- Učlanjen(a)
- 10.01.2007.
- Pohvaljen
- 44.901
Dobrica ne sanja on čita "Službeni list grada Beograda"Па неко је причао да ће имати 49% што није реално ни у Добрициним сновима.
Dobrica ne sanja on čita "Službeni list grada Beograda"Па неко је причао да ће имати 49% што није реално ни у Добрициним сновима.
Nisam mislio na tebe vec ovom gore sto pominje desnicu kao da ce da uradi ne znam sta osim d ukrade novac i otvori kafanu heheOdakle ti to da ja mislim išta o desnici? Čemu brecanje i napadanje?
Па баш зато сам и рекао. Док наставе да буду и за и против аце србина биће небитни.Па неко је причао да ће имати 49% што није реално ни у Добрициним сновима.
Vraćanje srpskih praznika u ruke naroda. Dosta je bilo zloupotrebe od izdajničke crno-crvene bagre.
Ипак неће бити реприза 15.3. Долазим обавезно:
Pogledajte prilog 242563
Што он пореди себе са њом, па каже, парафразирам "ви који знате да радите овај посао, који сте се доказали у њему" чиме то он мисли за себе. Можда је некада давно био добар градоначелник али је рђав као опозиција и политичар.Jeste ovo botovski profil, ali lik je ovo izgovorio, nije AI.
No, neka ga, pukli su.
Написао "можда" јер нисам упућен какав је био. Оцену о томе какав је био препуштам Београђанима првенствено.То да је Ђилас био добар градоначелник је само историјски ревизионизам јер после њега дошао гори (Мали) а после њега још гори (Весић) а после њега још гори (Шапић). Тако да је сада Ђилас једно 2 нивоа изнад актуелног карамбола и делује добро иако није био ништа посебно. Чак је и по неким критеријумима савременог вођења града био ближи Шапићу него Весићу који је бар имао фикс идеје сродније најбољој урбанистичкој пракси у Европи и свету
Све је то ДС/г17+ кадар а који ради искључиво за сопствене и стране интересе а против наших. Сви побројани градоначелници закључно са овим последњим дебилом су дс кадар.uf dobro je, ja sam mislio da smo pukli zbog snsa
Све је то ДС/г17+ кадар а који ради искључиво за сопствене и стране интересе.