Видим да се доста генерално провлачи као то о контрапродуктивности блокада, чак и међу људима који подржавају
Не бих да будем Котра али као, ти којима смета то смета зато што би желели да живе своје лагодне нормалне животе, иду у кафиће, шопинг, на Аду док неко други бије битке уместо њих. "Подржавао сам студенте али ово није начин, не могу људи да се врате са посла" -> подржавао сам студенте док су крварили за мене а ја ладио јаја кући под климом, сада имам проблем јер ми је мој комфор ипак битнији од њихових живота, правде, домовине итд.
Као да блокаде једне раскрснице трају по недељу дана а не пар сати док не дође жандармерија у врх главе. И сви наравно носе тетки лек, имају болесну шурњају, испало им курје око, топи им се сладолед итд. Све је то битније од 100+ деце који су киднаповани од ове мафије која глуми полицију
Просто дође историјски тренутак где нема неутралности и свако мора да изабере шта му је битније, а они којима је битније да што пре дођу кући да гледају нетфликс од борбе за домовину себе аутоматски ставља на страну криминалаца, нарко дилера, убица, издајника итд.