Šta je novo?

Izbori 2025

НБГ ћациленд: ;)
PXL_20250617_181243454.jpg

Lepo smo se družili, oplemenili jedni drugi, organizovali... trebala je ova faza. Sad je vreme da ovo ne skrene u hipi pokret i ne ubije snagu koja je spremna za istinske promene.

Siguran sam, kao i uvek do sada, da se naučilo iz grešaka iz prošlosti.

Mlad čovek i treba da bude pristojan, ali nije mu u prirodi da bude pasivan i njanjav. A bogami, ne bi trebao nijedan građanin Srbije, bez obzira na godine, naročito ako se uzme u obzir u kakvoj zemlji živimo.

Vreme je.

Kolko tek Dacic uspesno krije svoju imovinu. Ja kao treba da verujem da je to sve sto ima za 35 godina jahanja pri vrhu vlasti? 2 stana, garsonjera od 20kvm, njiva, vocnjak i mala kuca od 50kvm a Glisic kupio svojoj ljubavnici 3 stana za 2 godine 😂
A i generalno mi slabo sta znamo o Ivici, do prosle godine nisam ni znao kako mu zena izgleda ni dal ima decu. DB/BIA ga uspesno cini nevidljivim

Poslednja izmena:
Данас ме возио таксиста који се сам отворио и кренуо да сере по СНСу, и како су неспособни и корумпирани. И онда неко просипа приче како је народ неинформисан.

Уђем јуче у Универ и чујем раднице како причају, тачније једна прича а друга ваљда слуша.
Каже како подржава она блокаде и то али предуго трају и како ће избити грађански рат па боље да се престане са тим.
Занимљиво резоновање, требало би опресовани да се предају а не опресори.

Kolko tek Dacic uspesno krije svoju imovinu. Ja kao treba da verujem da je to sve sto ima za 35 godina jahanja pri vrhu vlasti? 2 stana, garsonjera od 20kvm, njiva, vocnjak i mala kuca od 50kvm a Glisic kupio svojoj ljubavnici 3 stana za 2 godine 😂
A i generalno mi slabo sta znamo o Ivici, do prosle godine nisam ni znao kako mu zena izgleda ni dal ima decu. DB/BIA ga uspesno cini nevidljivim
Sin mu ima da li autizam ili adhd

Vrh