Али еуропејци који имају проблем са Недићем који је прихватио стотине хиљада Срба који су бежали од усташке каме, али зато Тито који је обезглавио српски народ је лидер за пример.
И онда треба да се удружујемо око нечега. У к***** све.
У принципу да, две неспојиве Србије и директна последица ћопавог каплара
Вражје дивизије! Но небитно, свако раздвајање сада би било катастрофа. Не сме 1 глас да остане испод црте. Постоји само једна студентска листа, не може бити лева или десна! Направиће Муслиу ако треба и 10 својих левих и десних листа. Ово је буквално референдум, избори ће бити после, имаће странек своје шансе. Свака опозициона странка која се не стави у службу тога, заслужује да буде кажњена распадом по мени!
Узгред, нису ми претерано познати лик и дело Ломпара, мада ово што пратим, нисам му нашао ни једну замерку! Ипак, можда би био прихватљивији свима неко неутралнији, дао сам пример Коштунице пре неки дан. Празилук грађанштина мора да схвати да то лице испред свих не могу бити ни разне Добрице, ни Ђиласи, ни Грбовићи. Уверен сам да то не би могао данас бити ни Ђинћић, сада да је жив! Са друге стране, очигледно да је многима неприхватљив Ломпар и то је легитимно.
Моје мишљење је да
на челу листе мора бити неко изнад тих подела, али човек озбиљног интелекта и личног интегритета, који је опет својим речима, али и делима доказао свој патритозам (човече колико су ови говнари излизали ту реч). Кавчић ми је одмах прва асоцијација, али не мора, неко сличан. Не смета ми да испод на листи буду и леви и десни, да буду рецимо Бакић и Ломпар. Не морају бити сви интелектуалци, напротив, баш бих волео представнике земљорадника и сл, али ми је опет битно да на листи буду највећи стручњаци у својим областима!