Šta je novo?

Izbori 2025

On reče da je pobedio...
Рекао је то три сата касније. Да је победио, рекао би то одавно, али није. То је довољан доказ да је изгубио, и по говору и погледу се види да је пред експлозијом.

🇷🇸‼ Вучић: Зашто сам срећан и честитам свим људима у Србији који су победили обојену револуцију. Шта мислите колико је плаћано бајкерима, студентима, колико дневнице, хране, 7 месеци разарања државе, уништавања СНС, свега што је позитивно и на крају ништа. Још један пораз, и то тамо где су најлалше могли да победе. И опет су изгубили.

Исток инфо

Objavljeno da je SNS pobedio na obe lokacije, a u Zaječaru ubedljiva pobeda SNS.

Jezivo.

Covek je za 15 godina rekao jednu istinu a to je da nikada lakse nego danas oppzicija bila u sansi da pobedi.
Mala mesta, decentralizcacija i mogucnost da iako nisi vlast pokrijes sva mesta sa kontrolorima uz hajp sa blokada (ne kao pre dva meseca ali ipak dovoljno jak).
Nasa tuga je sto on u ovom tremutku uz sve kradje ima koliko ima glasova

Boli me uvo za koga je EU.

Boli me što je 48% Zaječaraca za žvalavog posle svega što se desilo.

Gubim nadu u ovaj narod.
Pitanje da li su to stvarne brojke. Stigao poziv iz Brisela. Opoziciji lova, Vučiću vlast. Opet nas leraju da će u narednim danima biti prigovora... Hoće da ubiju studente i mlade u pojam. Svi rade za istog gazdu. Nije teorija zavere. Srbija je osuđena da nestane, to je sada više nego jasno.

Kako javlja reporterka N1, predstavnik Opštinske izborne komisije u Kosjeriću rekao je da se trenutno obrađuje materijal:
"Imamo pet ili šest timova koji su doneli materijal i nisu još uvek nije predao zapisnike. Izašao sam pred narod da ih zamolim za strpljenje. Kad budemo sve završili, ja ću izaći ili neko iz izborne komisije da to saopštim".

A jes' sad, šta očekujete, pobedu od 99% prema 1%

Da su danas parlamentarni, uzeli bi lagano 70%.

Očekivao sam samo pobedu, makar i minimalnu. Uništili su ih po ovome što je objavljeno, njihove tri liste u Zaječaru skoro 60%...

U Kosjeriću je bilo bliže, ali opet užas što su uzeli mandat više.

Пола данашњих гласача су имбецили, ја немам бољи термин за овво.

1000039110.jpg

Ako je tačno da su zaista dobili više glasova na obe lokacije, ne mogu da podržim držanje opozicije da prvo iznese rezultae gde su oni napredovali i proglase pobedu. To je velika blamaža, ne treba praviti mahinacije sa rezultatima jer to daje potpuno pogrešnu sliku da je opozicija ta što špekuliše a ne SNS. Svi znamo kakvi su bili uslovi i da je SNS uložio ogromne napore za ove dve opštine i protiv toga se teško boriti. Razočarenje jeste što se njihovo broj glasova nije smanjio, ali šta da radimo, idemo dalje.

Vrh