Šta je novo?

Izbori 2025

Gledam ovaj ćacilend i mislim se kakav G17 plus skup...

1000065861.jpg

Opet veterani smaraju / smiruju (izaberite po osećaju)

Meni je glavni utisak od večeras da treba od***ati one veterane, preuzeli protest i glume da su oni iznad svih građana pa i studenata (jednog momka neki veteran baš izvređao samo jer je nosio masku i prisilio ga da je skine, u fazonu "slušaj naređenja", utripovao lik da smo mi njegovi vojnici, vidi se da nije baš čist u glavu po ponašanju i pogledu). Vidim sad i na reditu neka druga loša iskustva sa veteranima od večeras, odradili su pandurima baš dobar posao da ne uprljaju ruke i da lagano gledaju sa strane dok im veterani rešavaju besan narod. Ovi gađaju, a ti ne smeš da odgovoriš zbog njih.

Evo i jedna fotka za arhivu
1000358335.jpg

Ali postoji i najefikasnija opcija, a to je da se uleti u Ćacilend i da se ukloni.

Bilo bi dobro da se neka državna institucija odmetne. Makar na kratko, da neki generalni direktor udari kontru, barem dok ga ne smene, to bi bio jak motivator za druge. Do sad su samo prosvetari i univerzitet pokazali volju za tako nešto.

Recimo neka gradska služba dobije nalog da park privede nameni, kaže da je neoročeni javni skup zloupotreba prava i donese rešenje o privođenju nameni i pošalje ljude na teren.

Treba nam i neko hrabar iznutra jer bi to pokazalo da se raspadaju iznutra. Mora i iznutra da se urušava, da ovi polućaciji što su godinama ćutali po forumu, relativizovali i tražili reci opravdanja, a sad prešli sa zeleznica na političke teme poput otvoreno ću reći Bokija123 (najbolje da me izignoriše da uopšte ne polemišemo oko mog utiska) da sada sasvim i poptuno pređu na pravu stranu, napokon i hvala im na tome. I svi ti vukovi u jagnjećoj koži potrebni su nam i oni za pobedu.

Pobeda je nažalost ostvariva jedino sa njima. Mora da se otcepi deo i odatle i to se i događa i događaće se sve više i to je onda jasna naznaka definitivnog kraja.

Vrh