Šta je novo?

Izbori 2025

To nema nikakve veze sa mojim prvim komentarom.
Napisao sam da se svaki desničar pljuje bez razloga, jer postoji odalečenost od svega šta je srpska priča, u kojoj se podrazumeva ono sa čime koji je iznad okačio @GOJE. Upravo takvo jedinstvo rastura progresivna Evropa, i 25 godina verovanja u tu bajku.

Ima veze, zato što ti misliš da se tu radi o nekom otklonu od desnice, a to može da misli samo onaj ko ne vidi problem u istoriji radikalštine koja nas kontinuirano uništava.

Možda problem nije u ljudima koji sa tim imaju problem, već u onima koji nemaju.

1000045233.jpg

I kao što rekosmo. Vadi svoj poslednji adut.

Kolika god bude kazna za pacove sa Informera biće premala.

Iako spadam među ljude koji nikad neće napustiti brigu da bi Novi Pazar jednog dana mogao da bude novo problematično područje, ipak ne mogu da se ne nasmejem na ove jadne Deformerove konstrukcije i pokušaje zavade. Ljudi su se svuda ujedinili protiv SNS kancera i to je ono što je trenutno najbitnije i najlepše.

Treba da bude za nauk i primer i svima drugima koji nisu za SNS ali iz nekog patetičnog razloga neće da se pridruže naporima da se ovo zlo skine. Pa posle možemo opet da se delimo i svađamo do mile volje.

Poslednja izmena:
@Bender Rodriguez
Za napredak i uspon naprednjaci mogu isto da kažu za sebe, da je veći za vreme njihove vlasti jer su uradili stvari koje su za vreme DOS stranaka bile nezamislive.
Studenti u ,,blokadi'' ako prave svoju stranku, moraju da se opredele po važnim pitanjima. Stranka bez ideologije je isto šta i SNS.
Nacionalizam nije ništa loše, i mislim da svi shvatamo grešku koja se pravi kada se poredi sa šovinizmom, a srpski nacionalizam nema nikakve primese šovinizma, u suprotnom ne bi u prošlom veku izgradio veliku multietničku državu.
Saradnja sa Rusijom nije nikakav bauk, ta zemlja nam nije neprijatelj i ne čini nam nikakva zlodela kakva čine njihovi, i naši, oponenti. Sasvim je prirodno da sarađujemo sa njima.

Takođe, ne znam kakve su to vrednosti devedesetih, postoje samo jedne, na kojima smo obnovili državu i koje su negovane tokom njenog puta od ustanka do ujedinjenja jugoslovenskih naroda.

Nemam ja problem sa zdravom dozom nacionalizma. Mene su čak i neki na forumu nazivali nacionalistom, a drugi mi pak govorili da sam izdajnik jer nisam dovoljno jak nacionalista.

Tu i dolazimo do suštine problema odnosno do onoga što meni često pravi problem i sa jednom i sa drugom stranom - zdrava doza nacionalizma je vrlo relativna stvar. A mnogi Srbi ne mogu da prihvate da neko ima drukčiju meru nacionalizma nego oni.

I dosta njih, i levo i desno, i nacionalisti i progresivci, vole da nameću drugima svoje stavove i poglede. Ko ovaj iz Nestor ekipe što sam ga pominjao. Ne možemo da se složimo i ostanemo na tome da smo za čišćenje SNSa nego mora u svaki razgovor da se ubace i Rusija, srpstvo, Dejan Lučić, Milan Vidojević...
Takođe, ne znam kakve su to vrednosti devedesetih,
K..čenje, seljanija, ponos bez pokrića, plemenski mentalitet, oko za oko, teranje inata, izolacionizam, zatucanost, fanatičnost izvitoperenim tumačenjem pravoslavlja, opsednutost ćirilicom i uopšte srpstvom...

Подржавање радикалштине треба искључиво и видети као патологију народа (у било ком обиму) који је навикао и жели да се ваља у јавашлуку, криминалу, бахатости и безобразлуку. То је исти менталитет који је Трампа довео на власт и који се радује када Шешељ псује рандом људе са далеко већим угледом. Идентификација са идолом бахатости који треба да "понизи" све оне које код њихових гласача буде комплекс ниже вредности. Понајпре ако је то зато што су образованији и културнији па их ваља "поразити" јер саће ти фићфирићи са факултета да виде како је то кад Киза Робија заврне рукаве

Приметно је наравно да сваки геополитички или национални фејл и аутогол који се деси док су они на власти није њихова кривица већ је кривица оних са којима су дошли у сукоб, док је када нису на власти то увек кривица "издајника" који су их заменили. Нпр. губитак Крајине и етничко чишћење 300.000 Срба након одбијања z-4 oд стране радикла и сепсе није издаја од стране радикала и сепсе већ зло за које су одговорни Хрвати. То што су Црногорци гласали да се отцепе за време демократа је издајнички потез демократа.

Јер опет, ако други ураде нешто штетно по земљу док су на власти они су издајници а ако то ураде радикали онда су криви непријатељи.

Ђинђић никада не би потписао Вашингтонски споразум а да је то урадио радикали би га прозвали издајником, пошто су то радикали урадили онда они нису криви већ су криви Амери и Албанци. На крају крајева, Вучић није имао избора, не може он да иде против целе Америке. ДОСовци су могли увек и за све и кад год то нису то је зато што су издајници.

Приметно је наравно да сваки геополитички или национални фејл и аутогол који се деси док су они на власти није њихова кривица већ је кривица оних са којима су дошли у сукоб, док је када нису на власти то увек кривица "издајника" који су их заменили. Нпр. губитак Крајине и етничко чишћење 300.000 Срба након одбијања z-4 oд стране радикла и сепсе није издаја од стране радикала и сепсе већ зло за које су одговорни Хрвати. То што су Црногорци гласали да се отцепе за време демократа је издајнички потез демократа.
Negativna politika koja prati svaki minut radikala od kako postoje. Svi su krivi za sve osim njih, svi su izdajnici, "pa šta".....

Đuka Bizon i dalje forisira narativ da je jedino rešenje za deblokadu fakulteta ukidanje univerziteta i osnivanje novog koji bi bio pod 100% kontrolom vlasti. To je još jedna politika radikalštine, sve što smeta ukinuti.

Kako tumačite ovo? Prihvatam sva tumačenja, sva mišljenja i sve stavove.

2029847.gif

Ne znam kad je tačno nastao snimak, da li pre ili posle sukoba s policijom. Ovo je bilo na insertu iz reportaže N1.

Evo primera DB-ovca:

Muti vodu kako mu gazda kaze, oduvek je bio bitanga.
A i neki na ovom forumu, tj ko god poteze ova pitanja.

Govnari u kraljevu iz stranke prskaju vatrogasnim šmrkom i jajima, građanstvo polomilo izloge

Iskreno, obični panduri su tamo i samo pokušavaju da smire situaciju.

Vidi se i na snimcima kako se naši zaleću i razbijaju prostorije i panduri su samo u fazonu - nemoj.

Pa da.

Nisu ovi panduri u Kraljevu reagovali na bacanje jaja po mirnoj koloni, ali isto tako nisu reagovali ni kad su ovi kamenicama odgovorili i polomili par stakala.

Da li to znači da su svi panduri super i na našoj strani? Ne.
Ali isto tako se vidi da ima i nekih koji između redova poručuju "e, nećemo preći na vašu stranu ali zabole nas više da ginemo za SNS i ćacije". I kažem - nekih.

Vrh