superstar
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 08.05.2024.
- Pohvaljen
- 334
Musavi radikal?Није популаран на форуму. Подржао је неке младе који су против АВ листе, ал не могу да пронађем сад кога тачно.
Musavi radikal?Није популаран на форуму. Подржао је неке младе који су против АВ листе, ал не могу да пронађем сад кога тачно.
Знам да није омиљен, али је у односу на целокупну осталу десну опозицију урадио нешто конкретно у својој моћи.Musavi radikal?
Немој да ти тражим снимке вучића из "опозиционог доба", исто тако умиљат ко шаровић па вам га ево сад.Знам да није омиљен, али је у односу на целокупну осталу десну опозицију урадио нешто конкретно у својој моћи.
Ma sve nakaza do nakaze, poštovanje za Štimca ukoliko je iskren ali gde i šta da ide solo?Zanimljivo je da se sada kolju Nestorović (koji skuplja potpise za partiju( kome je SNS povukao podršku, DSS i Šarović za isto glasačko telo. A samo jedan može biti branitelj Kosovskog zaveta. Gužva u desničarskom šesneatercu. Samo nije jasno da li će nekog od njih da podrži Štimac ili će da ide solo.
Ок, кога онда на десном спектру подржати? Или га целог препустити у загрљај СНС? Леви спектар опозиције и тзв. центар су достигли свој плафон.Немој да ти тражим снимке вучића из "опозиционог доба", исто тако умиљат ко шаровић па вам га ево сад.
Колико ви људи брзо заборављате а и опраштате..да је он 1-2г био тамо па хајде неискуство - поред тога што је лично доказао да је и даље радикалска љуштура
Цела опозиција је СНС или јој исти одговара, то се слажемо.
Мислиш 2.98%?Леви спектар опозиције и тзв. центар су достигли свој плафон.
Немој да ти тражим снимке вучића из "опозиционог доба", исто тако умиљат ко шаровић па вам га ево сад.
Ako ti je Sarovic “umiljat” ja onda nemam problema da SNS vlada do groba. Hajde malo da upalimo mozak a ne da mi ovde dokazujete zasto nam je prosecan IQ jedan od najnizih u Evropi..Хм. Ја Вучића из опозиционог доба памтим као изузетно љигавог и гадног. Никако није био умиљат као Шаровић. То је потиснуо кад је дошао на власт и постао напрасно европејац, нови Ђинђић и штатијазнам. Временом се та љигавост и гадост враћа до данас.
Ako ti je Sarovic “umiljat” ja onda nemam problema da SNS vlada do groba.
Немој да ти тражим снимке вучића из "опозиционог доба", исто тако умиљат ко шаровић па вам га ево сад.
Slažem se da SNS neće otići mirnim šetnjicama i sličnim egzibicijama ali ako misliš da bi “””desnica””” mogla išta drugačije - smešan si.
Ахахахах....Опозиција пропо
Ok sve, samo i Boban bi mogao da nauči da razlikuje stvarni svet i tviter.
Никог, кад не буду ретардирани мжд ће и да добију који глас.Ок, кога онда на десном спектру подржати? Или га целог препустити у загрљај СНС? Леви спектар опозиције и тзв. центар су достигли свој плафон.
Dobro, sa druge strane, nešto što se zove zeleno-levi front i u mnogo razvijenim zemljama dobacuje od 5 do 15 posto.Добрица је закуцан на 29% максимум у Београду кад Лазовић изјави да је за Француско-Немачки план, а у Србији на 17%, ал се у исто време коље за исти комад меса као и Ђилас, Понош, Грбовић, ДС и остали СпН.
Нема вољења нити емоција, само математика.