Šta je novo?

Izbori 2025

Lik je 2015. upisao faks i 2025. hoće preko reda potpis iz obligacija 😁

Aj da mu je kao apsolventu ostalo par ispita, odužio iz ovog ili onog razloga, ali on stoji u redu za potpis na trećoj godini studija...

Inače Marija Karanikić, krhko tanano biće, ja je pamtim još kao asistetnkinju pripravnicu... Koja bu**** treba da budeš da nasrneš na profesorku fizički. Tom liku se baš dosta toga u životu nije poklopilo... Ovaj je baš za žaljenje, većina Ćacija se snašla i bez te ili bilo koje druge diplome.

Био сам на живахнијим саранама од онога
Одлична замена теза. Критика овог, очигледно у својим деловима, погрешног курса није побуна против студената. Такође, ја сам још и благ у односу на став оних факултета и оних студената уз које и даље стојим 100% па ти је и други део поста о некаквом преласку на другу страну у односу на студенте већ и безобразна замена теза.

Биће да се ја од почетка и и даље држим принципа студентског протеста и захтева а ова њихова главница не. И то се види и осети у овом срозавању подршке. Више верујем енергији и бројци од јуче него форумашком неутемељеном оптимистичном писанију.

А смешно је да овде уопште таргетирамо било кога па и мене због критике док је пола академске заједнице поклекло пред притисцима режима и тражило од студената да прекину са блокадама.

И дај држите неки ниво, молим вас. Чим се неко не слаже са таласањем студената онда је ћаци. Знам да је то сада друштвени стандард али подсетио бих вас да је то бинарни стандард из режимске кухиње.
Da rezimiramo:
-zamena teza(moja)
-bezobrazna zamena teza(moja)
-smesno da je ovde targetiramo bilo koga(tebe)
-drzite nivo(ja)

Vrh.

Eto, verovao ili ne, ima nas kojima se ne svidja mudrovanje sa visina i ta malodusnost, u fazonu, ako sve propadne, bar nisam ni mislio da ce da prodje, pa mi ostaje da sam pametan. I to cemo da prozovemo.

Znaju i naši, po njenoj priči 4g. Sve je nabrojala koji tužioci. I kaze da ce svaki dan u 13h iznositi po deo prepiski i dokumenata jer ima oko 1000strana dokumentacija
Kaze da jenu Fran.na sluzenju samo taj jedan, ali da nasi nisu procesuirali sa kim je u vezi ( ma nemoguceee)
Nego, pitam se pitam, otkud ovo sada u rukama Marinike? Ja se secam tih prica, ali nisam obratila paznju, ali ona ima dokumentaciju?
Pa jel ona neka Youtube zvezda pa rasporedjuje "KONTENT" na nedeljni nivo, da se ne potrosi brzo, ili ozbiljan opozicioni politicar koji odgovara svojim biracima i pretenduje da odgovara celokupnom narodu?

Ako imas podatke, objavis ih sve na svoj sajt, odmah, i potrudis se da taj server ima vise ogledala i bekapa. Onda, seciras podatke pred kamerom i kacis koliko stignes(od svog prezauzetog rasporeda). Pritom, ne pravis rijaliti od toga, nego sa svojim timom navodis koji zakon je prekrsen, po kom clanu, koja je zaprecena kazna, i imenom i prezimenom koji tuzioci su zaduzeni da pokrenu postupke. A onda navedes i koje su sankcije ako svoju duznost ne obave.

Ali, ne, ona bi da bude Tina Tarner. Kao Vucic, da u 20h izadje na TELEVIZOR pa da pojasni.

Kad ti kažem da je u prošlosti svako iz političkog establišmenta...što pozicija što opozicija...dokazao da ili saraðuje sa okupatorom i veleizdajnikom ili je imao druge kikseve.

Nemoj da prebacuješ ovo na studente i da dovodiš u pitanje moju podršku istima.

Nocas napali nekog dečka sa pravnog...verujem da "nisu znali" da je jedan od onih sa blokada...aham, juce jednog priveli, Onaj decko dobio godinu dana nanogice....divota

Sad gledam, U bloku 4, iako su priznali da nije trebalo dati dozvoli za gradnju, niko nije stopirao investitora, on zida i zida, jutros ima i fizicko obezbeđenje gradilista, a stanari pozivaju građane da im pomognu...

Jedno sasvim obično jutro...

Represija se pojačava i u Beogradu, ako sada odustanemo ili ćemo biti pohapšeni ili proterani, trećeg nema.

Radne akcije u Priboju, posle krpljenja udarnih rupa iz donacija, počeli su da postavljaju i vertikalnu signalizaciju za nove rupe.

Prilozi

• IMG-556aef5a1b78c3999d059fc5094aab2a-V.jpg
    IMG-556aef5a1b78c3999d059fc5094aab2a-V.jpg
    97,6 KB · Pregleda: 73
Poslednja izmena:
1000017300.jpg

desno-levi front kad?
napokon bi forumasi imali za koga da glasaju
(nije moja prepiska)

Vrh