Šta je novo?

Izbori 2025

Ako imam dobre informacije, Vučić u vatru šalje krimose. Da, dobro ste čuli, prave kriminalce će poslati na narod. To su vam ovi studenti 3.0, a u stvari pretorijanska garda Novaka Nedića. Večeras su pokušali da otmu dečka na Vračaru. To je ta grupa. Napadaće ljude na blokadama, a sami najavljuju da će pokušati da odblokiraju fakultete. Ovo je vanredno stanje i nije za šalu. Mora se narod organizovati.

Ne zaboravimo i pokret za narod i državu... Stalno menja strategije... Zapravo ne zna šta će

Ali da činjenica je da bi dobro bilo da i svi mi imamo po pendrek/motku za početak ili teleskopsku palicu i biber sprej kao minimm.... ako se represija pogorša mora tako

Pa i Niš i Leskovac su pumpali večeras

protest-u-leskovac-v0-h4e5s3x17qaf1.jpeg

Pumpa se u dosta mesta. Bilo čak i u Gornjem Milanovcu i Petrovcu na Mlavi. Nego se toliko toga događa da se izveštava samo o mestima gde bude okršaja i tenzija.

Mislim da je Murija rastrzana samo tako.

Ako imam dobre informacije, Vučić u vatru šalje krimose. Da, dobro ste čuli, prave kriminalce će poslati na narod. To su vam ovi studenti 3.0, a u stvari pretorijanska garda Novaka Nedića. Večeras su pokušali da otmu dečka na Vračaru. To je ta grupa. Napadaće ljude na blokadama, a sami najavljuju da će pokušati da odblokiraju fakultete. Ovo je vanredno stanje i nije za šalu. Mora se narod organizovati.
Већ је слао кримосе. То су оне вреће балеге што су ломиле вилицу девојци ударцима дрвеним моткама у главу. То су ћаци, нпр. онај "студент" ког је Шаровић интервјуисао па га пре пар недеља привели због пуцања. То су шљамови који су већ газили. То је Хркаловићка у бизарном белом оделу. То су већ све празне лобање Новака Недића.
Већ су виђени, и знамо да су вагине.
Хвата их дебела паника. Обрачуни између режимских кримоса су никад израженији, али тога нема по медијима. И то на свим нивоима.

Oстаће Марта глува на те прозивке, и онако јој нека клинка води налог.

Tebe nervira što se uopšte obraćamo EU sve i da nisu gluvi. Al to je tvoj problem a ne studentski i neka tako ostane. ;)

Obično poraniš ovde oko 6h, no danas si kasno legao 😁 a ulica nas sve zove već u 7h... Spavalice, zgubidani 😁

Poslednja izmena:
Bilo je jako malo ljudi možda 100njak, izašli smo i stajali 10tak min... Odmah zatim su izašle interventne ekipe za rasturanje...

Problem je u broju... Da nas je bilo kao juče u 21h ne bi mogli ništa... Ili automobilima nek se blokira... Ali masa je ključna. Snop pruća ne možeš slomiti. Ovo nema efekta.

Drugari potrebna mi je pomoć ako neko zna. Može i privatna poruka da se ne otkriva javno
Danas moram proći deonicu Pakovraće - Požega - Užice - Zlatar (oko 17:30 sam u Pakovraću tako da tu ne bi imao problema) i isti put nazad samo što krećem sa Zlatara u 22h.
Problem je što vozim ogroman auto sa ogromnom prikolicom i u slučaju zastoja se ne mogu okrenuti na našim putevima a obzirom da mi je specifičan teret (1,5-2 miliona zivih bića sa krilima :) ) i posebno su spakovane košnice, ne mogu čekati u koloni duže od 15-20 min jer će se sve pogušiti(moram se kretati zbog dotoka vazduha)
Hoće li biti neke blokade magistrale u ovom intervalu da jurim neke alternativne puteve(mada je to nezgodno zbog 11-12m duzine i valjalo bi mi da ostanem na magistrali)?

Uhapsili su nekog klinca na uglu S Novaka i Civijićeve...

Rasplinuti su na sve strane. 3/4 ekipe su povukli sa pravnog...

Nego, videh putujuću blokadu! Mobilnu blokadu!

Ako neko nađe info ko se to organizovao, koji kraj, koji zbor nek da neki info u toku dana i nek me taguje

Znači stali su na uglu S. Novaka i Cvijićeve i čim su prišle ekipe trotoarom nastavljaju dalje i eto ih za 2 min na kolovozu i onda za 5 min stanu ponovo na novu na raskrsnicu i tako u nedogled šetaju.

Dopao mi se modus mnogo. Zvižde, bučni su i ima ih oko 100-150

Vrh