Šta je novo?

Izbori 2025

da li je problem pevanje uživo u programu kao takvo ili to što umesto dragana pantića smederevca ne peva bojana vunturišević? po mogućstvu nešto od ekv-a, jer da smo slušali milana ovo se nikad ne bi desilo.
ja bih rekao da je ipak nešto bolje išlo dok su studenti pekli vola na palama prasiće na autokomandi uz narodnjake i pozajmljivali slogane od darka lazića. trokira to nešto otkad se dave u tvitereditovštini just like your any regular failed secondserbian protest.

jbg, samo su seljaci i to je ok

do ispunjenja zahteva

Hahaha ko se to javio.
1749288609914.jpeg

1749288634796.jpeg

Шта рећи о Н1 која даје медијски простор небитној и по опозициону(антирежимску) борбу погубној појави каква је Драшковић, а ћути о бруталном нападу ћација на Невена.
Нису они ништа пуно бољи од ових прорежимских таблоидних медија

Бољи су тек за трунку само зато што нису слепо и без поговора у режимској агенди.

Шта рећи о Н1 која даје медијски простор небитној и по опозициону(антирежимску) борбу погубној појави каква је Драшковић, а ћути о бруталном нападу ћација на Невена.
Ne ćute, ali ne pišu da je napadnut nego da on kaže da je napadnut

1000038866.jpg
1000038867.jpg

Međutim i KTV to isto radi

1000038868.jpg

Prvo sam bio zgranut, a naročito su mi išli na onu stvar likovi sa kratka suknja/silovanje pričama - što je išao tamo, šta je očekivao...

I dalje mi je sramno što se to piše - on je jutjuber, ko ga šiša, što je išao na javnu površinu...

Međutim, i ja sam u međuvremenu malo promenio mišljenje. Dečko ima izuzetno glup sadržaj osim kada je išao u Ćacilend. Klasičan je tupavi jutjuber nije neko poput onog Ozbiljne teme ili kako se već zove. Ništa se živo ne vidi, kamera se trese i on posle izlazi krvav.

Tužno je, ali zaista postoje takvi ljudi, naročito među jutjuberima, koji bi iscenirali sve ovo.

Ne kažem da jeste i mišljenje sam da nije i i dalje stojim iza njega što je išao u park i treba da ide ako misli da treba da ide, makar zbog glupog jutjub kontesta, ali isto tako, da sam N1, KTV... prišao bi svemu sa oprezom bez daljih dokaza.

Da ne bude posle da izađe snimak iz drugog ugla i da nije bilo napada, a povela se hajka. Nije bitno što bi Informer prdeo da su N1 i KTV lažovi, time se gubi poverenje kod ljudi sa naše strane, kao i u slučaju lažni Vučić na paketima droge.

U svakom slučaju, posao za policiju i tužilaštvo da ispitaju i rasvetle ceo slučaj.

Na stranu lično mišljenje o njegovom sadržaju, osnovci pa i srednjoskolci prate to i dobro je što je i kod njih važna tema. Mnogo veći jutjuber Mario Vrećo je isto okačio nešto za ceo ovaj cirkus. Nadajmo se da naredna generacija neće da poštuje one koji su se ,,snašli"

To što je jutjuber i kakav sadržaj pravi je potpuno irelevantno u celoj priči.

Imamo okupirani park, kamp napravljen za kriminalce sa fasadom da su to studenti, a vrlo jasnom pričom da su obožavaoci Vučića i SNS.
Ovaj park je javna površina, a ako je na njemu prijavljen skup, onda je na organizatoru, odnosnu zameniku, obaveza da skup bude bezbedan za sve. Potom imamo policiju koja radi tačno šta? Da se razumemo, policija nema obavezu da obezbeđuje skup, pa je zato pitanje zbog čega su oni tu uopšte? Pošto već jesu, kako to da ne mogu da garantuju bezbednost ljudi koji bi da se prošetaju javnom površinom?

Shvata li je***o neko da ovo nije normalno???? Ko god da je ovaj jutjuber, ako su njega i kamermana ovako pretukli, zamislite šta mogu da urade slučajnom prolazniku bez kamere.

Бољи су тек за трунку само зато што нису слепо и без поговора у режимској агенди.
Гори су. Гори су јер раде за систем перфидним методама. Они су зло које те чека иза хоризонта након што актуелни режим оде. Ту су да се постарају да ствари остану исте.
Сваки опозициони медиј чека у реду да постане место најгоре и најприземније гебелсове пропаганде. Најбољи пример је Б92. А такви су јер не постоји формирано друштвено и национално становиште као нека вертикала по којој би медији и сви други друштвено-политички фактори деловали и наспрам којих би могли да валоризујемо те медије.
Која је суштинска разлика данас-а и информера по питању Косова?

Као и већина ствари овде, проблем медија је заправо проблем суверености ове државе и народа му.

Имамо две битке, Мионица и Неготин ће своје локалне изборе имати тек на јесен.
Подржавам Ваш став и чињенично заснован приступ у анализи друштвених појава.
Хвала на корекцији, био сам убеђен да су избори и у Мионици и Неготину али да их медији не стављају у фокус.
Тим боље, имаћемо после ове за који месец још две битке за које треба бити (већ сад) спреман. Студенти раде одличан посао, анимирају људе, дају им другу перспективу. Нешто што скоро нико није радио осим владајуће коалиције.

SPO ima svoje poslanike u Skupštini Srbije koji su deo vladajuće koalicije. Jel ovo znači da će SPO izaći iz vladajuće koalicije ili sam ja previše naivan?

Погледао сам на сајту парламента ко су посланици, тј. којој странци припадају. Нити поред једног имена не стоји СПО. Постоје неки несврстани, међу њима Несторовић. Можда је неко из СПО-а ту.

To što je jutjuber i kakav sadržaj pravi je potpuno irelevantno u celoj priči.

Imamo okupirani park, kamp napravljen za kriminalce sa fasadom da su to studenti, a vrlo jasnom pričom da su obožavaoci Vučića i SNS.
Ovaj park je javna površina, a ako je na njemu prijavljen skup, onda je na organizatoru, odnosnu zameniku, obaveza da skup bude bezbedan za sve. Potom imamo policiju koja radi tačno šta? Da se razumemo, policija nema obavezu da obezbeđuje skup, pa je zato pitanje zbog čega su oni tu uopšte? Pošto već jesu, kako to da ne mogu da garantuju bezbednost ljudi koji bi da se prošetaju javnom površinom?

Shvata li je***o neko da ovo nije normalno???? Ko god da je ovaj jutjuber, ako su njega i kamermana ovako pretukli, zamislite šta mogu da urade slučajnom prolazniku bez kamere.
Slažem se sve, samo sam se osvrnuo na to da neki napadaju N1, Novu i KTV što su izvestili da jutjuber tvrdi da je napadnut, a nisu samo izvestili da je napadnut.

Kažem da razumem i njih što su tako napisali, tako bi negde i trebalo da funkcioniše novinarstvo, dok se ne utvrdi sto posto.

Kolko cujem neke kolege su, protivno savetu advokata, prihvatile dve godine kazne uz mogucnost uslovne za 8 meseci

Јбг, на крају ипак су само Срби, дакле можда 10% мисли својом главом.

Такав епилог је позив режиму на још хапшења у будућности.

Može li neko da objasni šta su retardi dobilo sa ovim? Privukli su nove birače, ojačali su vlast, nekoga su uplašili?

Samo su po stoti put potvrdili da je SNS jedna obićna vreća govana koja razume samo jezik govana.
IMG-d48dd702f324626a21539c079ad058a9-V.jpg

Poslednja izmena:
Ocigledno su postavili taj transparent da bi neko pocepao (mozda cak oni sami) pa da imaju jos materijala za svoju publiku u smislu "eto vidite smeta im transparent, priznaju da su nacisti" fore

Vrh