AleksandarGrf
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 21.10.2015.
- Pohvaljen
- 3.302
Da rezimiramo:Био сам на живахнијим саранама од онога
Одлична замена теза. Критика овог, очигледно у својим деловима, погрешног курса није побуна против студената. Такође, ја сам још и благ у односу на став оних факултета и оних студената уз које и даље стојим 100% па ти је и други део поста о некаквом преласку на другу страну у односу на студенте већ и безобразна замена теза.
Биће да се ја од почетка и и даље држим принципа студентског протеста и захтева а ова њихова главница не. И то се види и осети у овом срозавању подршке. Више верујем енергији и бројци од јуче него форумашком неутемељеном оптимистичном писанију.
А смешно је да овде уопште таргетирамо било кога па и мене због критике док је пола академске заједнице поклекло пред притисцима режима и тражило од студената да прекину са блокадама.
И дај држите неки ниво, молим вас. Чим се неко не слаже са таласањем студената онда је ћаци. Знам да је то сада друштвени стандард али подсетио бих вас да је то бинарни стандард из режимске кухиње.
-zamena teza(moja)
-bezobrazna zamena teza(moja)
-smesno da je ovde targetiramo bilo koga(tebe)
-drzite nivo(ja)
Vrh.
Eto, verovao ili ne, ima nas kojima se ne svidja mudrovanje sa visina i ta malodusnost, u fazonu, ako sve propadne, bar nisam ni mislio da ce da prodje, pa mi ostaje da sam pametan. I to cemo da prozovemo.