Šta je novo?

Izbori 2025

Па неко је причао да ће имати 49% што није реално ни у Добрициним сновима.
Па баш зато сам и рекао. Док наставе да буду и за и против аце србина биће небитни.
Ја мислим да ће заувек бити најсумњивија опозиција (по питању сарадње са вучком).

2022 vs 2025

1000041899.jpg
1000041898.jpg

Како је режим бацио матору коску у виду препуцавања четници vs партизани, и како су се одређени одмах напујдали само стати и гледати. И помислити како је играрија вазда заказана унапред.

Sta ovo znači?
Ima li iko ideju kako bi mogla da izgleda tq građanska neposlusnost. Na x nije podeljeno ali mislim zato sto svi pricaju o studentu

Nego ko god je iz BG i moze nek ide ispred Palate Srbija , onog studenta terete za twrorizam.......

Tvrdoglavi debil i narcisoid.

Sećam se tog jutra kad je gostovao, upalim po difoltu, reko jao šta sad ovaj drobi... odem da se spremam. Izlazim posle 15 minuta, on i dalje drobi. Reko ma nosi se bre više magarče bandoglavi...

I stalno nešto namršten, stalno nešto nezadovoljan, stalno nešto butthurt... Podseća na svog gazdu i sponzora. Obojica puni para a opet nezadovoljni, jer narcizam i kompleksi ne daju mira.

Poslednja izmena:
Не, не. Не може сад "пукли СУ". За њих сте гласали све ове године па је њима сада лепо у скупштини и са датом функцијом лажне опозиције.

Пукли смо ми због оних који су из године у годину учествовали на фарси од избора гласајући за овакву "опозицију".

Jeste ovo botovski profil, ali lik je ovo izgovorio, nije AI.

No, neka ga, pukli su.
Што он пореди себе са њом, па каже, парафразирам "ви који знате да радите овај посао, који сте се доказали у њему" чиме то он мисли за себе. Можда је некада давно био добар градоначелник али је рђав као опозиција и политичар.

И како га охладила на крају "ако ме нико не гледа то је неминовност" мислећи на то да дођу студенти и раде њен посао уместо ње.

То да је Ђилас био добар градоначелник је само историјски ревизионизам јер после њега дошао гори (Мали) а после њега још гори (Весић) а после њега још гори (Шапић). Тако да је сада Ђилас једно 2 нивоа изнад актуелног карамбола и делује добро иако није био ништа посебно. Чак је и по неким критеријумима савременог вођења града био ближи Шапићу него Весићу који је бар имао фикс идеје сродније најбољој урбанистичкој пракси у Европи и свету

Да, то је много битно сад, извојевали сте опет победу против против другог ослободилачког покрета, ЈВуО.

Исти сте као и Ђилас, али и као ови са десне стране, не зна се ко је гори. Безгранична сујета и/или глупост (уз ограду да стварно јесу његови).

То да је Ђилас био добар градоначелник је само историјски ревизионизам јер после њега дошао гори (Мали) а после њега још гори (Весић) а после њега још гори (Шапић). Тако да је сада Ђилас једно 2 нивоа изнад актуелног карамбола и делује добро иако није био ништа посебно. Чак је и по неким критеријумима савременог вођења града био ближи Шапићу него Весићу који је бар имао фикс идеје сродније најбољој урбанистичкој пракси у Европи и свету
Написао "можда" јер нисам упућен какав је био. Оцену о томе какав је био препуштам Београђанима првенствено.
Сећам се тамо 2005. чини ми се, кад га је Веља Илић прозивао да је "једно смеће које је дошло да ровари по Србији". Пар дана након тога су седели један поред другог насмејани у скупштини.

uf dobro je, ja sam mislio da smo pukli zbog snsa
Све је то ДС/г17+ кадар а који ради искључиво за сопствене и стране интересе а против наших. Сви побројани градоначелници закључно са овим последњим дебилом су дс кадар.

ДС је Хуља, СНС су ћаци. Узрок и последица.

Vrh