Bojazan je opravdana, jer su u ovom "ratu iscrpljivanja" resursi bandita takoreći neiscrpni. Na strani pobune potencijali u principu postoje, ali takođe i mnoštvo razloga koji onemogućuju da se bitke dobijaju, a tek ni da se dobije rat. I ti razlozi su sasvim ljudski, psihološki i sociološki gledano. Takvo je, na žalost, zatečeno stanje - i nije ništa novo pod kapom nebeskom. Citiram omiljenog pisca:Bojim se da će lik zaista uspeti u nameri da slomi "obojenu revoluciju".
Неће успети да сломе дух побуњених. Шта год да раде све иде на њихову штету. Који год потез преузму, губе на рејтингу.Neće se ni zaustaviti, osetili su slabost studentske energije, kao i nedostatak podrške javnosti i mislim da su sad spremni da idu do kraja. Pitanje je dana kada će upasti na fakultete.
Bojim se da će lik zaista uspeti u nameri da slomi "obojenu revoluciju".
Неће успети да сломе дух побуњених. Шта год да раде све иде на њихову штету. Који год потез преузму, губе на рејтингу.
Cotra ti li si?Neće se ni zaustaviti, osetili su slabost studentske energije, kao i nedostatak podrške javnosti i mislim da su sad spremni da idu do kraja. Pitanje je dana kada će upasti na fakultete.
Bojim se da će lik zaista uspeti u nameri da slomi "obojenu revoluciju".
Да делимично одговорим сам себи, овде су изборне листе за Косјерић и ЗајечарКоје листе ће се појавити у Зајечару, Мионици, Неготину и Косјерићу?
Pisem sa 1% baterije zaglavljen u Gangulinom busu pa mi praštajte. Ne znam koliko je to smisleno jer Kosjerić je ruralna sredina dok Zaječa urbana. Ne znam kako bi poredio i mislim da u ovom trenutku jedna lista je uvek bolja sa citatom situacijom gde su SNS VS opozicija koju podržavaju studenti I treća lista Rusi ćaci fantomi.@vucko Možda ovo i nije loša taktika da se provere obe varijante pre stvarnih izbora. Prva varijanta jedna lista koju podrzavaju studenti i ujedinjena opozicija a druga varijanta 2 liste koje podrzavaju studenti (ako ima neko ko bi glasao za studente ali mu se ne dopada opcija 1 vs neko ko bi glasao za studente ali mu se ne dopada opcija 2)
Tad su pucali u levo, do sad su ćopali, sad pucaju u desno.Tako smo pricali i sa srednjim prstom, pa na kraju kolena ne da su na mestu nego su jos i podmazana