Šta je novo?

Izbori 2025

Ko je bez greha, nek baci prvi kamen.

Okanite se prizme apsolutne moralne čistote kad procenjujete postupke ljudi iz umetničkog sveta. Oni žive od toga da nastupaju, a nekad će svakako nastupati i na manifestacijama koje ne podržavate.

Opa, Sanu se dignuo...
Да, и јако су лепо срочили разлоге:
U proteklom periodu svedoci smo:

• Urušavanja izbornog procesa, kroz manipulacije biračkim spiskovima, kupovinu glasova i zloupotrebu državnih resursa;
  • Kontrole nad tužilaštvom i sudovima, čime je pravna sigurnost građana ozbiljno dovedena u pitanje;
  • Gušenja slobodne štampe i medijskog pluralizma, uz uzurpaciju nacionalnih televizijskih frekvencija i pretvaranje javnog servisa u propagandni alat vlasti;
  • Prekomernog zaduživanja zemlje, bez javne rasprave i kontrole, čime se ugrožava ekonomska stabilnost i budućnost narednih generacija;
  • Zataškavanja kriminalnih afera koje potresaju javnost, uz zaštitu odgovornih pojedinaca;
  • Pojave raširene korupcije, nameštenih tendera i potpune netransparentnosti u radu državnih organa;
  • Rušenja osnovnih stubova društva –obrazovanja, zdravstva, nauke, kulture i umetnosti – koji su dovedeni u stanje hronične krize i zapuštenosti.

Ko je bez greha, nek baci prvi kamen.

Okanite se prizme apsolutne moralne čistote kad procenjujete postupke ljudi iz umetničkog sveta. Oni žive od toga da nastupaju, a nekad će svakako nastupati i na manifestacijama koje ne podržavate.
Niko nije rekao da ih treba kamenovati.

Inače, to je još jedan spin za tim pričama da se traže bezgrešni, ne traži se da u svakoj sferi života budeš takav, traži se najnormalnije ljudsko ponašanje.

Pošto pričamo o muzici, cela BG muzička scena nikada nije imala problem sa tim. Ovi pojedinci za koje znaš da će da brljave, oni i brljave, poput BS-a, Viklera...

Ti Koju, Gileta, Caneta, Ramba... niti njihove naslednike pre svega repere, prave repere, ne moraš ni da pitaš za koga su... niti će ovima uopšte pasti na pamet da ih zovu na njihove stranačke krkanluke koji se vode pod lažnim imenom raznih proslava i obeležavanja.

BS dodatno iritira jer oni seru o moralu i čistoti, pa nek i trpe onda da se serucka po njima, šta da im radim. Ovo su kao narkomani, a oni su čistunci, vrednosti, porodica, brat za brata... kad ono Dodikovi prasići se krkaju.

Dodik je na početku rata imao 33 godine, odnosno bio je u naponu snage, a ratište video nije, niti obukao uniformu, kao ni slinavi mu brat iz Beograda.

Dodik je direktno sa najviše pozicije učestvovao u reformama i približavanju NATO-u što je sve vodilo ka ukidanju Vojske Republike Srpske.

Onda daj da se u 2022. krkaju prasići i priča o ljubavi prema RS, a ti Ćirko idi zovi one proverene da pevaju, nemoj tu da se pravi incident na tako veličanstven događaj.

Neko mora i da radi, manite se DB sindikata i bavite se izborima u Kosjeriću i Zaječaru u nedelju.

503375529_10161977862779892_2441395970874897267_n.jpg

Значи ти су Вучко у борби за 5. паркић и Звездарску шуму сарађивао са ДБ-ом?

Занимљиво. Занимљив и тајминг. Уместо да се прича о жени која има трајно оштећење ока од фарбе којом је онај криминалац гађао на БС наступу или о ухапшеном јунаку који је посложио кримоса ви пласирате ове приче. Служите режиму.

И још једном. Патриотска дужност им је био чак и тај наступ у РС. Дачић слушао у првом реду како сецирају штетност Брозових школа и агенду поделе српства.

Ви сада настављате са Брозовом мисијом. О томе се овде ради.

Mladi, lepi i pametni:

Mariniku i Đilasa najbolje ne pominjati, ako je neki klip, nek se bluruju kao Vučić

Pogledajte prilog 240470Pogledajte prilog 240471Pogledajte prilog 240472

Idu izbori, vreme je za autogolove.
Ja sad ne razumem.... ( citirala bih i onog člana gore, ali ne umem da vežem 2 citata :) )
Slazem se da je malo nerealno čija je slika itd, ali jel to najvaznije?!
Prvo, kako poslanik izlazi sa Skaj komunikacijom tvrsi da su dokumenta Fra policije, pa to jenza zatvor momentalno... čak i vlast ne laže toliko, tj laže,ali ne mlati papirima iz inostranstva.
MUP se oglasio da nisu imali sve podatke, samo za onog uhapsenog...ali zar se ovo ne dokazuje lako?!
Pise se zvanicnim putem FRA i oni dostave dokumenta, zasto bi ona lagala na lako proverljivu stvar?
Osim toga, zar nismo videli Stefanovica kako odmah pravi postupke da se sve ispita " ko siri paniku za zvucni top, da li je terorizam pad nadstresnice...." pa gde je sad svo to Tuzilastvo? Nek naprave postupak, a ona nek se pozove na imunitet, mi cemo to znati, objavljivali su to.

Hajde sad da objasnite meni, otkud potpuno neverovanje u ovo?
Danas su decku odredili godinu dana kucnog pritvora jer je udario 2x onog ćelavog, njega ni priveli nisu, a Marinika moze ovako da prica, a da Stefanovic nije vec skocio u vis?

Šta ne razumeš, iskopala je potpuno nebitnu vest staru dve godine, kao da dileri stavljaju svog vođu na pakete - ako se izgubi paket da znaju kome da vrate. Naravno, na slici uopšte ni nije Vučić nego lupeta poput tabloida, a sad režimski blatoidi imaju žurku i sprdaju se sa debilima koji nepravedno optužuju Vučića, a ono kolumbijski predsednik. Sad sve dalje što objavi neko iz cele opozicije, uzima se sa rezervom, jer setite se kako su lupetali sa pakete sa drogom.

Sad iako je ovo ostalo tačno, niko neće verovati jer se lupetalo za sliku na paketima. Posao iskusno odrađen.

1000038303.jpg
1000038304.jpg

Mislim da gresite, prvo, nije ona valjda rekla da je slika Vucica na paketima, vec valjda stoji na dokumentima, a ja sam ovo cula i ranije, a skorije od Zunica ali nisam imala pojma o cemu se radi....
Druga stvar, mene licno zanima sve konkretno, gresite da zbog jedne slike (koja meni licno nije ni vazna) sad neko ne veruje u citavu dokumentaciju, mene bas zanima hoce li nasi tuzioci reagovati ako je laz, a onda ona ili dokaze uz pomoc FRA ili znamo sta je. Jednostavno, da bilo ko kaze " imam zvanicnu dokumen.od policije sa skaj prepiskama" a da to nije tako, lako se dokazuje.
Govorim kao neko ko nema pojma nista, ali me sada svaka vest jako zanima, cak cu pre da poverujem u fotosop slike na paketu od nasih medija, nego da tu nema nicega.
Gresite, sada rezimu niko ne veruje, sada su se strane okrenule, ako laze ona nek se pokrene postupak, do tada sto vise kevću fikus, ćelo i vođa, meni više smrdi...
Pričam kao neko ko o ovome pojma nije imao (imala supernovu tv, sad placam i eon)

Bukvalno piše gore u tvitu nepomenice - Vučićev lik na paketima droge.

Predložio bih joj da uradi nešto korisno i ne glumi neko insajdersko mudo na tviteru, evo, grad je u nikad gorem stanju, nek ode sa kolegama i stranke i nek pokose, neka korist i od njih da bude

1000038308.jpg

I da, ne razumem, kako ovo Vucicu ide u prilog? Sada? Ako su njegovi? Jasno je da pokusavaju da uhvate polit.prikljucak, kao i onaj iz DS, ali stvari koje iznosi se lako provere, podlozne raznim kaznama, pa cekamo.....

@Beki mislila sam da i u konfiskovanju paketa su izrazili sumnje da je "droza" sa likom tog i tog. Meni licno ne znaci to nista, vise kao "namestaljka" ali me te skaj prepiske zanimaju i sta su to Francuzi otkrili istragama ili je to od ranije poznato?

Vrh