Jeste, nego je sa njime govorio neki kao predsednik Dveri juče na nekom protestu.Зар није Штимац био за НАДУ, а не за Двери?
Naravno da je ideja o Velikoj Srbiji oduvek nailazila na otpor velikih sila. Iz razloga što takva država nije bila nikome u interesu da postoji, osim Srbima. Tada, posle WW1, spletom mnogo nekih okolnosti, bila je kakva-takva šansa da se situacija iskoristi i da se stvori - nije iskorišćena.U tom istorisjkom trenutku ne znam da je neko mogao da predvidi da će stvari ovako da se završe. Ne znma koje su to "mudre glave".
A kao što sam rekao, mogli su u Versaju da odluče i na našu štetu - da Mađarska zadrži Vojvodinu, da daju Hrvatskoj državu sa sve bosnom, da Makedonija pripadne Bugarskoj il Grčkoj, itd, To što smo bili na pobedničkoj strani ne znači ništa. Ne treba zaboraviti da je Velika Srbija oduvek nalazila na otpor u nekim veoma bitnim evropskim prestonicma.
Kako god se igrali sada je gotovo, prošli smo kao što smo prošli, nazad nema. Za greške koje pravimo ne treba da tražimo opravdanja u istoriji i ŠBBKBB
Moj rodjeni teca, Srbin iz Banja Luke, rodjen 1936.godine je kao sestogodisnjak dosao u Beograd s bratom i roditeljima. Da to nije uradio vec bi bio u vagonu za Jasenovac. Hvala Nedicu sto nije blokirao granicu na Drini kao Milosevic 1994.Али еуропејци који имају проблем са Недићем који је прихватио стотине хиљада Срба који су бежали од усташке каме, али зато Тито који је обезглавио српски народ је лидер за пример.
И онда треба да се удружујемо око нечега. У к***** све.
Али еуропејци који имају проблем са Недићем који је прихватио стотине хиљада Срба који су бежали од усташке каме, али зато Тито који је обезглавио српски народ је лидер за пример.
И онда треба да се удружујемо око нечега. У к***** све.
Ma svetska sila, treba i pasoše da nam uvedu...Znajući Pazarce posebno su osetljivi kad neko dođe u njihov grad da zavodi red. Ako se dočepaju Kraljevčana ima da pršti perje.
Pasoše su nam i uveli na svakom mestu gde ste nas vi radikali ,,branili".Ma svetska sila, treba i pasoše da nam uvedu...
Ako ovi ostanu na vlasti ja sam siguran da hoće.Ma svetska sila, treba i pasoše da nam uvedu...
Propala im ona priča sa Vojvodinom pa daj sad ovo.
Da su nas ,,branili'' liberali i savremeni levičari, pasoše bi nam uveli malo brže, i još bi verovatno svaki potpisani dokument bio takav da nas dodatno ukopava, o Republici Srpskoj da ne govorimo.Pasoše su nam i uveli na svakom mestu gde ste nas vi radikali ,,branili".
Da su nas ,,branili'' liberali i savremeni levičari, pasoše bi nam uveli malo brže, i još bi verovatno svaki potpisani dokument bio takav da nas dodatno ukopava, o Republici Srpskoj da ne govorimo.
Većina Vučićevih ,,demokratski'' orijentisanih protivnika nema ništa protiv njegovih suštinskih grešaka, poput Briselskog sporazuma i dijaloga sa UČK, predaje Kosova i Metohije ili uvođenja zapadnih ,,vrednosti'', već kao najveću grešku vide to što je bio desničar i radikal.
Није болест све што боли...
Nema potrebe da se prepravlja ono šta sam napisao.Ovo je informer specijal, zamisliš alternativnu realnost i onda kažeš "eto kakvi ste vi, vi biste ovo i ono, nego imamo sreće što je Vučić na vlasti da sačuva državu od vas izdajnika".
Hajde da zasluge i kritike delimo na osnovu onoga što se zapravo desilo, a ne radikalskih fantazmagorija.