da radi kao fizički radnik u CG?
Па да. Није то телевизија као остале. Локална и притом опозициона. Мислим да је само Данилу посао на КТВ једини посао. Доктор Дикић је ипак специјалиста у болници. Доста профита им зависи од Ју тјуба, пошто их СББ држи на неком безвезе броју далеко иза Информера, К1 и сличних ћацивизија.

Kad pomislite da je Vučić neki mozak operacije, setite se kako je od laganog letnjeg popodneva napravio pumpanje na maks. T

Kordoni čuvaju SNS širom Srbije, kod ćacilenda kordon i narod....
To sam baš hteo da kažem. 😄

Svaka iole razumna vlast kad se smire protesti:
Huh, dobro je, preživesmo ovo. Sad se samo pritajite, ćutite, ne reagujte, ne radite ništa na svoju ruku. I smiriće se vremenom.

SNS mentoli:
Hahaaaa duuuh guuuh vidi kolona protestanata, hajde da ih gađamo, hajde da opet dižemo tenzije duuh guuuh
goofys-trial-murder.gif

Kakva glupa masa Orkova. 🤣

Па да. Није то телевизија као остале. Локална и притом опозициона. Мислим да је само Данилу посао на КТВ једини посао. Доктор Дикић је ипак специјалиста у болници. Доста профита им зависи од Ју тјуба, пошто их СББ држи на неком безвезе броју далеко иза Информера, К1 и сличних ћацивизија.
Izvinjavam se što moram da budem surov, ali ako u 21. veku ne mogu od te priče da zavrte novac da isplaćuju plate za nekoliko ljudi, onda nek se ugase ili nek sednu i malo razmisle i naprave plan.

Toliko načina postoji, a oni imaju već ozbiljnu priču. Očigledno ne i finansijski ozbiljno razrađenu, ali stvarno moraš da budeš baš nesposoban da to ne iskoristiš.

Kad pomislite da je Vučić neki mozak operacije, setite se kako je od laganog letnjeg popodneva napravio pumpanje na maks. T

Kordoni čuvaju SNS širom Srbije, kod ćacilenda kordon i narod....
Ne znam kako drugima deluje, ali meni prilično neverovatno da je prošlo samo mesec dana od vidovdanskog protesta. Kao da je bilo pre sto godina.

Change my view:
Većina veterana više služi kao leva smetala a neki i kao branioci Orkova, nego kao zaštita protestantima.

Možda nisu svi takvi, ali ima ih tih svirača i Gandijevaca, korisnih id..ta SNS.

I da, znam da je ovo poznato od ranije. Još od Vidovdana se priča o tome. Samo podsećam, pošto su u zadnje vreme opet počeli da se trpaju i "smiruju" kad narod krene da j... mamu Orkovima po Valjevu, Kraljevu, NS...

Molim Delije ili kako god sebe da nazivaju te kriminalne grupe da ostanu do kraja uz vlast i svoje finansijere i da od**** od građanskih protesta.
Kao navijač Zvezde od rođenja, mogu samo reći da nam posle svega ne trebaju na našoj strani. Kad sve ovo prođe najviše bih voleo da se Titovi blizanci ugase, navijačke grupe procesuiraju i zabrane, a novac od finasiranja preusmeri na finasiranje celokupnog srpskog fudbala.

Vrh