Širi se slobodna teritorija. Gde si pošao, Dragane?
Zato se mora još dinstati i bilo je zanošenje da se nešto moglo 15.3. ili ne znam kad. Dug je put još.
Žarkovo isto opasno pumpa, dotle se negde geografski stiglo, apsolutno me ne zanima koliko ovo snobovski zvuči, lepo je, centar i okolna naselja su slobodna, ćaciji su u rupama i priča se i govori slobodno.
Radim i govorim na javnim mestima apsolutno šta mi padne na pamet, pumpam za sve pare, pljujem bagru...
Sasvim slobodno i jasno i glasno pričam svuda, bez ijednog i najmanjeg problema do sada, ali već malo kad se odmakne od šireg centra, u fazonu sam da možda ne bih trebao i ne osećam tu slobodu
Danas sam prošao celu Rakovicu, ono je i dalje prilična jeza.
- ,,Srbi nisu genocidan narod" grafiti svuda (naravno da Srbi nisu genocidan narod, ali zna se ko crta te grafite i čiji je to spin i ko na takav način zapišava teritoriju)
- Patko xepoj grafiti (isto režimski spinovi i Hepi propaganda i ćaciji koji većinom to pišu. Ne, nije napisan grafit da nije sve crno-belo i da istorija treba još da dokaže sve događaje i da je mnogo toga plod zapadne propagande ili da se oda počast našim žrtvama. Patko xepoj je klasično udbaško zamajavanje naroda, uglavnom onog potkupljivog, neobrazovanog, pokvarenog i nažalost često siromašnog).
- grupa penzića u Z majicama (opet radikalsko-udbaška propaganda kroz Hepi i slične. Nema veze koja strana je kome bliža, radi se o ispranim mozgovima koji gutaju ta sranja. Isto bih rekao i za nekog propaliteta u Azov majici ili šta znam, majici sa nekom oznakom američke vojne operacije u Iraku. Tužni i odrpani kojima je postalo jedino zadovoljstvo što su jutros uključili trovačnice od televizija i videli da je neko sravnio neko selo i zauzeo ga).
U selu gde imam vikendicu, 30 km od centra Beograda, penzioneri se isto polako lome. Prvi komšija, divan čovek, devedeset godina, vitalan maksimalno, nabrojao pet loših stvari koje su mu se desile u poslednje vreme, a nikad ni na šta ne kuka. Završio sa pričom da mu žena čeka na operaciju kuka, ali da je čuo priče da se sada puno čeka zbog demonstracija i blokada. Samo sam mu rekao da lažu i pitao ga zar mu žena već 3 godine ne čeka na tu operaciju... Složio se da lažu.
Tako da, sve u svemu, mislim da je vreme da se vrati fokus na RTS i REM. Nije ovde uopšte toliko daleko da se sve potpuno okrene, nije ovaj narod uopšte toliko rđav, osim izdajničkog crveno-crnog ološa, ali oni su manjina i takvih ima svuda. Ne bi trebali da su na vlasti ili na bilo kakvim funkcijama.