Henry_Chinasky
Higher intermediate
Biće ovo Vučićevo Dugo toplo leto 2025.
Valjda ne ide na more, jer puno radi. Tako je barem pričao.
Biće ovo Vučićevo Dugo toplo leto 2025.
Већ је слао кримосе. То су оне вреће балеге што су ломиле вилицу девојци ударцима дрвеним моткама у главу. То су ћаци, нпр. онај "студент" ког је Шаровић интервјуисао па га пре пар недеља привели због пуцања. То су шљамови који су већ газили. То је Хркаловићка у бизарном белом оделу. То су већ све празне лобање Новака Недића.Ako imam dobre informacije, Vučić u vatru šalje krimose. Da, dobro ste čuli, prave kriminalce će poslati na narod. To su vam ovi studenti 3.0, a u stvari pretorijanska garda Novaka Nedića. Večeras su pokušali da otmu dečka na Vračaru. To je ta grupa. Napadaće ljude na blokadama, a sami najavljuju da će pokušati da odblokiraju fakultete. Ovo je vanredno stanje i nije za šalu. Mora se narod organizovati.
Ova četiri dana bile su blokade od 18-19, pa do 20-21, na Branoševcu tri dana, a u sredu je bila na Kokinom Brodu. Otprilike nije totalna, jer u toku blokade u dogovoru sa policijom povremeno propuštaju vozila. Šta je za danas predviđeno stvarno ne znam.Drugari potrebna mi je pomoć ako neko zna. Može i privatna poruka da se ne otkriva javno
Danas moram proći deonicu Pakovraće - Požega - Užice - Zlatar (oko 17:30 sam u Pakovraću tako da tu ne bi imao problema) i isti put nazad samo što krećem sa Zlatara u 22h.
Problem je što vozim ogroman auto sa ogromnom prikolicom i u slučaju zastoja se ne mogu okrenuti na našim putevima a obzirom da mi je specifičan teret (1,5-2 miliona zivih bića sa krilima) i posebno su spakovane košnice, ne mogu čekati u koloni duže od 15-20 min jer će se sve pogušiti(moram se kretati zbog dotoka vazduha)
Hoće li biti neke blokade magistrale u ovom intervalu da jurim neke alternativne puteve(mada je to nezgodno zbog 11-12m duzine i valjalo bi mi da ostanem na magistrali)?