Рекао је то три сата касније. Да је победио, рекао би то одавно, али није. То је довољан доказ да је изгубио, и по говору и погледу се види да је пред експлозијом.On reče da je pobedio...
Da citiram upravo njega kad je obilazio ljude po bolnicama bez odobrenja lekara “pa sta? I sta sad? Nista”Zašto predsednik republike u stranačkim prostorijama čijeg je predsedništva član saopštava rezultate lokalnih izbora u dve opštine?
Pitanje da li su to stvarne brojke. Stigao poziv iz Brisela. Opoziciji lova, Vučiću vlast. Opet nas leraju da će u narednim danima biti prigovora... Hoće da ubiju studente i mlade u pojam. Svi rade za istog gazdu. Nije teorija zavere. Srbija je osuđena da nestane, to je sada više nego jasno.Boli me uvo za koga je EU.
Boli me što je 48% Zaječaraca za žvalavog posle svega što se desilo.
Gubim nadu u ovaj narod.
Kako javlja reporterka N1, predstavnik Opštinske izborne komisije u Kosjeriću rekao je da se trenutno obrađuje materijal:
"Imamo pet ili šest timova koji su doneli materijal i nisu još uvek nije predao zapisnike. Izašao sam pred narod da ih zamolim za strpljenje. Kad budemo sve završili, ja ću izaći ili neko iz izborne komisije da to saopštim".
A jes' sad, šta očekujete, pobedu od 99% prema 1%Boli me uvo za koga je EU.
Boli me što je 48% Zaječaraca za žvalavog posle svega što se desilo.
Gubim nadu u ovaj narod.
A jes' sad, šta očekujete, pobedu od 99% prema 1%
Da su danas parlamentarni, uzeli bi lagano 70%.
Pa nije valjda ona treca lista sns?Očekivao sam samo pobedu, makar i minimalnu. Uništili su ih po ovome što je objavljeno, njihove tri liste u Zaječaru skoro 60%...
U Kosjeriću je bilo bliže, ali opet užas što su uzeli mandat više.
Pa nije valjda ona treca lista sns?