Šta je novo?

Izbori 2025

Баш ме интересује како се дружио са Шутановцем у САД.

Da li i jedna stranka, grupa, ili pojedinac zainteresovana za izbore , se zalaže za borbu protiv korporativnog Darvinizma prema zaposlenima i poštovanje njihovim prava. ?

Neplanirano sam se zatekao na Platou i morao sam da ovekovečim ovu fotografiju. Da li smo posle 25 godina odmakli dalje od 5. oktobra ili i dalje stojimo zaglavljeni na ovom datumu????
IMG_20251005_201835287.jpg

Inače bez gledanja emisije večeras, pokušaće da povuče paralelu između petog oktobra i trenutnih protesta.
- Kako je sve finasirano od spolja da bi se država srušila. Znam ko ih plaća
- Strani plaćenici, domaći izdajnici. Rade po instrukcijama iz inostranstva
- Pobeđena vam je obojena revolucija, narod je rekao svoje
- Planiraju stravično nasilje 1.11
Uglavnom ništa što do sad nije pričao, samo će to da predstavi kao "ekskluzivne informacije" kako bi mobilisao svoje pristalice.

Prevazišao je sebe... Kaže, nije verovao u verziju o terorizmu, ali je čudno da je Miša Bačulov 3 sata pre pada nastrešnice unezvereno šetao i gledao u telefon baš ispred same žel stanice. 🙂 slucajnost? 🙂 i onda se pitao ko je zadržao te snimke, zašto nisu bili objavljeni i vrte snimak 6 puta i zaokružuju gde šeta Miša Bačulov...

I sad neka baba koja zavija sarmu gleda i sluša onako u letu i kaže vidi tog teroristu Bačulova... na kraju će ispasti da je on kriv što je nastrešnica pala a mi potrčali da što pre optužimo nevine... 😄

A tek je počeo, šta li planira do kraja večeri 🙂

Neplanirano sam se zatekao na Platou i morao sam da ovekovečim ovu fotografiju. Da li smo posle 25 godina odmakli dalje od 5. oktobra ili i dalje stojimo zaglavljeni na ovom datumu????
Pogledajte prilog 254038
Nismo odmakli. Narod koji ne uči iz sopstvenih grešaka, njemu se istorija nažalost ponavlja.

Prevazišao je sebe... Kaže, nije verovao u verziju o terorizmu, ali je čudno da je Miša Bačulov 3 sata pre pada nastrešnice unezvereno šetao i gledao u telefon baš ispred same žel stanice. 🙂 slucajnost? 🙂 i onda se pitao ko je zadržao te snimke, zašto nisu bili objavljeni i vrte snimak 6 puta i zaokružuju gde šeta Miša Bačulov...

I sad neka baba koja zavija sarmu gleda i sluša onako u letu i kaže vidi tog teroristu Bačulova... na kraju će ispasti da je on kriv što je nastrešnica pala a mi potrčali da što pre optužimo nevine... 😄

A tek je počeo, šta li planira do kraja večeri 🙂
Kako možeš? 🤣

Na periferiji NSa sam 😑 nedelja uveče ovde nije puna iznenađenja kao u Beogradu... uprkos svim mojim naporima 🙂 a na tv-u imam 10tak kanala... al grejanje je barem👌

Vrh