Šta je novo?

Izbori 2025

НБГ ћациленд: ;)
PXL_20250617_181243454.jpg

Lepo smo se družili, oplemenili jedni drugi, organizovali... trebala je ova faza. Sad je vreme da ovo ne skrene u hipi pokret i ne ubije snagu koja je spremna za istinske promene.

Siguran sam, kao i uvek do sada, da se naučilo iz grešaka iz prošlosti.

Mlad čovek i treba da bude pristojan, ali nije mu u prirodi da bude pasivan i njanjav. A bogami, ne bi trebao nijedan građanin Srbije, bez obzira na godine, naročito ako se uzme u obzir u kakvoj zemlji živimo.

Vreme je.

Opa, Irena Vujović

Није лоше што су толико похлепни и глупи. Пристојан део покраденог се може вратити.

Opa, Irena Vujović

Vesić lepo sakrio
Al zato Toma Mona...

Kolko tek Dacic uspesno krije svoju imovinu. Ja kao treba da verujem da je to sve sto ima za 35 godina jahanja pri vrhu vlasti? 2 stana, garsonjera od 20kvm, njiva, vocnjak i mala kuca od 50kvm a Glisic kupio svojoj ljubavnici 3 stana za 2 godine 😂
A i generalno mi slabo sta znamo o Ivici, do prosle godine nisam ni znao kako mu zena izgleda ni dal ima decu. DB/BIA ga uspesno cini nevidljivim

Poslednja izmena:
Данас ме возио таксиста који се сам отворио и кренуо да сере по СНСу, и како су неспособни и корумпирани. И онда неко просипа приче како је народ неинформисан.

Уђем јуче у Универ и чујем раднице како причају, тачније једна прича а друга ваљда слуша.
Каже како подржава она блокаде и то али предуго трају и како ће избити грађански рат па боље да се престане са тим.
Занимљиво резоновање, требало би опресовани да се предају а не опресори.

Kolko tek Dacic uspesno krije svoju imovinu. Ja kao treba da verujem da je to sve sto ima za 35 godina jahanja pri vrhu vlasti? 2 stana, garsonjera od 20kvm, njiva, vocnjak i mala kuca od 50kvm a Glisic kupio svojoj ljubavnici 3 stana za 2 godine 😂
A i generalno mi slabo sta znamo o Ivici, do prosle godine nisam ni znao kako mu zena izgleda ni dal ima decu. DB/BIA ga uspesno cini nevidljivim
Sin mu ima da li autizam ili adhd

Vrh