Šta je novo?

Izbori 2025

Опозиција је поступила аматерски, и објавила резултате који дефинитивно нису тачни. Треба испитати зашто.

Међутим, и ови "прави" резултати показују драматичан пад подршке ђаволу. У оба места је испод 50% од укупног броја изашлих бирача.

Друга ствар је тензија која се сада опет дигла. Не свиђа ми се ако је то урађено намерно и с нетачним подацима, али свиђа ми се што се дигла. :)

Poslednja izmena:
Boli me uvo za koga je EU.

Boli me što je 48% Zaječaraca za žvalavog posle svega što se desilo.

Gubim nadu u ovaj narod.

Imaš previsoka očekivanja od Zaječara, a pogotovo sela u okolini, ovo ti pišem kao neko ko je živeo tamo.

Iskreno, ovo je lep rezultat, očekivao sam da će se SNS lakše prošetati, ali nije bilo tako.

E sad, ko je tu stvarno čiji ćemo još videti.

Novi Sad, trenutno
sns-novi-sad-trenutno-23-30h-v0-hc56w6p8vr5f1.jpeg

Ja se kao građanin brinem da li će imati ljudstva za sve lokacije i sva dešavanja.

Sve je ovo i dalje bez studentske liste, tako da, vrh.

Samo studentska lista, posmatrači, studentski CESID/CRTA...

Inače, gde je sada CESID? E, to vam je i CRTA.

Zaječar

Raša Nedeljkov iz Crte na 17 odsto biračkih mesta zabeleženi najteži oblici nepravilnosti, što znači da ovi rezultati ne održavaju slobodnu volju birača:
SNS: 14.199 glasova, 27 mandata
Promena u koju verujemo: 10.312, 19 mandata
Ujedinjeni za spas Zaječara: 2.284, 4 mandata
Ispod cenzusa SPS

Ovo boldovano je ključno. Izbori bi morali biti poništeni. Rezultati su irelevantni.

Шта год се догоди до краја дана ово је дефинитивно почетак краја. СНС од овог тренутка иде само доле, а касније и иза решетака.

Bojim se da to neće skoro, videvši ovaj rezultat. Nažalost 2027.

Пре следећих избора неће нигде, али кад се десе то је то.

Sve u svemu, nama pobeda, SNSu vlast, i ujutru nova klima za centralu stranke?

Ali ne razumem kako je on imao potpisane spiskove ako vi jos pregledate?

Ček, negde se još uvek broji?

Šta se desilo u Zajčaru, ljudi kačili neke procene gde je SNS bio na 41-42%, sad odjednom 48%?
Loš uzorak?

Uzmite u obzir da je kompletan državni i stranački aparat umešan u kupovanje glasova. I pored svega nisi siguran da li si pobedio u mestu od 8000 ljudi.
Kroz kosjerić je proslo novca za kupovinu glasova više nego što će imati u budžetu ikada.

^^ Upravo to i Štimac sada govori iz Kosjerića.

Kaže da se glasovi još broje i da ćaci g..na pokušavaju da uđu u zgradu opštine na neka vrata pozadi (a gde će drugde nego pozadi...)

Не може се истолерисати да СНС "победи" за 50 гласова разлике при "нерегуларности" на 17% гласачких места

ако се то допусти онда пиши пропало и за републичке и за све остале изборе јер ће увек бити довољно "нерегуларности" да тек за мало победе колико год људи гласали против. По сваку цену се треба блокирати и спречити да они шатро спроводе мандат који немају докле год се не одрже избори без "нерегуларности"

Vrh