Šta je novo?

Izbori 2025

Nego da se vratimo na Izbore!

Da li se meni čini ili je zahtev za sređivanje REM-a trenutno potpuno skrajnut.

Bez "poštenog" REM-a, tj. podjednake zastupljenosti svih učesnika izbora na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom i gašenje programa ostalih TV sa čijih se kanala širi mržnja (Vučićević i slični) nema ništa od poštenih izbora.
Meni nikad zahtev oko REM-a nije bio potpuno jasan.
Preciznije, nisam shvatio kojem je to mehanizmom izbor članova trebalo da bude bolji?

Konkurs je raspisan, ali šta oh sprečava da natrpaju Dejan Vuk Stankoviće, ponekog Lava Pajkića i slične?

Pa nisi morao da ideš na selo, imaš toga kolko hoćeš i ovde na forumu. 😄 Pa i po intelektualnim krugovima. Imaš toga svuda.

Vodi se rat protiv ćirilice; vodi se rat protiv srpstva; zapad želi da nas uništi ali nikako da uspeju; na Avali je namerno srušeno srpsko utvrđenje starije od Rima; Srbi najstariji narod na planeti; Srbi prvi u svetu imali parlament, a pre toga prvi imali zakone...

Ima toga iha haj. Veliki kompleksi malih naroda.
Žalosno, ali sasvim tačno

Meni nikad zahtev oko REM-a nije bio potpuno jasan.
Preciznije, nisam shvatio kojem je to mehanizmom izbor članova trebalo da bude bolji?

Konkurs je raspisan, ali šta oh sprečava da natrpaju Dejan Vuk Stankoviće, ponekog Lava Pajkića i slične?
Realno, ne znam kakav je zvanicno kriterijum, ali zna se ko ima većinu i da zato nema ništa od mera REM-a prema Pinku i Hepiju.

Analogija toga je Šumadinac, Sremac, Era, Zemunac ...

Ni po kojem pravilu o nacijama i drzavama ne moze da postoji Srbijanac. Ja ne znam da li na svetu postoji takav primer.

Meni je Srbijanac jednako Bosančeros ili Bugaraš. U smislu omalovazavanja.
Postoji takav primer, primer je voljena Rusija.
Nisu nužno isto Rusi (russkie) i Rusijanci ili kako već prevesti россияне

1000046946.jpg

Izađi Marko! Izađi Marko!

Istraga pa robija! Istraga pa robija 😊

Možda se neko seća da smo na beobuild forumu jedno veče prvi upoređivali ko stoji iza otvorenih firmi i ko je uknjižen na tim stanovima itd.

jeste bilo malo amaterski jer nismo istraživački novinari al odatle je sve krenulo 😄 odakle mu toliki stanovi, odakle mu cela zgrada.

20250721_205222.jpg
20250721_205933.jpg

Prvi smo ulazili u katastar u apr i gde sve ne i obradili sve dobro te noći, a novinski članci su krenuli posle... dakle o Marku Stojčiću je reč...

Imam intuiciju da će biti izbori na jesen. Čim se na više mesta otvaraju prostorije Mi snaga naroda i Šarovićeve stranke. Prema istraživanju 16 posto ljudi koji su glasali za SNS sada bi glasali za neku opozicionu stranku. Pa je te glasove potrebno vratiti u sektu. Oni sigurno imaju imaju informaciju, tako da to je nepogrešivo.

Ovi baš imaju snažnu želju da budu jahani u paketu i ne odustaju.

Нек опозиција настави да се бави геноцидом у Сребреници, великосрпским национализмом и осталим усташким фатамозгаријама. Наш посао је да после избора не пређу цензус и да самим тим буду натерани да пронађу посао. Да се већ једном скину са грбаче овог народа у пакету са СНС.

тлдр:
Почетак текста помиње опозицију која је затварана и убијана (у Русији, Белорусији и Турској) и онда скок на нашу опозицију која је пред ове изборе у Зајечару и Косјерићу имала ложење као да иде у рат, ослобађање, борба, и тако. А после избора "поднели смо жалбу, то је све што можемо". Уз овакву опозицију би нам се Аца Србин прогласио доживотним владаром, и то би све било легално.

Остатак текста се жали што вучкели људи верују како не спије, не одмара, како ради све у 16, а опозицији не верујемо ништа. Најглупља замена теза икад.

Vrh