Šta je novo?

Izbori 2025

Izvinjavam se što moram da budem surov, ali ako u 21. veku ne mogu od te priče da zavrte novac da isplaćuju plate za nekoliko ljudi, onda nek se ugase ili nek sednu i malo razmisle i naprave plan.

Toliko načina postoji, a oni imaju već ozbiljnu priču. Očigledno ne i finansijski ozbiljno razrađenu, ali stvarno moraš da budeš baš nesposoban da to ne iskoristiš.
У 21. веку можеш да будеш СНС локална ТВ или да будеш угашен. И тако се иде у медијски мрак. Тим механизмом смо и спали на Информер, Пинк и Хепи као главне медије.
Ко ће да се рекламира на отворено опозиционом медију?

Kao navijač Zvezde od rođenja, mogu samo reći da nam posle svega ne trebaju na našoj strani. Kad sve ovo prođe najviše bih voleo da se Titovi blizanci ugase, navijačke grupe procesuiraju i zabrane, a novac od finasiranja preusmeri na finasiranje celokupnog srpskog fudbala.
Možda ne bih išao na gašenje klubova ali procesuiranje i gašenje kriminalnih organizacija Delije i Grobari i njihovih podgrupa. Ljubitelji sporta sa obe strane Topčiderskog brda mogu se nazivati Zvezdaši Partizanovci a ne nekakve Delije i Grobari.

У 21. веку можеш да будеш СНС локална ТВ или да будеш угашен. И тако се иде у медијски мрак. Тим механизмом смо и спали на Информер, Пинк и Хепи као главне медије.
Ко ће да се рекламира на отворено опозиционом медију?
Internet.

Nego, stigla žandarmerija u Kraljevo i krenula na narod.

Evo ga posao za tužilaštvo.
1000045245.gif

Možda ne bih išao na gašenje klubova ali procesuiranje i gašenje kriminalnih organizacija Delije i Grobari i njihovih podgrupa. Ljubitelji sporta sa obe strane Topčiderskog brda mogu se nazivati Zvezdaši Partizanovci a ne nekakve Delije i Grobari.
Privatizacija molim lepo, rasprodali smo celu državu a držimo dva gubitaša.

Ocekujem i bukvalno uskoro, da se jedan sa prozora raspremi i krene da urinira, ali najvise po svojim kerovima koji cute i drze mesto. Nek se prave da curi klima, kao u filmu.
Novi Sa ozbiljna goapoda, Kraljevo jos pumpa a mindza kornjace nek padnu u nesvest, od srca im zelim. Steanu su odabrali

Turci su mnogo više zaslužni za naše večito kaskanje za Evropom nego bilo koja Jugoslavija.

Nariče se nad manje od 50 godina komunizma, a 500 godina bejasmo sirotinja raja u državi koja je periferiju parazitski tretirala kao vojnu bafer zonu i kao resursnu bazu da bi razvijala centar.

Evo sad skoro 30 godina imamo kapitalizam i samo srpsku državu, pa valjda i priliku da nešto napravimo, no i dalje šljapkamo u blatu.

Naši državnici će i narednih 30 godina nastaviti da nas sistemski uništavaju, a Srbin će i dalje da glasa za njih i da priča kako je za sve loše u zemlji kriv Tito.

Osmansko carstvo je poslednjih decenija svog postojanja bio veoma zaostalo za evropskim silama, a sa obzirom da smo bili delimično ili potpuno pod njim, istu sudbinu smo imali. To ne isporavam, ali isto tako, nismo ni kasnije vukli pametne poteze, kako bi se taj zaostatak smanjio, nego smo imali opšte probleme, pored kojih smo bili srećni da ne nazadujemo, a napredak je bio misaona imenica.

Ne znam za tebe, ali ja nemam običaj da naričem, ako je to tvoj način komunikacije, moj nije.

Nisam rekao da je Tito kriv za sve loše u ovoj zemlji, ali za ono za šta je kriv - to sam rekao. A meni kao Srbinu, što se tiče moje države, kakva je - da je, ima za šta da bude kriv. A da neko misli i drugačije, nemam sa tim problem.

Da, svedimo to na zlato, nismo imali izbora

Skoro 500 godina zlato je odlazilo od nas drugima a za tih 500 god. drugi su ga prikupljali na razne ružne i lepe nacine.
Na primer
Mnoge osnove zlatnih zaliha cak i malih EU drzava , kojima se divimo, leže na skupljanju, prevozu i prodaji robova od čega su i te osnovne zlatne zalihe i nastale.
Naknadna dešavanja kroz vremena kod nas nije se razlikovalo u oticanju osim po poreklu haračlijia , zlato je i oticalo i oticalo....

Danas ga sami dajemo (i sa radošcu) u zamenu za mnoge ne bitne stvari.... i jedan gram je mnogo kad ide za nebitne stvari počevši od uvoza vrhunske kozmetike....

E to je stvar izbora
ko ce da arči a ko ce da sakuplja... izbori....

Poslednja izmena:
Grbović i Dobrica bi imali zajedno na izborima 5 posto glasova, ako i toliko, dok ovog zlikovca podržava negde 40 posto vas koji izlazite na izbore.

Tako da, da, Vučić je problem, Grbović i Dobrica su nebitni i samim tim nisu problem.

Većina Srbije želi da živi normalno i u tome ih ne sprečava Dobrica nego Vučić.

Možemo diskutovati o tome i da su oni deo cele te mašinerije, ali i dalje su nebitni i riba smrdi od glave.
Kao prvo ja na izbore ne izlazim, a i da glasam, ne bih za Vučića glasao.
Dobar deo ljudi koji zapravo podržavaju politiku PSG-a i ZLF-a se nada da će u studentima naći dugo očekivanu alternativu. Čak i ovde na forumu ima ljudi koji kažu da neće glasati za listu studenata u blokadi ako na njoj bude bio između ostalih i Lompar.

Kada vidim ko je sve podržao listu studenata u blokadi, neće biti iznenađujuće ako ovih 40% nastavi da glasa za Vučića.
Juče sam čitao koje su sve stranke podržale listu studenata u blokadi, ne znam zašto uopšte traže izbore.
Ona priča ,,ovo izbori su referendum, ili mi ili radikali, posle se delimo'' izgleda veoma naivno. Pitanja poput Kosova, distanciranja od NATO politike, protivljenja neprijateljskom narativu i istorijskom revizionizma nisu pitanja za stranačku podelu, već su suštinska pitanja za opstanak države, od toga se ne sme bežati.

Većinu Srbije da živi normalno sprečava evropska agenda u koju nažalost mnogi veruju decenijama. Tu neće pomoći ni promena vlasti bez suštinske promene politike.

Poslednja izmena:
Evo primera DB-ovca:

Muti vodu kako mu gazda kaze, oduvek je bio bitanga.
A i neki na ovom forumu, tj ko god poteze ova pitanja.
Dosledno.

Pitanja poput Kosova, distanciranja od NATO politike, protivljenja neprijateljskom narativu i istorijskom revizionizma nisu pitanja za stranačku podelu, već su suštinska pitanja za opstanak države, od toga se ne sme bežati.

Većinu Srbije da živi normalno sprečava evropska agenda u koju nažalost mnogi veruju decenijama. Tu neće pomoći ni promena vlasti.

hahahaha carski

Pitanja poput Kosova, distanciranja od NATO politike, protivljenja neprijateljskom narativu i istorijskom revizionizma nisu pitanja za stranačku podelu, već su suštinska pitanja za opstanak države, od toga se ne sme bežati.
A ja mislio problem vladavina prava, nezavisnost sudstva, nezavisnost institucija, borba protiv korupcije, sloboda medija, ekologija, fer izbori, aktivno i zaštićeno civilno društvo, transparentnost rada i odgovornost vlasti... Au, al sam ja naivan.

Ako je problem samo Kosovo i NATO, onda problem i nemamo, jer smo Kosovo faktički priznali pa nam je uzak manevarski prostor da bilo šta tražimo, a u NATO ne primaju sa teritorijalnim sporovima.

Ovo što se juče dešavalo u Kraljevu i Novom Pazaru je nerealno. Ovde se lomi SNS režim.
A za policiju ima li poraznije situacije nego da ih sa leđa iz prostorija SNS-a ćaciji prskaju šmrkovima i gađaju, a oni tu ćute i trpe.

Ti si u zborovima, objasni? Ovaj profil je neko ko ucestvuje na protestima, mislim da je Zemun, sta je ovde? Stepu preuzeli ćaciji ili lazna grupa?

I u Cacku je tako.

Жвалибаба и 40 ћација, или жвалибаба и 40 батинаша.
40 тамбураша из падинског скелаша.

Не може бити тачнија дефиниција. У сваком месту имају отприлике толико тамбураша, и то им је јадна и тужна истина. Они најумнији ћаци тамбураши, који знају таблицу множења су догурали до директора ЈКП и општинских функционера, а остали шодери им трчкарају около.

Poslednja izmena:
Vrh