Kenja mi se od ovih twiter mudrijasa.
Od sigurne pobede dodjosmo do neke naopake matematike sa stamatovicem, nidje veze.
Ne znam, kapiram ja sve to nema predaje i slicno fazone, ali znam ljude koji su vec dva dana u euforiji, gazimo ih idemo sloboda, i onda od jutros neke price, pa dobro nije bilo realno ocekivati. Sutra ce biti mi uopste nismo ni hteli da pobedimo, nego da jos malo prodinstamo vlast
Znam na sta si mislio i da se odnosilo na ceo post.
Ti koji su u euforiji su ljudi koji ne poznaju sredinu, ja znam i pricala sam da je tesko, a mojq euforija je bila na izlaznost.
Euforiju su dizali i mreze i studenti, zasto? Pa verov da se narod pokrene, da se sve prati i kontrolise.
Juce su ceo dan stajali na suncu, braneci punktove, ljudi su zavrsavali u domu zdravlja zbog suncanice i opekotina.
Ali da je trebalo mozda na dan glasanja izaci sa statistikom, koliko je imao i koliko su osvajali i da se opreznije pristupi proglasenju, mozda i da.
Tacno da je pobeda, pobeda, za ova dva mesta se ne menja puno, ali sada je jasno da narod zeli glssanje, ovo je bilo zbog parlamentarnih izbora najvaznije.
Zasto ih ne raspise? Eto pobedio je moze?
Pa kad bi prestali da mracimo i sabrali 2+2 bilo bi jasno ( nelečenom jeste)
-Glasali su oni prethodno odlučeni ( finansirani većina verovatno i gadim se, ali takva sredina)
-Pokusao je mnogo vise da umuva, a spreceno je samog dana
-ima ogromu izlaznost i povecanje barem duplo vise onih koji sada glasaju za svaku opciju protiv njega
-mnogo ga je kostala pobeda 51 glas
- on prvenstveno SVOJOJ masi ovim pokazuje da je veličina, da je sve laž, da je moćan...a da pred EU stopira eventualnr pritiske....
Sa druge strnae, EU je govorila da u neregularnim uslovima parlamentarne ne treba odrzavatih i sad treba neko pametan da misli
-da li se na parmalentarnim moze toliko krasti, koliko on sigirnih ima, a koliko je onih sto nisu glasali i kad se ukrste moze li da se pobedi? Ili ići na neku opciju da se izborni uslovi poprave, ali mi niko ne moze objasniti da on ima moć koju je imao i da je podrska i dalje na maksimumu