Шта рећи о Н1 која даје медијски простор небитној и по опозициону(антирежимску) борбу погубној појави каква је Драшковић, а ћути о бруталном нападу ћација на Невена.
Ne ćute, ali ne pišu da je napadnut nego da on kaže da je napadnut
Međutim i KTV to isto radi
Prvo sam bio zgranut, a naročito su mi išli na onu stvar likovi sa kratka suknja/silovanje pričama - što je išao tamo, šta je očekivao...
I dalje mi je sramno što se to piše - on je jutjuber, ko ga šiša, što je išao na javnu površinu...
Međutim, i ja sam u međuvremenu malo promenio mišljenje. Dečko ima izuzetno glup sadržaj osim kada je išao u Ćacilend. Klasičan je tupavi jutjuber nije neko poput onog Ozbiljne teme ili kako se već zove. Ništa se živo ne vidi, kamera se trese i on posle izlazi krvav.
Tužno je, ali zaista postoje takvi ljudi, naročito među jutjuberima, koji bi iscenirali sve ovo.
Ne kažem da jeste i mišljenje sam da nije i i dalje stojim iza njega što je išao u park i treba da ide ako misli da treba da ide, makar zbog glupog jutjub kontesta, ali isto tako, da sam N1, KTV... prišao bi svemu sa oprezom bez daljih dokaza.
Da ne bude posle da izađe snimak iz drugog ugla i da nije bilo napada, a povela se hajka. Nije bitno što bi Informer prdeo da su N1 i KTV lažovi, time se gubi poverenje kod ljudi sa naše strane, kao i u slučaju lažni Vučić na paketima droge.
U svakom slučaju, posao za policiju i tužilaštvo da ispitaju i rasvetle ceo slučaj.