Šta je novo?

Izbori 2025

Upad kriminalaca na univerzitet zaštićen autonomijom uz asistenciju policije. Definicija državnog udara.

Čuj ovo, zaposleni? Živim za dan kad će i njima da upadnu "zaposleni".

U tom istorisjkom trenutku ne znam da je neko mogao da predvidi da će stvari ovako da se završe. Ne znma koje su to "mudre glave".
A kao što sam rekao, mogli su u Versaju da odluče i na našu štetu - da Mađarska zadrži Vojvodinu, da daju Hrvatskoj državu sa sve bosnom, da Makedonija pripadne Bugarskoj il Grčkoj, itd, To što smo bili na pobedničkoj strani ne znači ništa. Ne treba zaboraviti da je Velika Srbija oduvek nalazila na otpor u nekim veoma bitnim evropskim prestonicma.
Kako god se igrali sada je gotovo, prošli smo kao što smo prošli, nazad nema. Za greške koje pravimo ne treba da tražimo opravdanja u istoriji i ŠBBKBB
Naravno da je ideja o Velikoj Srbiji oduvek nailazila na otpor velikih sila. Iz razloga što takva država nije bila nikome u interesu da postoji, osim Srbima. Tada, posle WW1, spletom mnogo nekih okolnosti, bila je kakva-takva šansa da se situacija iskoristi i da se stvori - nije iskorišćena.
Kada su veliki aminovali Sugoslaviju, odnosno SHS, znali su da će u toj državi biti nemira i razmirice. Tri (četiri, pet, sest ,...)nacije, tri vere, 100 ideologija,...Takva država je već mogla da se drži pod kontrolom i sapom na razne načine.
Ne trazim opravdanja u istoriji, procitaj moj post ponovo, jer nisi citao ono sto pise, nego ono sto si ti hteo da procitas. To je samo priča o lošim stvarima koje su nam se desile u prošlosti kao narodu. I sve su to naše ili većinski naše greške, nego onih drugih.

Podsetnik: pre dve godine u Bačkoj Palanci od oborenog kabla pod naponom poginuli deda i unuk (u odvojenim incidentima). Službe dobile 27 poziva, nisu mogli da se dogovore čije je kablo.
Niko uhapšen ni odgovoran.

Али еуропејци који имају проблем са Недићем који је прихватио стотине хиљада Срба који су бежали од усташке каме, али зато Тито који је обезглавио српски народ је лидер за пример.

И онда треба да се удружујемо око нечега. У к***** све.
Moj rodjeni teca, Srbin iz Banja Luke, rodjen 1936.godine je kao sestogodisnjak dosao u Beograd s bratom i roditeljima. Da to nije uradio vec bi bio u vagonu za Jasenovac. Hvala Nedicu sto nije blokirao granicu na Drini kao Milosevic 1994.

1000045191.jpg

Али еуропејци који имају проблем са Недићем који је прихватио стотине хиљада Срба који су бежали од усташке каме, али зато Тито који је обезглавио српски народ је лидер за пример.

И онда треба да се удружујемо око нечега. У к***** све.

У принципу да, две неспојиве Србије и директна последица ћопавог каплара Вражје дивизије! Но небитно, свако раздвајање сада би било катастрофа. Не сме 1 глас да остане испод црте. Постоји само једна студентска листа, не може бити лева или десна! Направиће Муслиу ако треба и 10 својих левих и десних листа. Ово је буквално референдум, избори ће бити после, имаће странек своје шансе. Свака опозициона странка која се не стави у службу тога, заслужује да буде кажњена распадом по мени!

Узгред, нису ми претерано познати лик и дело Ломпара, мада ово што пратим, нисам му нашао ни једну замерку! Ипак, можда би био прихватљивији свима неко неутралнији, дао сам пример Коштунице пре неки дан. Празилук грађанштина мора да схвати да то лице испред свих не могу бити ни разне Добрице, ни Ђиласи, ни Грбовићи. Уверен сам да то не би могао данас бити ни Ђинћић, сада да је жив! Са друге стране, очигледно да је многима неприхватљив Ломпар и то је легитимно.

Моје мишљење је да на челу листе мора бити неко изнад тих подела, али човек озбиљног интелекта и личног интегритета, који је опет својим речима, али и делима доказао свој патритозам (човече колико су ови говнари излизали ту реч). Кавчић ми је одмах прва асоцијација, али не мора, неко сличан. Не смета ми да испод на листи буду и леви и десни, да буду рецимо Бакић и Ломпар. Не морају бити сви интелектуалци, напротив, баш бих волео представнике земљорадника и сл, али ми је опет битно да на листи буду највећи стручњаци у својим областима!

Znajući Pazarce posebno su osetljivi kad neko dođe u njihov grad da zavodi red. Ako se dočepaju Kraljevčana ima da pršti perje.

Znamo ko će raditi privatni prevoz kad zatvorimo Strelu

Prilozi

• 1753792789097.jpg
    1753792789097.jpg
    372,2 KB · Pregleda: 7
Pukli, igraju jadnici na poslednju kartu koja im je preostala, džabe!

1000047738.jpg

Vrh